Zoeken

Ontvang een

Goodiebag!

 

De hele

maand november

Ontvang een Goodiebag
bij een vrijblijvende adviesafspraak!

goodiebag-van-eyck-shutters2-1.jpgVan Eyck shutters geeft aan iedereen die een adviesafspraak maakt een goodiebag weg. Hierin zitten allerlei leuke attributen voor jouw interieur. Let op: Op = op! Dit geldt tot en met de maand november.

Volop inspiratie

Wat er precies in de goodiebag zit, gaan we natuurlijk niet verklappen. Maar we geven alvast weg dat het leuke producten zijn waarmee je meer sfeer in huis brengt en we je volop inspireren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies op maat
en een goodiebag ontvangen!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Maak een
vrijblijvende
advies-
afspraak


15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png

Ontvang je
Goodiebag
van onze
adviseur


15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png

Kijk snel
wat er in je

goodiebag zit!


15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png

De Gouden Shutter is gewonnen!

 

Oktober Woonmaand, dé maand waarin vele interieurs wat extra aandacht krijgen. Ben jij toe aan nieuwe raamdecoratie? Van Eyck shutters gaf in deze bijzondere maand de Gouden Shutter weg. Die zat verstopt in een van de vele goodiebags, die nu iedereen ontvangt bij een vrijblijvende adviesafspraak.

 

Onze felicitaties gaan uit naar familie Ongena! Zij hebben de Gouden Shutter gewonnen. Daarmee krijgen zij 50% van hun aankoopbedrag terug.

Sfeervolle artikelen

In de gehele Oktober Woonmaand gaven we al goodiebags weg. Daarin zitten allerlei sfeervolle artikelen. Maar in één van de goodiebags zat ook dé Gouden Shutter! Afgelopen week is deze aangetroffen, tijdens het adviesgesprek met onze adviseur Jo.

 

Niet getreurd, ook in november ontvang je nog een goodiebag bij een adviesafspraak. Maak dus snel een afspraak en onze adviseur neemt een tasje mee. Let op: Op = op.

Meer inspiratie?
Volg Van Eyck shutters!
INSTAGRAM FACEBOOK