Zoeken
Haal de vrolijke lentesfeer in huis
20 maart 2023

Haal de vrolijke lentesfeer in huis

Het is weer lente! Het seizoen dat een vrolijk gevoel van buiten naar binnen brengt. Een stralende zon, bloeiende bloemen en fijne temperaturen laten de natuur weer opleven. Het moment om ook jouw interieur een boost te geven. Onze houten shutters en blinds met een lichte kleur passen perfect in een lente-interieur.

Frisse kleuren met natuurlijke invloeden

Frisse, zachte kleuren en natuurlijke invloeden zijn belangrijk in een lente-interieur. Lichtblauw, okergeel, mintgroen, crème-wit en andere pasteltinten worden veel gekozen als kleur voor wanden en decoraties. Kleed daarom je huis aan met vrolijke bloemen waar groene blaadjes een leuk accent verzorgen en laat de verschillende pasteltinten terugkomen in vazen, kussens, potjes en servies. Hiermee versterk je het levendige gevoel van de lente.

Van Eyck shutters sfeer in een nieuw daglicht Van Eyck shutters lente interieur Van Eyck shutters babykamer blauw pastel

De grote voorjaarsstyling in je interieur

Weet je niet waar je moet beginnen bij het restylen van je interieur en het opfrissen van je woning? Begin eens met het vervangen van je raamdecoratie door shutters of blinds (houten jaloezieën). Dit bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Ze veranderen het aanzicht volledig. Kies voor shutters met een lichte lentekleur en haal het gehele jaar door het vrolijke gevoel van dit seizoen in huis. Daarnaast bieden shutters en blinds de optimale mogelijkheid om de lichtinval in jouw interieur te beheersen.

Meer over shutters Meer over blinds

Regisseer het licht van de lente met Van Eyck shutters

Daglicht is belangrijk. Het is goed voor je gezondheid en je wordt er vrolijk van. Hoe fijn is het als het licht van de lente door je interieur schijnt. Shutters zijn de ideale oplossing om dit mogelijk te maken. Met shutters bepaal je volledig zelf welke sfeer er in je huis heerst en kies je zelf hoe aanwezig de lentezon in jouw interieur mag zijn. Laat je hem royaal binnenkomen of heb je liever een lichte schemering? Je hebt volledig in eigen hand hoe het daglicht jouw interieur mag opfleuren.

Shutters in alle kleuren met of zonder houtnerf

Van Eyck shutters zijn in iedere voorstelbare kleur verkrijgbaar. Wij hebben een groot aanbod met passende lentekleuren, maar ook iedere wenskleur is mogelijk. De keuze is volledig aan jou. Wil je ook de kenmerkende houtlook? Al onze shutters zijn verkrijgbaar met glad oppervlak, maar ook met een subtiele of sterk zichtbare én voelbare houtnerf. Beide zijn passend in een lente-interieur. 

Van Eyck shutters voor een lente interieur Van Eyck shutters lente interieur erker Van Eyck shutters ronde raamvorm

Ook Van Eyck shutters?

Benieuwd naar hoe Van Eyck shutters of blinds kunnen bijdragen aan jouw lente-interieur? Bekijk alle collecties op onze website en laat je verder inspireren. Wil jij persoonlijk advies op maat? Onze adviseur komt graag, vrijblijvend bij je thuis met onze volledige collectie. Zo ontdek je direct wat mogelijk is en wat het beste past in jouw interieur. Wacht niet langer met het opfrissen van je interieur! Wij helpen je graag.  

Bezoek aan huis

Terug