Zoeken
Oktober Woonmaand bij Van Eyck shutters
1 oktober 2018

Oktober Woonmaand bij Van Eyck shutters

Oktober = Woonmaand! De bekendmaking van ‘de kleur van het jaar 2019’ bij Flexa betekende de aftrap richting de woonmaand oktober. Interieurspecialisten laten de nieuwste woontrends voor 2019 zien, woonwinkels hebben leuke acties en er zijn woon- en interieurbeurzen in overvloed. Inspiratie genoeg! Oktober is dus hét moment om aan de slag te gaan met uw interieur!

Waar inspiratie opdoen?

De beste plek om inspiratie op te doen is natuurlijk op een woonbeurs. De hele maand oktober en zelfs nog in november worden er allerlei woonbeurzen georganiseerd in Nederland en België: vt wonen & design, Bis, bouw- en inspiratiesalon, Woonestetika, Cocoon en nog vele andere! Natuurlijk is Van Eyck shutters ook aanwezig op verschillende woonbeurzen. Ook veel interieurwinkels vernieuwen de collectie en geven hun winkel een verfrissende indeling.

 

Heeft u minder tijd? Laat dan de showroom naar u thuis komen. Bij Van Eyck shutters kunt u vrijblijvend een adviseur aan huis laten komen die u alle mogelijkheden toont en met u meekijkt welke shutters of blinds het beste bij uw interieur passen. De adviseur maakt direct een offerte op basis van uw wensen.

Interieurtrends 2019

De nieuwe interieurtrends voor 2019 zijn bekend. U heeft volop inspiratie opgedaan. Maar hoe integreert u deze ideeën binnen uw interieur? En hoe passen shutters en blinds daarbij? Wij helpen u alvast een handje en hebben bij elke interieurtrend een moodboard opgesteld. Welke past het beste bij uw woonstijl?  

woonmaand-natuur.pngNatuur naar binnen
Welke interieurbeurs of woonwinkel u ook bezoekt, de natuurtrend komt overal terug. Met houten materialen, veel groen en warme kleuren haalt u de natuur naar binnen. Deze woontrend kunt u terug laten komen in accessoires, het vloerkleed of de kussens, maar u kunt het ook wat groter aanpakken. Verf de muur in een frisse kleur of ga voor andere meubels. Vergeet ook niet de raamdecoratie. Stijlvolle raamdecoratie is onderdeel van uw interieur en maakt het plaatje compleet.

Onze houten shutters maken uw nieuwe interieur helemaal af! Speel met contrasten, en laat het licht binnen met shutters en blinds. Kijk maar eens hoe de natuurtrend bij Van Eyck shutters passen! De donkerhouten meubels in de inrichting matchen prachtig met de witte muren en de groene planten. De witte houten shutters uit de Van Eyck Cottage collectie met zichtbare én voelbare houtnerf zorgen voor een warm, stijlvol geheel!

woonmaand-pastel.pngZacht pastel
Een van de kleurtrends van dit jaar is zacht pastel. Pastelkleuren zijn rustgevend en zacht, maar ook vrolijk en speels. Poederroze, vergrijsd blauw en mintgroen op de muren combineren ideaal met witte shutters. Durft u voor een spannendere combinatie te gaan? Ga dan voor shutters in een pastelkleur op bijvoorbeeld de kinderkamer.

 

woonmaand-wit.pngStijlvol wit
Natuurlijk zit u met wit ook altijd goed. Met wit kunt u een elegante en stijlvolle basis creëren, die u aan kunt vullen met kleuraccenten in de accessoires. Natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en hout zorgen voor warme sfeer in huis. Witte houten shutters maken het geheel helemaal af.

 

woontrend-industrieel.pngStoer en industrieel
Houdt u van een strakker, industrieel interieur? Ook dat kan nog steeds met de woontrends van nu! Glazen deuren met zwart stalen stijlen, stoere meubels van leer, en accenten van hout vormen een perfect plaatje. Zwarte houten shutters  passen fantastisch in dit plaatje!

Tip: Maak uw eigen moodboard!

Alle inspiratie die u heeft opgedaan, kunt u bundelen in een moodboard om u te helpen bij het maken combinaties en keuzes voor uw interieur. Ga op zoek naar mooie plaatjes die bij uw stijl passen op internet of in uw favoriete woonmagazine. De afbeeldingen kunt u combineren met materialen of kleurstalen. Knip, plak en rangschik alles op een groot vel papier en klaar is uw moodboard! Een moodboard helpt u gerichter te zoeken naar nieuwe items voor je interieur. U kunt ook digitaal of online een moodboard maken, bijvoorbeeld met behulp van powerpoint of op Pinterest.

Vraag Van Eyck shutters om hulp

Bent u benieuwd hoe en welke shutters passen in uw droominterieur? Dan komen we graag een keer bij u thuis langs voor een persoonlijk advies. Onze adviseur helpt u bij het maken van de juiste keuzes en maakt direct een offerte op basis van uw persoonlijke situatie! Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Kijk op onze inspiratiepagina of volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een adviesafspraak

Terug