Zoeken
Raamshutters vind je bij Van Eyck shutters | shutters op maat
8 mei 2017

Raamshutters vind je bij Van Eyck shutters | shutters op maat

Op zoek naar een stijlvolle en praktische zonwering voor uw ramen, dan zijn raamshutters de optimale keuze. Er is geen betere manier om je kamer meer sfeer te geven, koel te houden in de zomermaanden en de warmte binnen te houden tijdens de koude wintermaanden. Omdat u de lichtinval helemaal zelf kunt bepalen creëert u in elke ruimte de gewenste sfeer. Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor maatwerk raamshutters.


Praktische shutters voor het raam

Raamshutters zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog is functioneel. Ze helpen uw huis te isoleren door de kou die tegen de ramen aanslaat tegen te houden. Het is daarom ook aan te raden om bij koude nachten de raamshutters te sluiten. Een bijkomend voordeel is dat het verduisterend vermogen zeer aangenaam is voor een goede nachtrust. Ook houden de raamshutters uw woning in de zomer koel door hun zonwerende eigenschappen.

 

Het is niet altijd eenvoudig de juiste zonwering te kiezen voor uw ramen. Niet elk type is immers goed bestand tegen vochtige lucht of warme temperaturen. Van Eyck shutters biedt uitsluitend producten die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, afgewerkt met vocht- en warmte werende lak. Onze shutters trekken niet krom en zullen niet vervormen. De shutters worden van hoogwaardige kwaliteit geproduceerd en voorzien van vakkundige plaatsing. Met shutters creëert u een perfecte sfeer op ieder gewenst moment van de dag. Van Eyck shutters belooft sfeer in een nieuw daglicht.


Tal van keuzemogelijkheden voor raamshutters

Raamshutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en geheel naar wens samen te stellen. U heeft ruime keuze uit lamellen, kleuren, afwerkingen en bedieningsmogelijkheden. Clearview of tilt rod bediening? Clearview shutters zijn strak uitgevoerd zonder zichtbare kantelstok. Shutters met tilt rod bediening zijn uitgevoerd met aan de voorzijde een karakteristieke kantelstok. U bepaalt zelf de uitstraling van uw raamshutters.

 

Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend advies aan huis met een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

Terug