Zoeken
Van Eyck shutters voor de babykamer!
9 mei 2022

Van Eyck shutters voor de babykamer!

Shutters_babykamer_raamdecoratie.jpg

 
Wel of niet in verwachting, op Pinterest kan je er niet omheen: babykamers! Wij mochten een aantal schattige babykamers nog sfeervoller maken met Van Eyck shutters en blinds. Wij laten je graag zien hoe mooi shutters in babykamers zijn én dat het ook nog erg praktisch is. Zeker niet onbelangrijk als kersverse ouder.

Een stijlvolle babykamer voor jouw kleintje

In deze gestylede babykamer zijn de kleuren en materialen perfect met elkaar gecombineerd. De combinatie met het velvet bankje, de bamboe wieg, subtiele gouden lijstjes en houten shutters zorgt voor een speels effect in de kamer. De witte shutters zorgen voor een mooie verspreiding van het licht. Door het sluiten van de onderste lamellen zorg je voor de gewenste privacy voor jou en je kleintje, terwijl de kamer toch licht blijft. Wil je de kamer graag verduisteren? Sluit de lamellen zodat jouw kleintje fijn kan slapen.

 

 

shutters-babykamer-raambkleding-raamdecoratie.jpg


Een frisse babykamer

Het is natuurlijk erg belangrijk dat het raam op jouw kinderkamer gemakkelijk te openen is, zodat de ruimte lekker fris blijft. Om dit te realiseren, hanteren we verschillende montagemogelijkheden. Bij een draaikiepraam is het bijvoorbeeld mogelijk om de shutters op het raam te monteren. Als er voldoende ruimte is dan is het ook mogelijk om de shutters vóór een draaikiepraam te monteren.

Een van onze adviseurs komt graag vrijblijvend langs voor passend advies voor jouw babykamer en eventueel voor andere woonruimtes! De ramen worden nauwkeurig opgemeten voor het perfecte resultaat.

 

 

shutters-kinderkamer-raambekleding.jpg

 

Kleurrijke raamdecoratie voor op de kinderkamer

Laat ook jouw dreumes zich koning of koningin te rijk voelen met shutters in zijn of haar favoriete kleur. Zoals roze shutters als raamdecoratie in een meisjeskamer. Daar droomt ieder meisje toch van? Onze shutters zijn namelijk te verkrijgen in iedere wenskleur. Zo creëert jouw trots zijn of haar eigen droomkamer! Liever kiezen uit een van onze trendkleuren? Met onze uitgebreide kleurencollectie vind je altijd wel een kleur die past bij de kinderkamer of babykamer.

 

Jungle_kamer_shutters_raamdecoratie.jpg

 


Op safari met Van Eyck shutters

Bij actrice Hanna Verboom mochten wij in haar wildlife-babykamer zwarte shutters plaatsen. Hanna Verboom is in haar kindertijd opgegroeid in Afrika. Ze wilde het Afrikaanse sfeertje graag terug laten komen in haar woning. Daarom heeft ze haar babykamer getransformeerd tot een echte wildlife-babykamer. Hoe stoer is dat! De donkere shutters passen perfect in het thema. De tilt rod bediening geeft een extra klassieke uitstraling aan deze avontuurlijke babykamer. Met dit bedieningsstokje regel je eenvoudig hoeveel licht er naar binnen valt.

 

blinds_raamdecoratie_babykamer.jpg

  

Liever blinds?

Liever houten jaloezieën of aluminium blinds op de babykamer? Dit is bij ons ook mogelijk. De blinds worden door ons volledig op maat gemaakt! Met verschillende kleuren en materialen van jaloezieën/blinds is er genoeg keuze voor jouw kleintje.

 

 


Kijk jij nu al uit naar shutters of blinds voor in jouw babykamer of kinderkamer?

Een van onze adviseurs komt graag aan huis met diverse kleurstalen zodat je zelf jouw Pinterest waardige babykamer kunt samenstellen! Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvende afspraak maken aan huis? Neem gerust contact met ons op. Wie weet tot snel!

Prijs op maat

 

shutters_raamdeco_raambekleding_kinderkamer.jpg          shutters_raamdecoratie-shutters-kinderkamer.jpg

Terug