5x shutters in de badkamer
5 december 2018

5x shutters in de badkamer

Maak een wellness-ruimte van uw badkamer met shutters voor de ramen. Speciaal voor vochtige ruimtes hebben we waterbestendige kunststof shutters ontwikkeld. Om u inspiratie te geven, hebben wij diverse mooie badkamers met de prachtigste shutters voor u op een rijtje gezet! Welke vindt u het mooiste?

 

1. Moderne badkamer met shutters

Deze badkamer is helemaal van nu met een grote, langwerpige spiegel, losse waskommen en een houten wasmeubel. De donkere vloertegels lopen door op de muur en de patroontegeltjes op het bad komen terug onder de spiegel. De witte shutters komen prachtig naar voren uit de gekleurde muur. U geniet van het zonlicht dat door de shutters naar binnen komt, en heeft toch volop privacy. Wat een fantastisch geheel binnen deze badkamer!

van-eyck-shutters-moderne-badkamer.jpg

 

2. Luxe shutters in de badkamer

Grijze betonnen wanden, een marmeren bad en strakke lijnen vormen de basis voor deze badkamer. Dit zijn koude, harde materialen, maar gecombineerd met de houten shutters krijgt deze badkamer een warme en sfeervolle uitstraling. De ruimte straalt aan alle kanten luxe uit. Met de prachtige roomdivider, gemaakt van houten shutters in beitskleur, sluit u de badkamer af van de slaapkamer. Sluit de lamellen van de shutters, en kom helemaal tot rust in deze oogverblindende badkamer.

van-eyck-shutters-badkamer-hout-luxe.jpg van-eyck-shutters-badkamer-roomdivider.jpg

 

3. Design met shutters
Een badkamer met lef: een opvallende spiegel, een blauw lichtelement aan het plafond en patroontegels in de douche. Het losstaande bad met houten omlijsting is de eyecatcher in deze designbadkamer. Durf voor shutters in een contrasterende kleur te kiezen. De grijskleurige shutters vormen een mooi contrast met deze lichte muur. Deze in het oog springende shutters uit onze Endurance collectie matchen uitstekend met het interieur.

van-eyck-shutters-badkamer-design.jpg van-eyck-shutters-badkamer-design-kleur.jpg

 

4. Shutters in een dakraam
Het schuine dak geeft deze badkamer een knusse sfeer. De moderne, zwarte accenten op de tegels vormen een sfeervol contrast met de lichte wanden en het witte bad. Het geheel is mooi aangekleed met opgerolde handdoekjes en leuke accessoires in de nissen. Het dakraam zorgt voor een ruime lichtinval; de schitterende shutters voor de nodige privacy wanneer u heerlijk in het bad ligt te genieten.

 van-eyck-shutters-badkamer-dakraam.jpg van-eyck-shutters-badkamer-met-dakraam.jpg

 

5. Shutters in een landelijke badkamer
Deze sfeervolle, warm ogende badkamer is landelijk, maar met moderne accenten ingericht. De houten spiegellijst, de lichte tegels en het houten kastje versterken dit landelijke interieur. De losse strak vormgegeven waskom en de vrijstaande badkuip geven het een modern tintje. De withouten shutters met sterk zichtbare houtnerf en karakteristieke kantelstok uit onze Cottage collectie passen perfect in dit plaatje! Wat een prachtige badkamer. 

van-eyck-shutters-badkamer-landelijk.jpg van-eyck-shutters-badkamer-landelijk-cottage.jpg

 

Meer inspiratie voor shutters in de badkamer?
Wilt u meer voorbeelden zien van shutters in de badkamer? Bekijk dan onze inspiratiepagina met nog meer prachtige badkamers!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Wij komen graag bij u aan huis om alle mogelijkheden te tonen, uw wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Neem dan gerust contact op.

advies aan huis

 

Terug
Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×