Een werkruimte of kantoor met shutters: stijlvol en zakelijk
15 september 2017

Een werkruimte of kantoor met shutters: stijlvol en zakelijk

Shutters en blinds van Van Eyck shutters zijn als raamdecoratie in uw slaapkamer, woonkamer en keuken een geschikte keuze. Maar heeft u ook al ooit gedacht aan het laten plaatsen van shutters of blinds in uw werkruimte, studeerkamer of kantoor? Shutters zijn erg stijlvol en geven de zakelijke ruimte een rustige, sfeervolle uitstraling. Naast het feit dat shutters of blinds een kwalitatieve en sfeervolle uitstraling aan de kantoorruimte geven, zijn er nog diverse andere redenen om te kiezen voor shutters in de werkkamer.

Met shutters bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy.

Shutters zijn ideaal indien u even afgezonderd wilt zitten. Heeft u een vergadering, bespreking of wilt u even niet gestoord worden? Kampt u met het doornemen van moeilijke materie of moet u studeren voor een examen? Met shutters creëert u op elk moment van de dag de juiste lichtinval en mate van privacy. In een handomdraai regelt u zelf de stand van de lamellen.

shutters-in-kantooruimten.jpg

U bepaalt de mate van zonlicht met shutters

Vandaag is het tijd voor een rustige thuiswerkdag! Nadat u heeft genoten van een heerlijke ontbijtje en uw dagelijks kopje koffie, trekt u zich terug in uw studeerkamer. Om het optimale uit uw dag te halen is het belangrijk dat de werkruimte gedurende de dag voldoende wordt verlicht. Dit kan met een goede studeerlamp of een grote hanglamp, maar wist u dat een hoge mate van natuurlijk daglicht zorgt voor meer productiviteit? Uw concentratievermogen en alertheid wordt namelijk verhoogd door zonlicht. Tevens blijft u de hele dag energiek en fit en heeft u minder last van stress. Met shutters of blinds kunt u zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen schijnt. Zo zorgt u voor een prettig verlichte werkruimte, maar heeft u geen last van fel zonlicht op uw computerscherm. Ideaal toch? 

Shutters voor een warme en stijlvolle uitstraling

Wilt u graag een bepaalde huisstijl uitdragen in uw vergaderruimte of bent u nog op zoek naar raamdecoratie in uw nieuwe kantoorpand? Steeds meer bedrijven laten shutters of blinds plaatsen in de werkruimte. Door de huiselijke sfeer en warme uitstraling van deze raambekleding voelen werknemers zich thuis op kantoor.

shutters-in-kantoor-vergaderruimte.jpg

Speciale raamvormen op kantoor? Geen probleem!

Heeft uw kantoorruimte hoge, brede en/of speciale vormen ramen en zoekt u geschikte raambekleding? Van Eyck Shutters maakt shutters en blinds op maat voor ramen van allerlei soorten en maten. Ook de breedte van de lamellen, de kleur van de shutters en het materiaal kunt u geheel naar uw wens samenstellen.

 

Ook bij Van Eyck shutters op kantoor!

Ook bij Van Eyck shutters op kantoor genieten we dagelijks van de shutters. Schijnt de zon fel en hinderlijk op de ramen? Dan kantelen we de lamellen naar wens en worden de zonnestralen geweerd, zonder het daglicht uit te sluiten. Shutters werken ook isolerend, waardoor we zo ook de warmte buiten houden. Ook kunt u met shutters uw privacy bepalen door delen van de lamellen afzonderlijk te sluiten. Ideaal toch?!

shutters-in-kantoor-raamdecoratie.jpg

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw ruimte? Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie over onze shutters en blinds voor uw werkruimte. Neem contact met ons op voor uitgebreid advies aan huis of een prijsopgave op maat. De adviseurs, specialisten en monteurs van Van Eyck Shutters staan voor u klaar!

Terug
Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×