Zoeken
Houten jaloezieën, een lust voor het oog! | Van Eyck shutters
23 maart 2017

Houten jaloezieën, een lust voor het oog! | Van Eyck shutters

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, de zomer komt langzaam dichterbij. Haal de zon in huis met schitterende houten jaloezieën (oftewel blinds)! Van Eyck blinds zijn perfect om te spelen met zonlicht én zijn absoluut een lust voor het oog. Onze houten jaloezieën zijn stijlvol en elegant, en passen perfect in elk interieur. Ze geven uw interieur een unieke uitstraling en brengen sfeer in uw woning. Nieuwsgierig? Wij vertellen u graag meer over onze houten blinds…!

 

Stijlvolle en elegante houten jaloezieën: Van Eyck Blinds!

Onze Van Eyck blinds zijn echte sfeermakers en prachtig als raamdecoratie in uw woning! Eigenlijk passen houten blinds in elke woonruimte. Ze zijn elegant en tijdloos. Stijlvol én een echte eyecatcher voor uw woning. Ze geven uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of keuken een unieke en warme uitstraling. Door de vele keuzemogelijkheden passen onze houten blinds in iedere interieurstijl: van landelijk tot modern, en retro-look tot industrieel.

 

Look & feel van houten blinds

Voor de perfecte look & feel bepaalt u zelf de uitstraling van uw houten blinds. Qua kleuren heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een uitgebreide collectie met houttinten, maar ook uit mooie egale kleurtinten. Zo vindt u altijd een kleur die goed bij uw interieurstijl past. Van Eyck Houten blinds zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes die uiteraard ook de look & feel van uw blinds beïnvloeden. Vaak worden ze afgewerkt met een ladderband in dezelfde kleur. Maar het is ook heel leuk om te kiezen voor een decoratieve ladderband in een contrasterende kleur. Dat geeft het geheel een bijzonder en stijlvol effect. Keuzemogelijkheden genoeg, zo creëert u altijd de perfecte houten blinds geheel naar uw smaak en passend bij uw interieur. Benieuwd naar meer voorbeelden en foto's van onze blinds? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina!

houten-jaloezieen-met-ladderband.jpg houten-jaloezien-wit-ladderband.jpg

 

Aluminium blinds

Bent u toch op zoek naar een wat meer moderne, industriële, stoere look binnen uw interieur? Kies dan voor aluminium blinds! Aluminium blinds zijn in vele kleuren verkrijgbaar; van wit, grijs, zwart tot en met knallende kleuren zoals geel, rood, blauw. Erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Benieuwd naar de verschillen tussen houten en aluminium blinds? Wij komen het u graag laten zien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. 

40-Aluminium-blinds.jpg aluminium-blinds-jaloezieen-woonkamer.jpg

 

Spelen met zonlicht: sfeer én privacy

Van Eyck blinds zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook perfect om te spelen met zonlicht. Met één simpele handbeweging kunt u zelf de perfecte lichtinval creëren. Zo heeft u de volledige controle over de hoeveelheid daglicht die door het raam naar binnen komt. Door de lamellen te openen behoudt u uw prachtige uitzicht naar buiten en geniet u optimaal van het daglicht. Kantel de lamellen en verminder de inkijk vanaf buiten. Zo geniet u volop van privacy, maar kunt u toch het gewenste licht doorlaten. Onze blinds zijn ook gedeeltelijk en in zijn geheel op te trekken, waardoor uw ramen toegankelijk blijven.

blinds-raamdecoratie.png

 

Het beste van twee werelden: Combineer blinds met shutters

Om voor ieder raam een perfecte lichtinval te garanderen, combineert u houten blinds met shutters als raamdecoratie. Door perfecte afstemming van kleuren en uitvoeringen zijn Van Eyck blinds en Van Eyck shutters heel goed te combineren. 

Geef uw woonruimte de finishing touch: kies voor houten blinds én shutters en creëer uw eigen warme, sfeervolle en unieke ruimte in huis.

 

Creëer uw perfecte ruimte met Van Eyck blinds: wij adviseren u graag aan huis!

Wilt u uw perfecte woonruimte creëren en weten welke Van Eyck houten blinds het beste passen binnen uw interieur? Wij adviseren u graag aan huis! Want waar ziet u nu beter of onze houten blinds mooi zijn in uw woning? Neem contact op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan huis met één van onze experts.

Stel uw vraag Advies aan huis

Terug