NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23
Raamdecoratie voor uw schuifpui: shutters
21 augustus 2020

Raamdecoratie voor uw schuifpui: shutters

Wat is er mooier dan een groot raam of schuifpui met uitzicht over uw tuin? Het haalt veel licht naar binnen en geeft een prachtige open sfeer. Maar dan, welke raamdecoratie past er voor een schuifpui? Van onze klanten krijgen we regelmatig de vraag: kunnen shutters ook voor een schuifpui geplaatst worden? Geen probleem, dat kan zeker!

 

Een stijlvolle oplossing voor uw schuifpui: shutters

shutters-op-maat-gemaakt-woonkamer.jpgShutters zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien. Wanneer de shutters de hoogte van vloer tot plafond aanhouden wordt er veelal gewerkt met een railsysteem. Deze kan zowel in de vloer als op de vloer gemonteerd worden. Door middel van een vouwrailsysteem kunnen de shutterpanelen eenvoudig als een harmonica opzij geschoven worden en blijft de doorgang gemakkelijk toegankelijk. Ze nemen op deze manier weinig ruimte in beslag en staan ook in gevouwen stand heel sfeervol.

 

Shutters voor uw schuifpui staan erg mooi, sfeervol en zijn bovendien praktisch in gebruik; een stijlvolle, fraaie toevoeging voor uw interieur!


Door de verstelbare lamellen kunt u spelen met lichtinval en bepaalt u tegelijkertijd uw privacy. De lamellen in geheel open stand laten veel licht door en u behoudt het zicht naar buiten. Door de shutterpanelen geheel opzij te schuiven geniet u optimaal van de open verbinding met de tuin en laat u het volle licht naar binnen komen. ’s Avonds, als het donker wordt, schuift u de panelen weer dicht en kantelt u de lamellen. Zo kijkt u niet in een donker gat naar buiten en creëert u een knusse, gezellige sfeer in de ruimte.  

 shutters-voor-schuifpui.png

De mogelijkheden bij úw schuifpui? Laat u inspireren!

Shutters voor uw schuifpui? Door de oneindige mogelijkheden van shutters kunnen we voor elk groot raam en schuifpui een passende oplossing bedenken. Van Eyck shutters maakt iedere shutter op maat en naar uw wens. U heeft keuze uit vijf verschillende collecties en vele opties in lamellen, kleuren en bedieningsmogelijkheden.

 

Meer inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

 

shutters-op-schuifrail.jpg shutters-met-railsysteem.jpg 

shutters-voor-openslaande-deuren.jpg shutters-raamdecoratie-grote-ramen.jpg

Persoonlijk advies aan huis?

Onze specialisten komen graag bij u thuis voor vrijblijvend en gratis advies. We bespreken uw wensen en maken dan ook direct een prijs op maat. Interesse? Neem gerust contact met ons op. 

 

Advies aan huis  

Terug
Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×