NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23
Shutters als raambekleding voor uw draaikiepraam? Ideaal!
13 juni 2018

Shutters als raambekleding voor uw draaikiepraam? Ideaal!

Niet elke soort raamdecoratie is geschikt om alle ramen in huis mee te bekleden. Heeft u ramen die al beginnen bij het plafond en naar binnen opendraaien? Dan kunt u bijvoorbeeld beter niet kiezen voor een gordijnroede die bevestigd moet worden aan de muur. Hierdoor zal het niet meer mogelijk zijn om het raam te openen en dat zou zonde zijn. Ook voor het ronde badkamerraampje zijn gordijnen niet de beste keuze. Het zou namelijk jammer zijn als de zichtbare ronde vorm van het raam verloren gaat. En hoe zit het met het draaikiepraam op uw slaapkamer? Deze wilt u wel kunnen kiepen en open draaien. Zijn shutters voor al deze raamtypes dan de juiste vorm van raambekleding? Volmondig ja!

Doordat shutters op maat gemaakt worden en op diverse manieren gemonteerd kunnen worden is er voor iedere situatie, ieder type raam en elke raamvorm een perfecte oplossing. Shutters zijn dus ook mogelijk voor een draaikiepraam. In deze blog vertellen we graag wat meer over shutters voor draaikiepramen. 

Wat is een draaikiepraam?

Een draaikiepraam is een raam dat om twee assen kan draaien. Hierdoor kunt u het raam op diverse manieren openen. Zo kunt u het draaikiepraam schuin op een kier openen, waarbij de bovenkant van het raam als het ware open valt. Ook is het raam verticaal open te draaien. Een veelvoorkomend probleem is het kiezen van geschikte raambekleding voor het draaikiepraam. Een veelgestelde vraag aan Van Eyck shutters is dan ook: ''ik heb een raam dat naar binnen toe opendraait en kantelt. Zijn shutters dan wel mogelijk?'' Ons antwoord: Jazeker!

Raambekleding voor een draaikiepraam

Omdat u graag uw woning in één bepaalde stijl wilt onderdompelen, bent u opzoek naar raambekleding die voor alle ramen bevestigd kan worden; dus ook voor het draaikiepraam in de slaapkamer en in de hal. Gelukkig heeft Van Eyck shutters hier de ideale oplossing voor: shutters! Zo behoudt u met sfeervolle shutters de functionaliteiten van het draaikiepraam. Tevens geven shutters de kamer een stijlvolle uitstraling en kunt u de raambekleding van het draaikiepraam aanpassen op de rest van de ramen.

 slaapkamer-draai-kiepraam.jpg Shutters-in-badkamer-raambekleding-draaikiepraam.jpg

Een draaikiepraam met shutters

Van Eyck shutters monteert shutters op of vóór het draaikiepraam. Indien u onze op maat gemaakte shutters op het draaikiepraam laat monteren, kan de zonwering mee kantelen als u het raam open kiept. Ook kunt u ervoor kiezen om de shutters vóór het kantel kiepraam te plaatsen. Hierdoor blijven de shutters op de plaats als u het raam open kiept. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u graag in het donker slaapt maar toch uw slaapkamer wilt voorzien van frisse lucht.

shutters-draaikiepraam.png dakramen-shutters.png

Bent u geïnteresseerd in shutters voor uw draaikiepramen?

Neem contact op met één van onze vakspecialisten voor meer informatie en advies op maat!

advies op maat

Terug
Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×