Shutters: perfecte zonwering voor uw dakraam
9 november 2017

Shutters: perfecte zonwering voor uw dakraam

Heeft u een woning met dakramen? Dan geniet u dagelijks van natuurlijke daglichtinval in de vertrekken van uw woning. Dit daglicht zorgt ervoor dat uw slaapkamer, badkamer of zolder gedurende de dag veel licht vangt. Een hoge mate van daglicht heeft een positief effect op uw gezondheid, energie en concentratievermogen. Ook zorgt het binnenvallend zonlicht op een natuurlijke wijze voor verwarming van de ruimte.
zonwering-dakraam.jpg

 

Ondanks deze voordelen van natuurlijk daglichtinval via de dakramen, is het plaatsen van raamdecoratie een mooie toevoeging aan uw interieur. Graag vertellen wij van Van Eyck shutters u meer over shutters als raamdecoratie en zonwering voor dakramen.

Modieuze zonwering voor het dakraam: shutters!

Hoewel het soms erg prettig kan zijn als uw woning wordt verlicht door de stralende zon, zijn er ook momenten dat u behoefte heeft aan verduistering. Zo slaapt u in een donkere slaapkamer nu eenmaal beter en vindt u het heerlijk om in een donkere, met kaarslicht verlichtte, badkamer een ontspannend bad te nemen. Voor deze momenten bent u op zoek naar modieuze zonwering die u kunt laten plaatsen voor álle ramen in de kamer. Voor verticaal geplaatste ramen zijn er veel mogelijkheden wat raamdecoratie betreft; denk aan vouwgordijnen, plissé gordijnen of jaloezieën. Bij schuine of horizontaal geplaatste dakramen is dit een ander verhaal. Hier moet de raamdecoratie speciaal gemonteerd worden, zodat deze mooi voor het dakraam blijft hangen én u het raam kunt blijven openen indien nodig. Shutters is hierbij dé sfeervolle oplossing!

 

Wat dacht u van shutters als zonwering?

Heeft u al eens nagedacht om shutters voor uw ramen en/of dakramen te laten monteren? Shutters zijn stijlvolle, duurzame raamdecoratie die de waarde van uw huis verhogen. Ze toveren uw woning om tot een ware eyecatcher. Van Eyck shutters heeft vijf fraaie collecties, zodat u de raamdecoratie geheel naar uw wens kunt samenstellen. Eén van de grote voordelen van shutters is dat ze voor vrijwel alle raamtypen geschikt zijn. Zo kunt u de grote slaapkamerramen, de schuine dakramen én dat kleine ronde raampje voorzien van identieke, op maat gemaakte raambekleding.

 shutters-voor-een-dakraam-op-maat-gemaakt.jpg Laarne-16-06-44.jpg dakraam-shutters.jpg

Shutters: perfect toepasbaar voor dakramen

De shutters van Van Eyck shutters kunnen direct op het raamkozijn gemonteerd worden, waardoor de zonwering mee kantelen als u het dakraam opent. Ook is het mogelijk om de shutters vóór het raamkozijn te monteren, waardoor de raambekleding mooi voor het raam op de plaatst blijft. Het is dan nog steeds mogelijk om het raam op kantelstand te zetten en uw woning te voorzien van frisse lucht. Natuurlijk kunnen de shutterluiken altijd open en is het eenvoudig om de dakramen schoon te maken. Zie hier meer foto's van shutters op dakramen.

 

dakramen-shutters.png 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze shutters voor de (dak-)ramen van uw woning? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Van Eyck shutters. We geven u met alle liefde advies aan huis en beantwoorden uw vragen over onze shutters.

 

Terug
Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×