Klanten ervaringen Van Eyck shutters

Bekijk onderstaand de klantbeoordelingen en klantervaringen met Van Eyck shutters. Nieuwsgierig naar uitgebreide klantverhalen en gerealiseerde projecten? Bekijk onze klantverhalen

Fam. Reijersen - Hilversum - 3 mei 2018
10/10
Beste van eyck, Wij willen jullie bedanken voor de doos merci en de erg goede service. Enorm mooie shutters waar wij super blij mee zijn! Wij willen jullie bedanken voor alles. Jullie weten wat vakwerk en service is. Top!
Fam. Guns - Oud-Turnhout - 3 maart 2018
10/10
Het resultaat is zoooo mooi. De schrijnwerkers waren heel vriendelijk en netjes. En wij zijn dus zeer tevreden. Kortom : leuk om jullie klant te mogen zijn.
Mevr. Winters - 20 februari 2018
10/10
De shutters werden vandaag geplaatst en wat zijn we tevreden. Zeer mooi werk! Het was ook een zeer aangename plaatser die heel netjes heeft gewerkt. Dikke duim. Je hoort opnieuw van ons als we onze bovenverdieping renoveren. Ook daar komen jullie shutters. :-)
Fam. De Graaf Rotmans - St. martens Latem - 19 februari 2018
8/10
Wij willen u super bedanken voor het prachtige werk dat u firma heeft afgeleverd vandaag en zijn er zeer blij mee.
Lieve - Londerzeel - 12 januari 2018
10/10
In de loop van de laatste 5 jaar hebben wij reeds meerdere shutters door jullie laten plaatsen. Iedere keer opnieuw zijn wij bijzonder tevreden over de kwaliteit en service die jullie enthousiaste en gedreven team levert.
Everaert - 11 januari 2018
10/10
Ik heb dinsdag de shutters ontvangen en graag wil ik de firma Van Eyk en alle medewerkers, die prachtig werk hebben afgeleverd, van harte bedanken want de shutters zijn ver boven alle verwachtingen, gewoonweg prachtig en precies wat ik wou!! Heel mooi! Echt, enorm bedankt!!! Met fijne groetjes van een zeer tevreden klant! Joeri Everaert
Ted - 14 december 2017
10/10
Woonkamer is nu in harmonie met keuken verbonden...schitterend! Dankzij goede plaatsing van Yoeri en Mark
Michel - Antwerpen - 28 november 2017
9/10
Beste Van Eyck shutters, Alles perfect verlopen ! Heel mooi en well done . Een tevreden klant dankt U voor het vertrouwen en puike afwerking. “ Feels more like a cosy and trendy home “ Vriendelijke groeten, Michel.
Co Aalst - 27 november 2017
9,5/10
Zeer vakkundig en snel door drie aardige en snel werkende monteurs. Shutters zijn een waardevolle aanvulling in ons huis.
Fam. Caelen - 12 november 2017
8/10
De shutters zijn netjes geplaatst! Dit is klantenservice! Met de groeten van een zeer tevreden klant
Fam. Winters - 27 oktober 2017
9/10
Bedankt voor de snelle reactie en de eerlijke manier van prijs maken. Zeer aangenaam gevoel! We kijken alvast uit naar eind januari.
Fam. Fledderus - Esch - 15 juni 2017
9/10
Geachte Firma Van Eyck, We zijn erg tevreden over de shutters! Ze zijn erg mooi en we zijn erg prettig geholpen door de monteur Mark. Zeer correct en erg netjes. We waarderen het!
Heer De Fleurquin - 23 maart 2017
10/10
Beste, We hebben de pinnetjes + handleiding goed ontvangen. Wat een klantenservice, een week geleden nog maar gezegd op de beurs.Telefoontje van jullie gekregen om woordje uitleg en nu al ontvangen. Voor klantentevredenheid krijgen jullie van mij een 10 op 10. Bedankt om de schitterende dienstverlening. Met vriendelijke groeten, De Fleurquin
Mevr. Roos - Rotterdam - 22 november 2016
8/10
Van begin tot einde prima gegaan. Zeer tevreden over het resultaat!
Van Boven - Damme (B) - 21 november 2016
9/10
Firma: correct, top! Monteur: super, echte topper in zijn stiel. Mogen jullie trots op zijn.
Suenaert-Goossens - 27 september 2017
10/10
Wij vonden de shutters een prachtige oplossing voor onze veranda. Helaas bleek bij de opmeting dat het niet mogelijk was om deze shutters op een degelijke manier te monteren. Wij appreciëren dan ook het eerlijke advies van de opmeter. Op een paar dagen tijd hebben wij ons voorschot teruggekregen. Daarom een 10/10 aan het (h)eerlijke team.
Werner Van Damme - 6 juli 2016
8,5/10
Geachte Mevrouw , Wij zijn heel tevreden over de montage van de shutters en de shutters zelf . Het zijn mooie uitvoeringen en ze zijn met zorg en oog voor detail geplaatst door de monteurs. Als U dit even wil melden aan de monteurs die dit uitgevoerd hebben op dit adres . Tot genoegen . Met vriendelijke groeten Werner Van Damme
Will en Jenny Mauracher - 27 juni 2016
9/10
Beste, Wij willen zeker niet nalaten het ganse team te bedanken voor de plaatsing van de shutters op maandag 27/06/2015. Uw plaatsing experts Mark en Martjin kwamen hier deze morgen voor 08u00 aan en na hun voorgesteld te hebben zijn ze meteen aan de slag gegaan. Heel vriendelijke jongens en ze hebben netjes de aanpassingen uitgevoerd die nodig waren om de shutters aan te brengen. Na de werkzaamheden welke naar onze mening super snel waren gebeurd (omstreeks 10u00), kregen we bovendien nog een goede uitleg hoe we best de shutters konden openen, hoe best schoonmaken enz... Echt, jullie firma verdiend aan reuze grote pluim! Vergeet a.u.b. niet de jongens nog eens extra te danken want hun werk was heel proper, netjes en vakkundig gedaan! We gaan zeker uw firma aanbevelen aan onze kennissen en familie. Met vriendelijke groeten, Will en Jenny Mauracher
Luc en Roos Desmet - Desselgem (B) - 24 juni 2016
9/10
Geachte, Hierbij willen we onze tevredenheid geven omtrent uw 2 medewerkers nl Marc en Frank. Heel beleefd en uiterst vriendelijk team, maar ook heel vakkundige mensen die openstaan voor vragen .. Ook de shutters zijn heel mooi, heel tevreden. We kijken ernaar uit tot de nog uit te voeren plaatsing in de keuken. Mogen wij dan ook vragen om zeker deze mensen de plaatsing te laten uitvoeren?!! Alvast dank bij voorbaat en vriendelijke groeten
Willy & Bernadette champagne - Landen (B) - 25 mei 2016
8,5/10
Beste, Onze shutters werden vandaag geplaatst en zojuist afgewerkt. Nu reeds wil ik jullie laten weten dat wij uiterst tevreden zijn over het resultaat. Nogmaals onze allerbeste dank aan Martijn en Mark voor hun vriendelijkheid en deskundigheid waarmee zij deze klus uitgevoerd hebben. Vriendelijke groeten,
Dhr. Janssen - 1 mei 2016
8/10
Met dit bericht wil ik benadrukken dat wij héél tevreden zijn over de kwaliteit , de opmeting en vooral de plaatsing. De plaatsers waren ruim op tijd, héél vriendelijk en zeer bekwaam in hun vakgebied.
Fam. van Nieuwenhuijzen - 1 april 2016
9/10
Ik wil u en Gerard, de monteur die bij ons geweest is, complimenten geven voor het geleverde werk van de shutters. Goede vriendelijke monteurs, goede en snelle service, goede afwerking, mooie shutters.
Sander Hofstee - Stadskanaal - 6 maart 2016
9/10
Beste, Afgelopen week zijn uw monteurs bij ons in Geluwe geweest om de bestelde shutters te plaatsen. Wij zijn verheugd te melden dat de werken perfect zijn verlopen en dat de heren geweldig werk hebben geleverd!! Dank voor de goede zorgen en hopelijk tot ziens op een volgende klus.
Fam. Vanpee - 4 februari 2016
8,5/10
De monteurs van Van Eyck zijn specialisten ze doen het werk prima, de plaatsing is het succes van de firma Van Eyck, en ook Suzanne (adviseuse) natuurlijk.
Fam. de Boeck - 18 november 2015
9,5/10
Onze shutters werden geplaatst en met dit bericht wil ik toch even benadrukken dat wij héél tevreden zijn over de kwaliteit , de opmeting ( tot op de millimeter ) en vooral de plaatsing. De plaatsers waren ruim op tijd, héél vriendelijk, zeer bekwaam in hun vakgebied en beantwoordden al mijn vragen met de glimlach, een correcte manier van werken dus! We mogen ook echter Veronique en Jos niet vergeten die door hun vriendelijkheid en geduld ons tot een klant van jullie maakten. En ook Sandra mag ik niet vergeten, voor het bereidwillig beantwoorden van mijn vragen en voor de opvolging van onze bestelling !! :-) Een pluim voor de firma !! vriendelijke groetjes en misschien tot nog eens :-)
Fam. D'Haese - Wetteren (B) - 9 oktober 2015
8/10
Wij willen graag onze appreciatie uiten voor de professionaliteit, vriendelijkheid en enthousiasme van uw plaatsingsteam.
Maes - Vanendert - Overpelt (B) - 10 september 2015
8,5/10
Beste, Op 2 en 3 september werden bij ons shutters geplaatst. Wij genieten volop van het eindresultaat en waren zeer tevreden van de uitvoering door Frank en Mark.
Fam. Badot - Ruisbroek (B) - 22 augustus 2015
8,5/10
Jullie monteur Mark heeft prachtig werk geleverd op een minimum tijd en hierbij willen we u onze tevredenheid tonen. Dit is zeker een troefpunt voor de verdere reclame van uw firma. Bedankt voor jullie professionele aanpak.

Deel hier uw ervaring met Van Eyck shutters!

Uw ervaring met Van Eyck shutters: