Aluminium shutters

Van Eyck shutters biedt niet enkel houten shutters en kunststof shutters, maar ook aluminium shutters: de Van Eyck Industrial collectie. Deze collectie bevat aluminium shutters, geproduceerd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van een matte afwerking. Ze zorgen voor een moderne, strakke en industriele uitstraling van je interieur.


Aluminium shutters

 Industriële uitstraling

 Hoogwaardige kwaliteit

 Verkrijgbaar met lamelmaat: 89 mm.

 Clearview bediening

Creëer sfeer met shutters

Met aluminium shutters creëer je niet alleen privacy, maar ook extra sfeer in jouw ruimte. Wanneer jij een modern, strak en industrieel interieur hebt versterken de aluminium shutters dit gevoel. Daarbij kan je dankzij de aluminium shutters gemakkelijk met lichtinval spelen. Door de stand van de lamellen in een handomdraai te wijzigen, regel je dierct de lichtinval in jouw ruimte. Zo bepaal je zelf de perfecte sfeer op ieder moment van de dag.

Meer weten over aluminium shutters? Hieronder zie je diverse foto’s met voorbeelden, zodat jij je kunt laten inspireren over de diverse mogelijkheden. 

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Voordelen van aluminium shutters

Elke shutter is anders. Daarbij zorgt het materiaal van de shutters voor overige kenmerken. Wanneer je kiest voor de aluminium shutters geniet je van diverse voordelen. Zo zijn de aluminium shutters uit de Van Eyck Industrial collectie bestand tegen extreme temperatuurverschillen en luchtvochtigheid en dus ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en sauna's. Aluminium shutters zijn zeer onderhoudsvriendelijk, omdat dit materiaal weinig nodig heeft en makkelijk schoon te maken is. Samen met de lange levensduur van het aluminium en de hoogwaardige kwaliteit van Van Eyck shutters zul je er jarenlang plezier van hebben!

De mogelijkheden

De Van Eyck Industrial collectie is enkel uitvoerbaar met 89 mm. lamellen en een clearview bediening. Dit zorgt voor een industriële, moderne uitstraling. De lamellen zijn letterlijk in een handomdraai, via de lamellen zelf, te kantelen. Daarnaast heb je keuze uit een tweetal kleuren: Satin White en Silver. Voor welke kleur ga jij?

Advies over aluminium shutters in jouw woning?

Ben je ook enthousiast geworden over de Van Eyck Industrial collectie? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Onze specialisten komen daarom bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aan via het formulier op deze pagina.

Meer informatie?

Wens je graag meer informatie over de Van Eyck Industrial collectie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Extra inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier zie je vele toepassingen van shutters in diverse ruimtes en voor diverse raamsoorten.

 

prijs op maat stel een vraag Naar collectieoverzicht

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×