Van Eyck Industrial collectie: Aluminium shutters

Van Eyck shutters biedt niet enkel houten shutters en kunststof shutters, maar ook aluminium shutters: de Van Eyck Industrial collectie. Deze collectie bevat alluminium shutters, geproduceerd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van een matte afwerking. Ze geven uw interieur een moderne, strakke en industriele uitstraling.

 Aluminium shutters

 Industriële uitstraling

 Hoogwaardige kwaliteit

 Verkrijgbaar met lamelmaat: 89 mm.

 Clearview bediening

 

De aluminium shutters uit de Van Eyck Industrial collectie zijn bestand tegen extreme temperatuurverschillen en luchtvochtigheid. Aluminium shutters zijn dus ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en sauna's.  

De aluminium shutters uit de Van Eyck Industrial collectie zijn verkrijgaar met 89 mm. lamellen en een clearview bediening, wat zorgt voor een industriële, moderne uitstraling. De lamellen zijn letterlijk in handomdraai, via de lamellen zelf, te kantelen.

Bij de Van Eyck Industrial collectie heeft u keuze uit een tweetal kleuren: Satin White en Silver. Voor welke kleur gaat u?

 

Meer informatie?

Wenst u graag meer informatie over de Van Eyck Industrial collectie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op onze inspiratie pagina. Hier ziet u vele toepassingen van shutters in diverse ruimtes en voor diverse raamsoorten.

ADVIES AAN HUIS stel uw vraag

Naar collectieoverzicht

Ja, graag meer informatie en persoonlijk advies!