Van Eyck Industrial collectie: Aluminium shutters


Van Eyck shutters biedt niet enkel houten shutters en kunststof shutters, maar ook aluminium shutters: de Van Eyck Industrial collectie. Deze collectie bevat alluminium shutters, geproduceerd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van een matte afwerking. Ze geven uw interieur een moderne, strakke en industriele uitstraling.

 Aluminium shutters

 Industriële uitstraling

 Hoogwaardige kwaliteit

 Verkrijgbaar met lamelmaat: 89 mm.

 Clearview bediening

 

De aluminium shutters uit de Van Eyck Industrial collectie zijn bestand tegen extreme temperatuurverschillen en luchtvochtigheid. Aluminium shutters zijn dus ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en sauna's.  

De Van Eyck Industrial collectie is uitvoerbaar met 89 mm. lamellen en een clearview bediening, wat zorgt voor een industriële, moderne uitstraling. De lamellen zijn letterlijk in handomdraai, via de lamellen zelf, te kantelen. Daarnaast heeft u keuze uit een tweetal kleuren: Satin White en Silver. Voor welke kleur gaat u?

Ja, ik wil meer info & persoonlijk advies!

Meer informatie?

Wenst u graag meer informatie over de Van Eyck Industrial collectie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op onze inspiratie pagina. Hier ziet u vele toepassingen van shutters in diverse ruimtes en voor diverse raamsoorten.

ADVIES AAN HUIS stel uw vraag

Naar collectieoverzicht


3D configurator

Probeer het direct uit!

3D configurator

Visualiseer uw shutters!
3D configurator

 

Stel uw eigen shutters samen met de 3D configurator. Creëer uw eigen stijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator