Zoeken

Raambekleding op kantoor? Kies voor shutters

Stijlvolle raambekleding op kantoor zorgt voor een heerlijke werkomgeving. Realiseer dit bijvoorbeeld met shutters! Met deze bijzondere raamdecoratie in kantoren creëer je een prachtige ruimte om in te werken. Bovendien geeft het je ruimte direct een chique uitstraling!


Shutters als raamdecoratie voor je kantoor zorgen niet alleen voor een mooie werkplek, maar zijn ook erg functioneel. Zo kan je ze ook direct gebruiken als zonwering en regel je in een handomdraai de lichtinval in de ruimte.


Sommige kantoren hebben veel grote ramen. Het kan dan ook een uitdaging zijn om daar de ideale raamdecoratie voor te vinden. Datzelfde is van toepassing op een klein kantoor, met kleine ramen. Met Van Eyck shutters ben je in ieder geval van een aantal voordelen verzekerd:

 

  • Je creëert een inspirerende omgeving
  • Je reguleert eenvoudig de lichtinval en privacy
  • Raambekleding ideaal voor kantoorramen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Geschikt voor ieder raam
Kantoorpand met grote witte shutters
Balie op kantoor met stijlvolle shutters als raambekleding
Witte shutters op kantoor

Raamdecoratie als zonwering en isolering op kantoor

We vertellen je graag meer over de zonwerende en isolerende functie van raambekleding op het kantoor. Onze shutters stellen je namelijk in staat om heel eenvoudig zelf te bepalen of je de zonnestralen binnen laat vallen of buiten houdt.


Hierdoor bepaal je gemakkelijk hoe warm het op kantoor wordt en bespaar je ook nog eens op je energiekosten! De isolerende werking van raambekleding op kantoor is ideaal. Grote werkruimtes blijven zo beter op temperatuur doordat zonnestralen eenvoudig te weerkaatsen zijn. Bijkomend voordeel van shutters is dat je niet de gehele ruimte hoeft te verduisteren. Doordat de lamellen in delen afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn, kun je eenvoudig plaatselijk de sterke zonnestralen buiten huis houden.

Inspiratie voor raambekleding op je kantoor

Aan de hand van foto’s laten we graag zien wat shutters met jouw kantoorpand of -ruimte doen. Het creëert een unieke sfeer en het geeft je de mogelijkheid om eenvoudig de lichtinval te regelen. Daarbij is het wel zo fijn om bepaalde privacy te hebben op kantoor. Kantel de lamellen en je zorgt ervoor dat je geen pottenkijkers hebt.

witte-shutters-als-raambekleding-in-praktijkruimte-tandarts.jpgShutters zijn duurzame raambekleding

Met shutters kies je bovendien voor een duurzame oplossing. Onze kwaliteit is een investering voor de lange termijn. Shutters zijn degelijke raambekleding voor het kantoor. Bovendien werken shutters isolerend, zie het als een soort dubbele beglazing. Op die manier ben je als bedrijf en ondernemer ook kostenefficiënt bezig.

Raambekleding biedt privacy in praktijkruimten

Een werkplek waarbij privacy belangrijk is: praktijkruimten. Denk bijvoorbeeld aan ondernemers en bedrijven in de zorgsector. Daarbij is het belangrijk om de lamellen te kunnen kantelen, zodat er niemand naar binnen kan kijken als er een patiënt of cliënt in de ruimte aanwezig is. Met shutters regel je dit heel eenvoudig. Je kunt er zelfs voor kiezen om een gedeelte wel of deels open te laten. Zo profiteer je van natuurlijke lichtinval én zorg je voor privacy in de praktijkruimte.

Adviesgesprek over shutters op kantoor

Een bezoekje van Van Eyck shutters bij jou op kantoor beantwoordt alle vragen die je nog hebt. We kunnen ter plekke kijken welke raamdecoratie goed past in de werkruimten. We maken direct een passende prijs, zodat je weet waar je aan toe bent. Onze adviseurs komen daarvoor graag bij jullie bedrijf of onderneming langs. Vul daarvoor bovenstaand formulier in of klik op onderstaande knop.

ADVIES OP KANTOOR

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator