Wat zijn shutters? 

Shutters zijn een vorm van raamdecoratie en zonwering en worden exact op maat gemaakt. Het zijn sfeervolle (houten) binnen luiken met horizontale lamellen die naar wens te verstellen zijn. Door het kantelen van de lamellen regelt u in één handomdraai de juiste lichtinval en mate van privacy. De shutter luiken kunnen ook deels of geheel geopend / weggeklapt worden. Ze creëeren een uniek, sfeervol lichteffect in de ruimte en voegen echt iets toe aan het interieur. 

Shutters op maat

Wij maken shutters volledig op maat, geheel naar wens en specifiek voor uw situatie. Ze zijn toepasbaar op elk type raam in iedere raamvorm. Heeft u ramen met speciale vormen, zoals bijvoorbeeld ronde, driehoekige of toogramen? Geen probleem! Ze zijn juist uitermate geschikt voor speciale raamvormen. Ook zijn ze toepasbaar als raambekleding voor dakramen/veluxramen en draai-kiepramen. Shutters als roomdivider of (kast-)deuren? Geen uitdaging is ons te gek. 

Collectie

Wij bieden vijf voortreffelijke collecties met ieder specifieke eigenschappen en voordelen. Zo bieden we diverse collecties houten shutters, maar ook een kunststof en aluminium collectie. Zo vindt u altijd de perfecte shutters, passend bij uw wensen, interieur en situatie.

vijf jaar garantie op shutters

Tal van keuzemogelijkheden

Shutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en zijn geheel naar wens samen te stellen. U heeft ruime keuze uit kleuren, lamelmaten, afwerkingen en bedieningsmogelijkheden.

Kleuren collectiefelgekleurde-shutters-raamdecoratie.jpg

Witte, zwarte, grijze, of zelfs roze shutters? Welke kleur sluit aan bij uw woonstijl? Wij bieden een uitgebreide kleurencollectie; van egale kleurtinten tot en met beitskleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachte en vindt u deze niet terug in onze collectie? Ook wenskleuren zijn mogelijk. Wij zoeken samen met u naar de perfecte kleur voor uw shutters. 

Diverse lamelmaten

Shutters kunnen uitgevoerd worden met diverse lamelmaten, namelijk: 63, 76, 89, 114 mm. brede lamellen. Wenst u een klassieke uitstraling, dan zijn smallere lamellen een goede keuze. Gaat u voor een moderne look? Kies dan voor bredere lamellen in uw shutters. Onze specialisten adviseren u graag en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. 

 

Tilt rod of Clearview bediening? 

Icoon-Tiltrod.png Een tilt rod bediening wil zeggen dat er aan de voorzijde van de lamellen een verticale bedieningslat bevestigd is, waarmee de lamellen verbonden zijn en gekanteld kunnen worden. De tilt rod zorgt voor een karakteristieke uitstraling van de shutters. U kunt er voor kiezen deze tilt rod in het midden van de lamellen of aan zijkant toe te passen.

Icoon-clearview.png Bij een clearview bediening ontbreekt deze bedieningslat (de lamellen zijn aan de achterzijde met elkaar verbonden) en vindt de bediening plaats aan de lamellen zelf. Een clearview bediening zorgt voor een strakke, moderne uitstraling van de shutters. De clearview bediening kan ook met een verborgen verbinding (hidden clearview) worden uitgevoerd. De verbinding tussen de lamellen is dan onzichtbaar in de zijstijl verwerkt. 

 


Verzonken scharnieren

Liever geen scharnieren in het zicht? Kies dan voor shutters met verzonken scharnieren. De scharnieren zijn dan in het frame van de shutter weggewerkt.

U bepaalt dus zelf de uitstraling van uw shutters. Voor meer voorbeelden, foto's en inspiratie neemt u een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier ziet u de vele verschillende mogelijkheden en toepassingen van shutters in diverse ruimtes.

Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend advies aan huis met een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

Stel uw vraag Advies aan huis

Sfeervol wonen
Visualiseer zelf uw shutters

configurator

Meer informatie & vrijblijvend advies?

>> Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

De voordelen van Van Eyck shutters

 Stijlvol, sfeervol en laten u spelen met licht
 Toepasbaar in alle (woon)ruimtes zoals; slaapkamer, woonkamer, serre, keuken, badkamer en (thuis)kantoor
 Passen bij iedere inrichting; van strak en modern, tot landelijk en klassiek
 U regelt letterlijk in een handomdraai uw lichtinval en mate van privacy.
 Uitermate geschikt voor ramen met speciale vormen
 Zowel isolerend als zonwerend
 Eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te reinigen
 Een uitkomst bij allergieën. Ze verkleinen de kans op huisstofmijt, omdat stof weinig grip heeft op de lamellen

Film: van advies aan huis tot en met de perfecte montage 


Ook graag shutters in uw huis? Wij laten zien hoe het proces met Van Eyck shutters er aan toe gaat. Van persoonlijk advies aan huis, uiterst nauwkeurig opmeten, tot en met vakkundige montage door onze eigen vakmensen. Geniet van een heerlijk, sfeervol huis, met prachtige, maatwerk shutters.


Breng sfeer in uw huis met Van Eyck shutters. >>

Sfeerfilm Van Eyck shutters


Bekijk in deze video de sfeervolle toepassingen van Van Eyck shutters. Ze zijn toepasbaar in elke ruimte en voor elk type raam. Wij bieden diverse collecties, passend bij iedere situatie en ieder interieur.


<< Breng sfeer in uw huis met Van Eyck shutters.