NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Shutters op maat

Van Eyck shutters maakt shutters volledig op maat en geheel naar wens. Het zijn sfeervolle (houten) binnen luiken met horizontale lamellen die naar wens te verstellen zijn. Door het kantelen van de lamellen regel je in één handomdraai de juiste lichtinval en mate van privacy. Ze creëren een uniek, sfeervol lichteffect in de ruimte en voegen echt iets toe aan je interieur. Ze zijn toepasbaar voor elk type raam, voor iedere raamvorm en zijn ook als roomdivider of (kast-)deuren uitvoerbaar.

 

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  Op maat gemaakt; geheel naar wens

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  Ruime keuze uit diverse collecties

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  Uitermate geschikt voor bijzondere raamvormen

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  Voor ieder interieur

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  5 jaar garantie

Onze specialisten komen graag vrijblijvend aan huis voor een uitgebreid adviesgesprek. Zij tonen je alle mogelijkheden, bespreken je wensen én maken direct een prijs op maat.

Graag persoonlijk advies aan huis? Neem direct contact met ons op!

Advies aan huis Stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat.

>> Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Collectie

Wij bieden vijf voortreffelijke collecties met ieder specifieke eigenschappen en voordelen. Zo bieden we diverse collecties houten shutters, maar ook een kunststof en aluminium collectie. Zo vindt u altijd de perfecte shutters, passend bij uw wensen en interieur.

Wat zijn shutters? 

Shutters zijn een vorm van raamdecoratie en zonwering en worden exact op maat gemaakt. Het zijn houten binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Zo bepaal je zelf de lichtinval en gewenste mate van privacy. De shutter luiken kunnen ook deels of geheel geopend/weggeklapt worden. 

Tal van keuzemogelijkheden

Shutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en zijn geheel naar wens samen te stellen. U heeft ruime keuze uit kleuren, lamelmaten, afwerkingen en bedieningsmogelijkheden.

Kleuren collectiefelgekleurde-shutters-raamdecoratie.jpg

Witte, zwarte, grijze, of zelfs roze shutters? Welke kleur sluit aan bij uw woonstijl? Wij bieden een uitgebreide kleurencollectie; van egale kleurtinten tot en met beitskleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachte en vindt u deze niet terug in onze collectie? Ook wenskleuren zijn mogelijk. Wij zoeken samen met u naar de perfecte kleur voor uw shutters. 


Diverse lamelmaten

Shutters kunnen uitgevoerd worden met diverse lamelmaten, namelijk: 63, 76, 89, 114 mm. brede lamellen. Wenst u een klassieke uitstraling, dan zijn smallere lamellen een goede keuze. Gaat u voor een moderne look? Kies dan voor bredere lamellen in uw shutters. Onze specialisten adviseren u graag en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. 

 

Tilt rod of Clearview bediening? 

Icoon-Tiltrod.png Een tilt rod bediening wil zeggen dat er aan de voorzijde van de lamellen een verticale bedieningslat bevestigd is, waarmee de lamellen verbonden zijn en gekanteld kunnen worden. De tilt rod zorgt voor een karakteristieke uitstraling van de shutters. U kunt er voor kiezen deze tilt rod in het midden van de lamellen of aan zijkant toe te passen.

 

Icoon-clearview.png Bij een clearview bediening ontbreekt deze bedieningslat (de lamellen zijn aan de achterzijde met elkaar verbonden) en vindt de bediening plaats aan de lamellen zelf. Een clearview bediening zorgt voor een strakke, moderne uitstraling van de shutters. De clearview bediening kan ook met een verborgen verbinding (hidden clearview) worden uitgevoerd. De verbinding tussen de lamellen is dan onzichtbaar in de zijstijl verwerkt. 


Verzonken scharnieren

Liever geen scharnieren in het zicht? Kies dan voor shutters met verzonken scharnieren. De scharnieren zijn dan in het frame van de shutter weggewerkt.

U bepaalt dus zelf de uitstraling van uw shutters. Voor meer voorbeelden, foto's en inspiratie neemt u een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier ziet u de vele verschillende mogelijkheden en toepassingen van shutters in diverse ruimtes.

Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend advies aan huis en een prijs op maat? Neem gerust contact met ons op.

Stel uw vraag Advies aan huis

Sfeervol wonen
Visualiseer zelf uw shutters

configurator

De voordelen van Van Eyck shutters 

 Stijlvol, sfeervol en laten je spelen met licht

Uitermate geschikt voor speciale raamvormen

 Toepasbaar in elke (woon)ruimte

 Voor ieder interieur; van modern en industrieel, tot landelijk en klassiek

 Je regelt letterlijk in een handomdraai de lichtinval en mate van privacy

 Zowel isolerend als zonwerend

 Eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te reinigen

 Een uitkomst bij allergieën. Ze verkleinen de kans op huisstofmijt, omdat stof weinig grip heeft op de lamellen

Sfeerfilm Van Eyck shutters

Ook graag shutters in uw huis? Wij laten zien hoe het proces met Van Eyck shutters er aan toe gaat. Van persoonlijk advies aan huis, uiterst nauwkeurig opmeten, tot en met vakkundige montage door onze eigen vakmensen. Geniet van een heerlijk, sfeervol huis, met prachtige, maatwerk raamdecoratie. Bekijk in deze video's de sfeervolle toepassingen van Van Eyck shutters. 

Breng sfeer in uw huis met Van Eyck shutters >>

Veelgestelde vragen over Van Eyck shutters:

Onze shutters worden exact op maat gemaakt en zijn een stijlvolle en duurzame vorm van raambekleding. Ze brengen sfeer in huis én werken zonwerend en isolerend. Ze laten u spelen met licht. Zo bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Daarbij zijn shutters toepasbaar voor elke type raam, elke raamvorm en verkrijgbaar in talrijke stijlen en uitvoeringen. Ook zijn ze erg praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Shutters zijn dé perfecte raambekleding voor speciale raamvormen. Ze worden exact op maat en in de vorm van het raam gemaakt, zodat de oorspronkelijke raamvorm behouden blijft en juist prachtig geaccentueerd wordt.

Eén van de vele voordelen van shutters is het feit dat ze voor vrijwel ieder type raam geschikt zijn. Ze kunnen op het raam gemonteerd worden, zodat de shutters met het raam mee draaien of voor het raam geplaatst worden, zodat het raam afzonderlijk op kiepstand gezet kan worden. Shutters bieden voor nagenoeg elk raam uitkomst.

Shutters zijn niet geheel verduisterend, maar houden het licht wel grotendeels buiten. De lamellen geheel gesloten zorgen voor een grotendeels verduisterend effect. Echter behouden shutters altijd kleine kiertjes waar licht door kan komen.

Van Eyck shutters worden exact op maat gemaakt en geplaatst door onze eigen vakmensen. Er zijn diverse manieren om shutters te bevestigen. Afhankelijk van uw wensen, ramen en situatie worden shutters op of voor het raam bevestigd. De ramen zullen te allen tijde toegankelijk blijven en geopend kunnen worden.

Na definitieve opmeting van de shutters streven wij naar een levertijd van 12 weken. Voor speciale vormen shutters geldt een levertijd van 14 weken. Deze tijd is nodig om de shutters tot in detail te perfectioneren. Onze shutters zijn een made-to-measure product. Dat wil zeggen dat de shutters voor ieder raam tot op de millimeter op maat gemaakt worden.

Vanwege de vele keuzemogelijkheden in bijvoorbeeld collecties, kleuren, stijlen, uitvoeringen en bedieningsmogelijkheden is er geen eenduidig antwoord te geven op de vraag wat shutters kosten. Ze worden geheel op maat en naar uw wens geproduceerd. Voor een gedetailleerde prijs komt één van onze adviseurs graag vrijblijvend aan huis om samen uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Na opmeting van uw ramen en op basis van uw wensen en situatie ontvangt u ter plaatste een prijsopgave voor shutters op maat. De prijs is inclusief montage door onze eigen vakmensen.

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×