Zoeken
Vragen over shutters

Heb je een vraag?
Wij nemen zo spoedig mogelijk 
contact
met je op

Stel een vraag

Heb je een specifieke vraag of wil je meer informatie, persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel een vraag:

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Transformatie in huis

Praktisch én supermooi; dat is in een notendop wat shutters en blinds zijn. Bij het maken van de juiste keuzes, adviseert Van Eyck shutters je van begin tot eind. We laten je zien wat shutters en blinds met je woonruimte doen en laten je direct zien wat de prijs is voor onze maatwerk raambekleding.

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Daarom helpen we je daar graag bij. Op onze website kun je je eindeloos laten inspireren. Benieuwd naar wat er mogelijk is met shutters en blinds? Neem een kijkje bij Inspiratie en zie de vele mogelijheden van shutters en blinds.


Advies aan huis

Wil je graag zien hoe shutters en blinds er bij jou thuis uitzien, dan komen we graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. We kunnen dan ook direct een prijs op maat maken. Vul ons contactformulier in, dan nemen we snel contact met je op voor het maken van een afspraak.