Zoeken

Kunststof shutters

Op zoek naar stijlvolle én praktische raamdecoratie voor je badkamer? Van Eyck shutters heeft hiervoor de perfecte oplossing: de Van Eyck Endurance collectie! Deze collectie bestaat uit kunststof shutters, ideaal voor vochtige ruimtes.

Op het oog zijn deze shutters niet te onderscheiden van houten shutters. Door de lamellen te kantelen geniet je volop van privacy, maar kun je toch het gewenste licht doorlaten. Zo geniet je ook in de badkamer van stijlvolle shutters, privacy en sfeer. 

Benieuwd hoe kunststof shutters in jouw woning en badkamer eruitzien? Maak dan vrijblijvend een adviesafspraak en onze adviseur laat je zien wat er mogelijk is.

Kunststof shutters in de badkamer
Witte kunststof shutters in badkamer
Landelijke badkamer met kunststof shutters
Schuin raam met zwarte kunststof shutters

Vochtbestendige kunststof shutters

Kunnen shutters in de badkamer geplaatst worden? Jazeker! Onze Van Eyck Endurance collectie is zeer geschikt als raamdecoratie voor in je badkamer. Deze shutters worden gemaakt van duurzaam kunststof en zijn hierdoor extra bestand tegen temperatuurverschillen en hoge luchtvochtigheid. Bovendien bevatten kunststof shutters ook nog eens uitstekende ventilerende eigenschappen. Ze worden exact op maat gemaakt en passen op elk type badkamerraam. 

Bekijk onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden van shutters, waaronder shutters in badkamers.

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Stijlvolle raamdecoratie voor de badkamer

Naast functioneel en praktisch, zijn kunststof shutters ook nog eens heel erg mooi in de badkamer. De kunststof shutters zijn stijlvol, geven veel privacy én zijn vochtbestendig. Uiteraard is het wel belangrijk om de badkamer geregeld te ventileren. De ramen kunnen natuurlijk gewoon geopend en op kiepstand gezet worden, ook met shutters voor je ramen. 

Kunststof shutters zijn op het oog nauwelijks van houten shutters te onderscheiden. Hierdoor behouden zij hun warme en sfeervolle uitstraling en voegen zij echt iets toe aan je badkamer. Ze worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Creëer de perfecte ruimte met Van Eyck shutters en geniet ook in je badkamer van een stijlvol interieur.

Heb je een mooie lichte badkamer, dan zijn kunststof shutters in een lichte kleur een mooie toevoeging. Hou je van een stoer contrast? Kies dan voor zwarte shutters. Wordt er in de badkamer gebruik gemaakt van een bepaalde accentkleur, dan is het ook mooi om deze terug te laten komen in bijvoorbeeld je shutters. Onze shutters zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en zelfs wenskleuren zijn mogelijk.

PRIJS OP MAAT

Spelen met licht in de badkamer: sfeer én privacy

Met Van Eyck shutters breng je de perfecte sfeer in je badkamer door te spelen met zonlicht. Met één simpele handbeweging regel je op elk moment van de dag de gewenste lichtinval. Overdag kun je de shutters helemaal open zetten voor optimaal daglicht. Wil je extra sfeer of de inkijk vanaf buiten verminderen? Kantel de lamellen naar wens en geniet van rust en privacy. Geniet van een heerlijk, ontspannen wellness-gevoel in je eigen badkamer.

100% maatwerk kunststof shutters

Onze kunststof shutters worden speciaal voor jouw raam volledig op maat gemaakt. Er zijn diverse mogelijkheden om je kunststof shutters naar eigen wens te creëren. Zo kies je onder meer zelf de breedte van de lamellen, het juiste frame, de kleur en het type bediening. Natuurlijk wil jij er zeker van zijn dat de gemaakte keuzes perfect passen bij jouw woonruimte. Dit is de reden dat wij vrijblijvend advies aan huis geven. Een adviseur komt thuis bij je langs om samen te bepalen welke shutters het beste in jouw huis passen. Vervolgens ontvang je een prijs op maat. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!

Vrijblijvend advies op maat? Plan eenvoudig een persoonlijk adviesgesprek aan huis via het contactformulier op deze pagina.

Meer inspiratie?
Volg Van Eyck shutters!
INSTAGRAM  FACEBOOK

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator