Zoeken

Kunststof shutters

Op zoek naar stijlvolle én praktische raamdecoratie voor je badkamer? Van Eyck shutters heeft hiervoor de perfecte oplossing: de Van Eyck Endurance collectie! Deze collectie bestaat uit kunststof shutters, ideaal voor vochtige ruimtes.

Op het oog zijn deze kunststof shutters niet te onderscheiden van houten shutters. Door de lamellen te kantelen geniet je volop van privacy, maar kun je toch het gewenste licht doorlaten. Zo geniet je ook in de badkamer van stijlvolle shutters, privacy en sfeer. 

Benieuwd hoe kunststof shutters in jouw woning en badkamer eruitzien? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan en onze adviseur laat je zien wat er mogelijk is.

Kunststof shutters in de badkamer
Witte kunststof shutters in badkamer
Landelijke badkamer met kunststof shutters
Schuin raam met zwarte kunststof shutters

De voordelen van kunststof shutters

Kunnen shutters in de badkamer geplaatst worden? Jazeker! Onze Van Eyck Endurance collectie is zeer geschikt als raamdecoratie voor in je badkamer. Naast decoratie voor in je badkamer, hebben de kunststof shutters een nog aantal voordelen:

 De shutters zijn van duurzaam kunststof gemaakt.

 De shutters zijn vochtbestendig
 Zijn extra bestendig tegen temperatuurverschillen.
 Een hoge luchtvochtigheid is geen probleem.
 Bevatten uitstekende ventilerende eigenschappen.


Bekijk onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden van shutters, waaronder shutters in badkamers.

Stijlvolle raamdecoratie voor de badkamer

Kunststof shutters zijn niet alleen mooie raamdecoraties, maar ook nog eens ontzettend functioneel en praktisch. De kunststof shutters zijn stijlvol, geven veel privacy én zijn vochtbestendig. Uiteraard is het wel belangrijk om de badkamer geregeld te ventileren door de ramen open te zetten. Dit is gelukkig geen probleem want met de zonwerende shutters is het zeker mogelijk om de ramen volledig te openen of op kiepstand te zetten.

Kunststof of PVC shutters zijn op het oog nauwelijks van houten shutters te onderscheiden. Hierdoor behouden zij hun warme en sfeervolle uitstraling en voegen zij echt iets toe aan je badkamer. Ze worden volledig passend en naar wens gemaakt. Creëer de perfecte ruimte met Van Eyck shutters en geniet ook in je badkamer van een stijlvol interieur.

Heb je een mooie lichte badkamer, dan zijn kunststof en PVC shutters in een lichte kleur een mooie en decoratieve toevoeging. Hou je van een stoer contrast? Kies dan voor zwarte shutters. Wordt er in de badkamer gebruik gemaakt van een bepaalde accentkleur, dan is het ook mooi om deze terug te laten komen in bijvoorbeeld je kunststof shutters. Onze shutters zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en het is zelfs mogelijk om je eigen gewenste kleur samen te stellen.

Spelen met licht in de badkamer: sfeer én privacy

Met Van Eyck shutters breng je de perfecte sfeer in je badkamer door te spelen met zonlicht door middel van onze zonwering shutters. Met één simpele handbeweging regel je op elk moment van de dag de gewenste lichtinval. Overdag kun je de PVC shutters helemaal open zetten voor optimaal daglicht, zodat je ook lekker je ramen open kunt gooien voor extra ventilatie. Wil je extra sfeer of de inkijk vanaf buiten verminderen? Kantel dan de lamellen naar wens en geniet van rust en privacy. Dit geeft een heerlijk, ontspannen wellness-gevoel in je eigen badkamer.

100% maatwerk kunststof shutters

Onze kunststof shutters worden speciaal voor jouw raam gemaakt, zelfs als het een draai- of kiepraam is. Er zijn diverse mogelijkheden om je kunststof shutters naar eigen wens te creëren. Zo kies je onder meer zelf de breedte van de lamellen, het juiste frame, de kleur en het type bediening. Natuurlijk wil jij er zeker van zijn dat de gemaakte keuzes perfect passen bij jouw woonruimte. Dit is de reden dat wij vrijblijvend advies aan huis geven. Een adviseur komt thuis bij je langs om samen te bepalen welke shutters het beste in jouw huis passen. Vervolgens ontvang je een prijsopgave. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator