Kunststof shutters

Op zoek naar stijlvolle én praktische raamdecoratie voor je badkamer? Van Eyck shutters heeft hiervoor de perfecte oplossing: de Van Eyck Endurance collectie! Deze collectie bestaat uit kunststof shutters, ideaal voor vochtige ruimtes. Op het oog zijn deze shutters niet te onderscheiden van houten shutters. Door de lamellen te kantelen geniet je volop van privacy, maar kun je toch het gewenste licht doorlaten. Zo geniet je ook in de badkamer van stijlvolle shutters, privacy en sfeer.

Vochtbestendige kunststof shutters

Kunnen shutters in de badkamer geplaatst worden? Jazeker! Onze Van Eyck Endurance collectie is zeer geschikt als raamdecoratie voor in je badkamer. Deze shutters worden gemaakt van duurzaam kunststof en zijn hierdoor extra bestand tegen temperatuurverschillen en hoge luchtvochtigheid. Bovendien bevatten kunststof shutters ook nog eens uitstekende ventilerende eigenschappen. Ze worden exact op maat gemaakt en passen op elk type badkamerraam.

 Duurzaam kunststof

 Geschikt voor hoge luchtvochtigheid

 Bestand tegen temperatuurverschillen

 Verkrijgbaar met diverse lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

Bekijk onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden van shutters, waaronder shutters in badkamers.

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Stijlvolle raamdecoratie voor de badkamer

Naast functioneel en praktisch, zijn kunststof shutters ook nog eens heel erg mooi in de badkamer. De kunststof shutters zijn stijlvol, geven veel privacy én zijn vochtbestendig. Uiteraard is het wel belangrijk om de badkamer geregeld te ventileren.

Kunststof shutters zijn op het oog niet van houten shutters te onderscheiden. Hierdoor behouden zij hun warme en sfeervolle uitstraling en voegen zij echt iets toe aan je badkamer. Ze worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Creëer de perfecte ruimte met Van Eyck shutters en geniet ook in je badkamer van een stijlvol interieur.

Heb je een mooie lichte badkamer, dan zijn kunststof shutters in een lichte kleur een mooie toevoeging. Wordt er in de badkamer gebruik gemaakt van een accentkleur, dan is het mooi om deze terug te laten komen in bijvoorbeeld je shutters. Onze shutters zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en zelfs wenskleuren zijn mogelijk. 

Spelen met licht in de badkamer: sfeer én privacy

Met Van Eyck shutters breng je de perfecte sfeer in je badkamer door te spelen met zonlicht. Met één simpele handbeweging regel je op elk moment van de dag de gewenste lichtinval. Overdag kun je de shutters helemaal open zetten voor optimaal daglicht. Wil je extra sfeer of de inkijk vanaf buiten verminderen? Kantel de lamellen naar wens en geniet van rust en privacy. Geniet van een heerlijk, ontspannen wellness-gevoel in je eigen badkamer.

100% maatwerk kunststof shutters

De kunststof shutters worden speciaal voor jou volledig op maat gemaakt. Bij het creëren van je kunststof shutters heb je diverse mogelijkheden om ze naar eigen wens aan te passen. Zo kies je onder meer de breedte van de lamellen, het juiste frame, de kleur en het type bediening. Natuurlijk wil jij er zeker van zijn dat de gemaakte keuzes perfect passen bij jouw interieur. Dit is de reden dat wij vrijblijvend advies aan huis geven. Een adviseur komt thuis bij je langs om samen te bepalen welke shutters het beste in jouw huis passen. Vervolgens ontvang je een prijs op maat. Zo weet jij precies waar je aan toe bent! Plan eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek via het contactformulier op deze pagina.

Meer informatie?

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van kunststof shutters of heb je nog een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op! 

Wil je extra inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier zie je vele toepassingen van shutters in diverse ruimtes en voor diverse raamsoorten. 

prijs op maat stel een vraag Naar collectieoverzicht

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×