NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Van Eyck Endurance collectie: Kunststof shutters

Op zoek naar stijlvolle én praktische raamdecoratie voor uw badkamer? Van Eyck shutters heeft hiervoor de perfecte oplossing: de Van Eyck Endurance collectie! De Van Eyck Endurance collectie bestaat uit kunststof shutters, ideaal voor vochtige ruimtes! Op het oog zijn deze shutters niet te onderscheiden van houten shutters. Door de lamellen te kantelen geniet u volop van privacy, maar kunt u toch het gewenste licht doorlaten. Zo geniet u ook in de badkamer van stijlvolle shutters, privacy en sfeer.

Vochtbestendige kunststof shutters

Shutters in de badkamer? Jazeker! Voor vochtige ruimtes zoals de badkamer is de Van Eyck Endurance collectie de perfecte keuze. De shutters uit de Endurance collectie worden gemaakt van duurzaam kunststof. Hierdoor zijn ze extra bestand tegen temperatuurverschillen en hoge luchtvochtigheid. Verder bevatten kunststof shutters ook nog eens uitstekende ventilerende eigenschappen. Van Eyck shutters biedt dus voor iedere ruimte een oplossing, ook voor de badkamer. Onze kunststof shutters passen op elk type badkamerraam en zijn écht maatwerk. Zo creëren onze vakmensen perfecte shutters voor uw badkamer.

 Duurzaam kunststof

 Geschikt voor hoge luchtvochtigheid

 Bestand tegen temperatuurverschillen

 Verkrijgbaar met diverse lamelmaten: 63, 76, 89, 114 mm.

 Tilt rod of Clearview bediening

Bekijk onze inspiratiepagina voor meer voorbeelden van shutters, waaronder shutters in badkamers.

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Stijlvolle raamdecoratie voor de badkamer

Naast functioneel en praktisch, zijn kunststof shutters ook nog eens heel erg mooi in de badkamer. Kunststof shutters zijn op het oog niet van houten shutters te onderscheiden. Hierdoor behouden zij hun warme en sfeervolle uitstraling en voegen zij echt iets toe aan uw badkamer. Ze worden volledig op maat en naar wens gemaakt.  U kunt zo genieten van een stijlvol interieur in uw badkamer. Creëer de perfecte ruimte met Van Eyck shutters.

Spelen met licht in de badkamer: sfeer én privacy

Van Eyck shutters brengen de perfecte sfeer in uw badkamer door te spelen met zonlicht. Met één simpele handbeweging regelt u op elk moment van de dag de gewenste lichtinval. Overdag kunt u de shutters helemaal open zetten voor extra daglicht. Wilt u de inkijk vanaf buiten verminderen en toch nog licht in uw badkamer krijgen? Kantel de lamellen, zodat er een optimale lichtinval ontstaat. Voor meer privacy sluit u (deels) de lamellen van de shutters in de badkamer. U kunt dan lekker genieten van een heerlijk, ontspannen wellness-gevoel in uw badkamer.

 

Bent u nieuwsgierig naar onze kunststof shutters als stijlvolle en praktische raamdecoratie voor in de badkamer? Neem contact op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts.

ADVIES AAN HUIS stel uw vraag Naar collectieoverzicht

 

 

 3D configurator

Creëer jouw shutters! 

Creëer je shutters! 
3D configurator

 

Creëer je eigen shutters met de 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×