Zoeken

Shutters in de badkamer

Shutters zijn ideaal in de badkamer. Je bepaalt in een handomdraai zelf de mate van lichtinval en privacy. De lamellen van de shutters zijn indien gewenst in diverse delen te bedienen. Je bepaalt helemaal zelf. Kantel bijvoorbeeld de onderste lamellen en zorg voor extra privacy. Met de bovenste lamellen geopend houd je de ruimte heerlijk licht. Bovendien zorgen shutters in de badkamer voor extra sfeer en een waar welnessgevoel.

Van Eyck Endurance Collectie: speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes

Wil jij graag shutters in je badkamer? Geen probleem. Wij hebben speciaal voor badkamers en vochtige ruimtes de Van Eyck Endurance collectie ontwikkeld. Deze collectie bevat shutters van hoogwaardig kunststof, met als voordeel dat deze vochtbestendig zijn. Onze kunststof shutters zijn nauwelijks van houten shutters te onderscheiden. De luxueuze uitstraling blijft hetzelfde, maar je geniet wel van de voordelen van kunststof. Zo kun jij de shutters uit de Van Eyck Endurance collectie zonder problemen in jouw badkamer laten plaatsen.

Voordelen shutters in de badkamer

  • Shutters zijn een sfeervolle blikvanger;
  • Creëer een wellness sfeer met shutters;
  • Bepaal zelf de juiste mate van lichtinval;
  • Shutters zijn onderhoudsvriendelijk;
  • Kunststof shutters zijn vochtbestendig.


Meer inspiratie en voorbeelden van shutters in badkamers vind je op onze inspiratiepagina: shutters in de badkamer.

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer zelf het ware welnessgevoel in jouw badkamer met Van Eyck shutters.

Shutters laten je spelen met de hoeveelheid zonlicht die in de badkamer komt. Kantel de lamellen naar boven of naar beneden en bepaal zelf de gewenste sfeer en de mate van lichtinval. Wij maken shutters volledig op maat en bieden een uitgebreide collectie met keuze uit vele uitvoeringen en kleuren. Zo creëren we samen jouw shutters volledig naar wens en passend bij jouw droombadkamer. Combineer met de meest comfortabele en luxe badkamermeubelen en accessoires en geef jouw badkamer een uitstraling om van te dromen.

 

Kunnen shutters in de badkamer?

Hiervoor zijn shutters van hoogwaardig kunststof perfect. Deze zijn volledig vochtbestendig. Daarmee kun je ook shutters feilloos in je badkamer plaatsen. Voor shutters in de badkamer hebben wij de Van Eyck Endurance ontwikkeld. Deze zijn nauwelijks van houten shutters te onderscheiden.

Advies over shutters in jouw badkamer?

Wil jij ook sfeervolle raamdecoratie in jouw badkamer? Het is belangrijk dat je de juiste keuzes maakt wanneer het gaat om shutters in de badkamer. Onze specialisten komen daarom graag bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis én een prijs op maat aan via onderstaande button:

Prijs op maat stel een vraag

Meer informatie?

Wens je graag meer informatie over de Van Eyck Endurance Collectie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Extra inspiratie opdoen? Op onze inspiratiepagina: ‘shutters in de badkamer’ zie je vele toepassingen van shutters in verschillende badkamers.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator