Shutters voor een schuin raam? 

Heb je een schuin raam in je huis en ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor dit raam? Shutters passen voor ieder type raam, zelfs voor schuine ramen. Ze worden tot op de milimeter nauwkeurig op maat gemaakt, speciaal voor ieder raam. 

Schuine shutters

Schuine raamvormen, zoals driehoeken en andere schuine vormen, vragen om raamdecoratie waarbij deze prachtige schuine vorm behouden blijft. Shutters zijn hiervoor perfect en accentueren de speciale raamvorm. Ze zijn stijlvol, sfeervol en worden exact op maat gemaakt. 

Als we over schuine ramen spreken, spreken we enerzijds over schuine ramen, wanneer een raam een schuine zijde binnen de raamvorm heeft.  Anderzijds spreekt men over ramen in schuine muren, zoals een dakraam of een raam in een schuinlopende muur. Beide geen probleem voor shutters! Shutters kunnen perfect voor ieder schuin raam gemonteerd worden.

Shutters kunnen zowel op het raam als voor het raam gemonteerd worden. Wanneer de shutter op het raam gemonteerd wordt kan deze ook mee draaien en kiepen met de raamvleugel. Wanneer shutters voor het raam in een schuine muur gemonteerd worden, blijven de shutter luiken middels magneetsluitingen mooi gesloten.

Wens je meer informatie of vrijblijvend advies op maat? Neem gerust contact met ons op. 

advies aan huis stel een vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Meer informatie en persoonlijk advies

Heb je een schuin raam dat je wil voorzien van shutters? Onze specialisten komen graag aan huis om je alle mogelijkheden te tonen en je wensen te bespreken. Heb je interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vult dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak. 

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.

Meer inspiratie

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×