Zoeken

Shutters voor een schuin raam

Heb je een schuin raam in je huis en ben je op zoek naar stijlvolle en functionele raamdecoratie die perfect past bij deze unieke raamvorm? Shutters zijn de perfecte oplossing, zelfs voor de meest uitdagende schuine ramen. Ze accentureren de schoonheid van jouw schuine ramen en zorgen voor een unieke uitstraling. 

Bij Van Eyck shutters bieden we volledig maatwerk. Elke shutter wordt tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, waardoor ze naadloos aansluiten op de unieke contouren van jouw schuine ramen.

Ambachtelijk maatwerk voor diverse schuine ramen

Als we over schuine ramen spreken hebben we het enerzijds over ramen die een schuine zijde binnen de raamvorm heeft en anderzijds over ramen in schuine muren, zoals een dakraam. Beide geen probleem voor shutters! Shutters kunnen perfect voor ieder schuin raam geplaatst worden. Ze zijn niet enkel functioneel, maar voegen ook iets extra's toe aan jouw interieur. 

Meer informatie? 

Wil je meer weten over onze oplossingen voor schuine ramen of wens je vrijblijvend advies aan huis? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je te helpen jouw schuine ramen te voorzien van prachtige, maatwerk shutters die passen bij jouw interieur!

advies aan huis

Zwarte shutters voor schuin raam

Wij inspireren je graag met shutters voor schuine ramen...

Shutters voor schuine ramen

Shutters geven een luxe uitstraling, zeker op schuine ramen. Shutters kunnen zowel op het raam als voor het raam gemonteerd worden. Wanneer de shutter op het raam gemonteerd wordt kan deze ook mee draaien en kiepen met de raamvleugel. Wanneer shutters voor het raam in een schuine muur gemonteerd worden, blijven de shutter luiken middels magneetsluitingen mooi gesloten.

 

Bij Van Eyck shutters streven we ernaar om jouw schuine ramen van zowel functionaliteit als stijl te voorzien. Onze aangepaste lamellen bieden een breed scala aan mogelijkheden om perfect aan te sluiten op je persoonlijke smaak en de esthetiek van je ruimte. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en daarom bieden we een uitgebreide keuze aan lamellenmaten (ook voor schuine ramen), kleuren en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling met rijke houttinten of een moderne touch met strakke witte lamellen, bij ons vind je altijd een stijl die bij je past.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Bedien je raamdecoratie op verschillende manieren

Wil je shutters voor schuine ramen? Deze kun je op verschillende manieren bedienen. Het is aan jou waar jouw voorkeur ligt. De lamellen van de shutters staan namelijk niet vast, maar kunnen gekanteld worden. Hierdoor regel jij de lichtinval precies hoe jij deze voor ogen hebt en bepaal je de sfeer in de ruimte in een handomdraai. Welke bedieningsvormen Van Eyck shutters aanbiedt, lees je hieronder:

 

 Tilt rod bediening: kantelstokje
Veel shutters worden met behulp van een tilt rod kantelstokje bediend. Dit stokje kan zowel in het midden als aan de zijkant van de shutters geplaatst worden. Vooral bij shutters voor een schuin raam wordt het stokje vaak aan de zijkant geplaatst. Zo kunnen alle lamellen namelijk eenvoudig met elkaar verbonden en tegelijk gekanteld worden. Zit jouw raam op een moeilijk bereikbare plek, maar wil je deze alsnog voorzien van prachtige shutters? Dan kunnen we jou van een aparte bedieningsstok voorzien, waardoor jij nog steeds eenvoudig de lichtdoorgang regelt.

 

 Clearview bediening
Van Eyck shutters biedt ook shutters voor een schuin raam aan die zonder tilt rod kantelstokje bediend kunnen worden. Bij een Clearview bediening zijn de lamellen aan de achterzijde met elkaar verbonden, waardoor deze aan de voorzijde niet zichtbaar is. Als je één van de lamellen kantelt, kantelen de andere lamellen automatisch mee. Erg handig dus! Daarnaast zijn deze shutters prachtig in combinatie met een moderne interieurstijl, vanwege het ontbreken van het bedieningsstokje.

 

Ben jij er al uit welke bediening jouw voorkeur heeft? Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het beantwoorden van vragen en adviseren je over alle mogelijkheden.

Shutters voor schuine ramen kopen?

Heb je een schuin raam dat je wil voorzien van shutters? Onze specialisten komen graag aan huis om je alle mogelijkheden te tonen en je wensen te bespreken. Heb je interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak. 

Inspiratie opdoen voor schuine ramen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Ook voorbeelden van shutters op schuine ramen. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.

 

volets-blancs-avec-grain-de-bois.jpg

Wat kosten shutters voor schuine ramen?

De prijs van de shutters is afhankelijk van veel factoren. Daardoor is het onmogelijk om op voorhand de kosten te benoemen voor shutters voor schuine ramen. De kosten voor shutters kunnen we aan de hand van een persoonlijk gesprek aan huis geven. Onze adviseur kijkt naar de situatie ter plekke en kan aan de hand daarvan aangeven wat de prijs voor shutters voor schuine ramen zal zijn.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator