Shutters voor een schuin raam? 

Heeft u een schuin raam in uw huis en bent u op zoek naar raamdecoratie voor dit raam? Shutters passen voor ieder type raam, zelfs voor schuine ramen. Ze worden tot op de milimeter nauwkeurig op maat gemaakt, speciaal voor ieder raam. 

Schuine shutters

Als we over schuine ramen spreken, spreken we enerzijds over ramen in schuine muren, zoals een dakraam of een raam in een schuinlopende muur. Anderzijds spreekt men over schuine ramen, wanneer een raam een schuine zijde binnen de raamvorm heeft. Beide geen probleem voor shutters! Shutters kunnen perfect voor ieder schuin raam gemonteerd worden.

Shutters kunnen zowel op het raam als voor het raam gemonteerd worden. Wanneer de shutter op het raam gemonteerd wordt kan deze ook mee draaien en kiepen met de raamvleugel. Wanneer shutters voor het raam in een schuine muur gemonteerd worden, blijven de shutters middels magneetsluitingen mooi gesloten.

Schuine raamvormen, zoals driehoeken en andere schuine vormen, vragen om raamdecoratie, waarbij deze prachtige schuine vorm behouden blijft. Shutters zijn hiervoor perfect en accentueren de speciale raamvorm. Ze zijn stijlvol, sfeervol en perfect op maat gemaakt.

Ja, ik wil meer info & persoonlijk advies!

Meer informatie en persoonlijk advies

Heeft u een schuin raam dat u wilt voorzien van shutters? Onze specialisten komen graag aan huis om alle mogelijkheden te tonen en uw wensen te bespreken. Interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vult u dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak. 

Advies aan huis stel uw vraag

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.

Meer inspiratie


3D configurator

Probeer het direct uit!

3D configurator

Visualiseer uw shutters!
3D configurator

 

Stel uw eigen shutters samen met de 3D configurator. Creëer uw eigen stijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator