Zoeken

Shutters voor een schuin raam

Heb je een schuin raam in je huis en ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor dit raam? Shutters passen voor ieder type raam, zo ook voor schuine ramen. Ze worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, speciaal voor ieder raam.

Ambachtelijk maatwerk voor diverse schuine ramen

Als we over schuine ramen spreken, spreken we over diverse schuine ramen. Enerzijds spreken we over schuine ramen wanneer een raam een schuine zijde binnen de raamvorm heeft. Anderzijds bij ramen in schuine muren, zoals een dakraam of een raam in een schuinlopende muur. Beide geen probleem voor shutters of lamellen! Shutters en lamellen kunnen perfect op ieder schuin raam gemonteerd worden.

Verschillende raamdecoratie voor schuine ramen

Schuine raamvormen, zoals driehoeken en andere schuine vormen, vragen om op maat gemaakte raamdecoratie. We bieden bij Van Eyck shutters verschillende raambekleding voor schuine ramen, zoals shutters en jaloezieën. Jaloezieën (blinds) of shutters accentueren de speciale raamvorm. Ze zijn stijlvol, sfeervol en worden exact passend gemaakt. 

Als we over schuine ramen spreken, spreken we enerzijds over schuine ramen, wanneer een raam een schuine zijde binnen de raamvorm heeft.  Anderzijds spreekt men over ramen in schuine muren, zoals een dakraam of een raam in een schuinlopende muur. Beide geen probleem voor shutters! Shutters kunnen perfect voor ieder schuin raam gemonteerd worden.

Wens je meer informatie of vrijblijvend advies voor jouw schuine ramen? Neem gerust contact met ons op.

advies aan huis

Zwarte shutters voor schuin raam

Shutters voor schuine ramen

Shutters geven een luxe uitstraling, ook op schuine ramen. Shutters kunnen zowel op het raam als voor het raam gemonteerd worden. Wanneer de shutter op het raam gemonteerd wordt kan deze ook mee draaien en kiepen met de raamvleugel. Wanneer shutters voor het raam in een schuine muur gemonteerd worden, blijven de shutter luiken middels magneetsluitingen mooi gesloten.

 

Bij Van Eyck shutters streven we ernaar om jouw schuine ramen van zowel functionaliteit als stijl te voorzien. Onze aangepaste lamellen bieden een breed scala aan mogelijkheden om perfect aan te sluiten op je persoonlijke smaak en de esthetiek van je ruimte. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en daarom bieden we een uitgebreide keuze aan lamellenmaten (ook voor schuine ramen), kleuren en afwerkingen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke uitstraling met rijke houttinten of een moderne touch met strakke witte lamellen, bij ons vind je altijd een stijl die bij je past.

Bedien je raamdecoratie op verschillende manieren

Wil je shutters voor schuine ramen? Deze kun je op verschillende manieren bedienen. Het is aan jou waar jouw voorkeur ligt. De lamellen van de shutters staan namelijk niet vast, maar kunnen gekanteld worden. Hierdoor regel jij de lichtinval precies hoe jij deze voor ogen hebt en bepaal je de sfeer in de ruimte in een handomdraai. Welke bedieningsvormen Van Eyck shutters aanbiedt, lees je hieronder:

 

 Tilt rod bediening: kantelstokje
Veel shutters worden met behulp van een tilt rod kantelstokje bediend. Dit stokje kan zowel in het midden als aan de zijkant van de shutters geplaatst worden. Vooral bij shutters voor een schuin raam wordt het stokje vaak aan de zijkant geplaatst. Zo kunnen alle lamellen namelijk eenvoudig met elkaar verbonden en tegelijk gekanteld worden. Zit jouw raam op een moeilijk bereikbare plek, maar wil je deze alsnog voorzien van prachtige shutters? Dan kunnen we jou van een aparte bedieningsstok voorzien, waardoor jij nog steeds eenvoudig de lichtdoorgang regelt.

 

 Clearview bediening
Van Eyck shutters biedt ook shutters voor een schuin raam aan die zonder tilt rod kantelstokje bediend kunnen worden. Bij een Clearview bediening zijn de lamellen aan de achterzijde met elkaar verbonden, waardoor deze aan de voorzijde niet zichtbaar is. Als je één van de lamellen kantelt, kantelen de andere lamellen automatisch mee. Erg handig dus! Daarnaast zijn deze shutters prachtig in combinatie met een moderne interieurstijl, vanwege het ontbreken van het bedieningsstokje.

 

Ben jij er al uit welke bediening jouw voorkeur heeft? Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het beantwoorden van vragen en adviseren je over alle mogelijkheden.

Meer informatie en persoonlijk advies

Heb je een schuin raam dat je wil voorzien van shutters? Onze specialisten komen graag aan huis om je alle mogelijkheden te tonen en je wensen te bespreken. Heb je interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak. 

Inspiratie opdoen voor schuine ramen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Ook voorbeelden van shutters op schuine ramen. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.

 

volets-blancs-avec-grain-de-bois.jpg

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator