Zoeken

Shutters voor een schuin raam? 

Heb je een schuin raam in je huis en ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor dit raam? Shutters passen voor ieder type raam, zelfs voor schuine ramen. Ze worden tot op de milimeter nauwkeurig op maat gemaakt, speciaal voor ieder raam. 

Schuine shutters

Schuine raamvormen, zoals driehoeken en andere schuine vormen, vragen om raamdecoratie waarbij deze prachtige schuine vorm behouden blijft. Shutters zijn hiervoor perfect en accentueren de speciale raamvorm. Ze zijn stijlvol, sfeervol en worden exact op maat gemaakt. 

Als we over schuine ramen spreken, spreken we enerzijds over schuine ramen, wanneer een raam een schuine zijde binnen de raamvorm heeft.  Anderzijds spreekt men over ramen in schuine muren, zoals een dakraam of een raam in een schuinlopende muur. Beide geen probleem voor shutters! Shutters kunnen perfect voor ieder schuin raam gemonteerd worden.

Shutters kunnen zowel op het raam als voor het raam gemonteerd worden. Wanneer de shutter op het raam gemonteerd wordt kan deze ook mee draaien en kiepen met de raamvleugel. Wanneer shutters voor het raam in een schuine muur gemonteerd worden, blijven de shutter luiken middels magneetsluitingen mooi gesloten.

Wens je meer informatie of vrijblijvend advies op maat? Neem gerust contact met ons op. 

advies aan huis

Zwarte shutters voor schuin raam

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Bedien je shutters op verschillende manieren

Onze shutters zijn op twee manieren te bedienen. Het is aan jou waar jouw voorkeur ligt. De lamellen van de shutters staan namelijk niet vast, maar kunnen gekanteld worden. Hierdoor regel jij de lichtinval precies hoe jij deze voor ogen hebt en bepaal je de sfeer in de ruimte in een handomdraai. Welke bedieningsvormen Van Eyck shutters aanbiedt, lees je hieronder:

 

 Tilt rod bediening
Veel shutters worden met behulp van een tilt rod kantelstokje bediend. Dit stokje kan zowel in het midden als aan de zijkant van de shutters geplaatst worden. Vooral bij shutters voor een schuin raam wordt het stokje vaak aan de zijkant geplaatst. Zo kunnen alle lamellen namelijk eenvoudig met elkaar verbonden en tegelijk gekanteld worden. Zit jouw raam op een moeilijk bereikbare plek, maar wil je deze alsnog voorzien van prachtige shutters? Dan kunnen we jou van een aparte bedieningsstok voorzien, waardoor jij nog steeds eenvoudig de lichtdoorgang regelt.

 

 Clearview bediening
Van Eyck shutters biedt ook shutters voor een schuin raam aan die zonder tilt rod kantelstokje bediend kunnen worden. Bij een Clearview bediening zijn de lamellen aan de achterzijde met elkaar verbonden, waardoor deze aan de voorzijde niet zichtbaar is. Als je één van de lamellen kantelt, kantelen de andere lamellen automatisch mee. Erg handig dus! Daarnaast zijn deze shutters prachtig in combinatie met een moderne interieurstijl, vanwege het ontbreken van het bedieningsstokje.

 

Ben jij er al uit welke bediening jouw voorkeur heeft? Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het beantwoorden van vragen en adviseren je over alle mogelijkheden.

Meer informatie en persoonlijk advies

Heb je een schuin raam dat je wil voorzien van shutters? Onze specialisten komen graag aan huis om je alle mogelijkheden te tonen en je wensen te bespreken. Heb je interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vult dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak. 

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.

 

volets-blancs-avec-grain-de-bois.jpg

Meer inspiratie?
Volg Van Eyck shutters!
INSTAGRAM  FACEBOOK

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator