Zoeken

Shutters: dé raamdecoratie voor ieder type raam

Wij maken shutters volledig op maat. Benieuwd naar hoe dat er bij jou thuis uitziet? Onze adviseur laat je dat aan huis zien. Vul het formulier in en we spreken je snel!

Shutters zijn houten luiken met verstelbare, horizontale lamellen. Ze worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en zijn geschikt voor elk raamtype. Denk hierbij aan grote ramen, zoals: een schuifpui, openslaande deuren, ramen in een serre, of een erker. Maar ook kleine ramen, een draai-kiepraam, dakraam, of raampje in je voordeur kunnen voorzien worden van maatwerk shutters. Ben jij op zoek naar raambekleding voor een bepaald type raam? Laat je inspireren door de mogelijkheden van onze shutters.

Op maat gemaakt voor elk raamtype

Wij maken shutters voor elk raam op maat. Of het nu een standaard rechthoekig vast raam is, of een raampartij met een speciale schuine vorm en een geïntegreerd draai-kiepraam; elk raam is anders en wij maken elke shutter tot op de millimeter nauwkeurig op maat, passend voor jouw raam.

Wist je dat wij elk type raam kunnen voorzien van maatwerk shutters? Zelfs dakramen, draai-kiepramen, openslaande deuren, erkers en schuifpuien kunnen voorzien worden van sfeervolle shutters. Door de diverse montagemogelijkheden is er altijd wel een manier om shutters te plaatsen.

Wil jij ook een persoonlijk advies aan huis en een prijs op maat ontvangen?
Maak direct een afspraak via het formulier. 

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Bekijk de vele mogelijkheden van shutters per raamtype:

Diverse raamtypes

Shutters worden ook wel binnenluiken genoemd en zijn een echte eyecatcher in je interieur. Bij Van Eyck shutters is alles mogelijk: van shutters voor bijzondere raamvormen tot aan shutters voor een erker, schuifpui of dakraam. Steeds meer woningen hebben grote raampartijen en aparte raamvormen om een zo uniek mogelijke look te creëren. Ook kleine ramen zijn geschikt om te decoreren met shutters. We inspireren je graag over alle kleine en grote ramen die we voorheen al eens bekleed hebben met shutters en blinds.

De vele mogelijkheden van shutters

Shutters kunnen zowel op de ramen zelf, als in de dagkanten, en op de dagkanten gemonteerd worden; dit is afhankelijk van wat het beste bij jouw ramen en ruimte past. Omdat het volledig maatwerk is komen onze specialisten altijd vrijblijvend aan huis om de situatie te bekijken en je een gedegen advies voor de mooiste shutters te geven. Wij werken met eigen, professionele vakmensen die de shutters perfect komen inmeten en monteren.

Voor ieder raam een passende oplossingshutters-schuin-raam.jpg

Omdat raamshutters van Van Eyck shutters op maat worden gemaakt, zijn ze voor nagenoeg elk type raam een goede uitkomst. Heb jij een raam met een bijzondere raamvorm, zoals een schuin raam, rond raam of toograam? Ook hievoor maken wij passende raamdecoratie op maat!

Onze specialisten meten je schuine, ronde of toogramen op en bespreken vervolgens de mogelijkheden. Samen wordt er gekeken naar welke sfeer je wenst te creëren, welk materiaal het beste past bij de ruimte en welke bedieningsmogelijkheid je het meest praktisch vindt. Naast raamdecoratie voor “gewone” ramen, zijn de raamshutters ook geschikt als raambekleding of zonwering voor dak- en draaikiepramen.

Persoonlijk advies aan huis en een prijs op maat ontvangen?

Ben jij nieuwsgiering naar de mogelijkheden voor jouw ramen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Want waar je zie je beter dan thuis wat het mooiste past binnen jouw interieur? Onze adviseur komt graag ter plaatste om je alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken én direct een prijs op maat te maken. Zo weet jij direct waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

Wens je eerst meer informatie over de mogelijkheden van shutters bij jouw raamtype? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden!

prijs op maat

Meer inspiratie?
Volg Van Eyck shutters!
INSTAGRAM  FACEBOOK

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator