Shutters: dé raamdecoratie voor ieder type raam

Shutters zijn houten luiken met verstelbare, horizontale lamellen. Ze worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en zijn geschikt voor elk raamtype. Denk hierbij aan grote ramen, zoals een schuifpui, openslaande deuren, ramen in een serre, of een erker. Maar ook aan kleine ramen, een draai-kiepraam, dakraam, of raampje in je voordeur kunnen voorzien worden van maatwerk shutters. Ben jij op zoek naar raambekleding voor een bepaald type raam? Laat je inspireren door de mogelijkheden van onze shutters.

Op maat gemaakt voor elk type raam

Wij maken shutters voor elk raam op maat. Of het nu een standaard, rechthoekig, vast raam is, of een raampartij met een speciale, schuine vorm en een geïntegreerd draai-kiepraam; elk raam is anders en wij maken elke shutter tot op de millimeter nauwkeurig op maat, passend voor jouw raam.

Wist je dat wij elk type raam kunnen voorzien van maatwerk shutters? Zelfs dakramen, draai-kiepramen en openslaande deuren kunnen voorzien worden van sfeervolle shutters. Door de diverse montagemogelijkheden is er altijd wel een manier om shutters te plaatsen. Ze kunnen zowel op de ramen zelf, als in de dagkanten, en op de dagkanten geplaatst worden; dit is afhankelijk van wat het beste bij jouw ramen en ruimte past. Daarom komen we altijd even vrijblijvend aan huis om de situatie te bekijken en je een gedegen advies voor de mooiste shutters te geven. Wij werken met eigen, professionele vakmensen die de shutters perfect komen inmeten en monteren.

Wil jij ook een persoonlijk advies aan huis en een prijs op maat ontvangen?
Maak direct een afspraak

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Bekijk de vele mogelijkheden van shutters per raamtype:

Persoonlijk advies aan huis en een prijs op maat ontvangen?

Ben jij nieuwsgiering naar de mogelijkheden voor jouw ramen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Want waar je zie je beter dan thuis wat het mooiste past binnen jouw interieur? Onze adviseur komt graag ter plaatste om je alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken én direct een prijs op maat te maken. 

prijs op maat stel een vraag

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×