Zoeken

Shutters voor ieder type binnenraam!

Shutters zijn houten luiken met verstelbare, horizontale lamellen. Ze worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en zijn geschikt voor elk raamtype. Shutters zijn uitermate geschikt voor grote en hoge ramen, zoals een schuifpui, openslaande deuren, ramen in een serre, of een erker. Ze zijn ook geschikt voor kleine ramen, een draai-kiepraam, dakraam, of raampje in je voordeur. Elk raam kan voorzien worden van maatwerk shutters.

Ben jij op zoek naar raambekleding voor een bepaald type raam? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van onze shutters.

Maatwerk voor elk raamtype

Wist je dat wij elk type raam kunnen voorzien van maatwerk shutters? Door de diverse montagemogelijkheden is er altijd wel een manier om shutters te plaatsen. Of het nu een standaard rechthoekig vast raam is, of een raampartij met een speciale schuine vorm en een geïntegreerd draai-kiepraam; elk raam is anders en wij maken elke shutter tot op de millimeter nauwkeurig, passend voor jouw raam.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Onze adviseur laat je dat graag aan huis zien en maakt direct een prijs. Vul het contactformulier in en we spreken je snel!

Gladde zwarte shutters in draaikiepraam

Bekijk de vele mogelijkheden van shutters per type binnenraam:

Diverse raamtypes

Steeds meer woningen hebben grote raampartijen en aparte raamvormen om een zo uniek mogelijke look te creëren. Shutters, ook wel binnenluiken genoemd, passen perfect bij deze ramen. Ze zijn een echte eyecatcher in je interieur. Ook kleine ramen zijn geschikt om te decoreren met shutters. Bij Van Eyck shutters is alles mogelijk: van shutters voor bijzondere raamvormen tot aan shutters voor een erker, schuifpui of dakraam. We inspireren je graag met alle kleine en grote ramen die we reeds bekleed hebben met onze maatwerk shutters.

De vele mogelijkheden van shutters

Shutters kunnen op de ramen zelf, in de dagkanten, en op de dagkanten gemonteerd worden; dit is afhankelijk van wat het beste bij jouw ramen en ruimte past. Omdat het volledig maatwerk is komen onze specialisten altijd vrijblijvend aan huis om de situatie te bekijken en je een gedegen advies voor de mooiste shutters te geven. Zo bepalen we samen de gewenste breedte en verdeling van de luiken, de lamelmaat, de bedieningsvorm en natuurlijk de kleur. We werken met eigen, professionele vakmensen die de shutters perfect komen inmeten en monteren, zodat deze perfect passen binnen jouw interieur. 

Voor ieder raam een passende oplossingshutters-schuin-raam.jpg

Omdat raamshutters van Van Eyck shutters volledig passend worden gemaakt, zijn ze voor nagenoeg elk type raam een goede uitkomst. Heb jij een raam met een bijzondere raamvorm, zoals een schuin raam, rond raam of toograam? Ook hievoor maken wij passende raamdecoratie!

Onze specialisten meten je schuine, ronde of toogramen op en bespreken vervolgens de mogelijkheden. Samen wordt er gekeken naar welke sfeer je wenst te creëren en welke collectie het beste past bij jouw wensen en ruimte. Naast raamdecoratie voor “gewone” ramen, zijn de raamshutters ook geschikt als raambekleding of zonwering voor dakramen en draaikiepramen.

Persoonlijk advies aan huis en een prijs ontvangen?

Ben jij nieuwsgiering naar de mogelijkheden voor jouw ramen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Want waar je zie je beter dan thuis wat het mooiste past binnen jouw interieur? Onze adviseur komt graag ter plaatste om je alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken én direct een prijs op te maken. Zo weet jij direct waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van shutters bij jouw raamtype? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden!

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator