Van Eyck blinds

Met Van Eyck blinds, ook wel (houten) jaloezieën genoemd, brengt u sfeer in uw woning. Door het kantelen van de lamellen is de toetreding van daglicht eenvoudig te reguleren. Met deze (houten) jaloezieën kunt u naar hartenlust ‘spelen’ met licht. Van Eyck blinds zijn prachtig als raamdecoratie en dienen perfect als zonwering. Bovendien zijn de blinds geheel op te trekken waardoor ramen eenvoudig toegankelijk blijven. Blinds zijn in hout, maar ook in aluminium en leder uitvoerbaar.

Creëer zelf de juiste look

Stel uw blinds naar wens samen door eindeloos te combineren met de vele kleuren, materialen, lamelmaten en ladderbanden. Van egale kleurtinten tot gedurfde uitvoeringen en materialen als hout, aluminium, stof en leder. Onze jaloezieën worden volledig op maat en naar wens geproduceerd, zijn van hoogstaande kwaliteit en worden vakkundig geplaatst door onze eigen vakmensen.

Collectie

Van Eyck shutters biedt blinds met talrijke mogelijkheden. U bepaalt zelf de uitstraling van uw houten jaloezieën. Bekijk hier onze diverse collecties:

Van Eyck Houten blinds

- In elke kleur

- Met of zonder ladderband

- Naar wens samen te stellen

 

Ga naar Houten blinds

Van Eyck Aluminium blinds

- In elke kleur

- Ruime keuze ladderbanden

- Naar wens samen te stellen

Ga naar Aluminium blinds

Van Eyck Lederen blinds

- In vele varianten

- Met of zonder ladderband

- Naar wens samen te stellen

Ga naar Lederen blinds

Blinds met en zonder ladderband

Onderling worden de lamellen met elkaar verbonden door middel van een ladderband of ladderkoord. Ladderbanden zijn beschikbaar in diverse, modieuze kleuren welke voortreffelijk combineren met de aluminium of houten blinds. Daarnaast kunt u kiezen voor houten lamellen in een lederen jasje. Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer eindeloos. Vanzelfsprekend staan wij u graag bij met persoonlijk advies op maat.

Blinds en shutters combineren?

Door perfecte afstemming van kleuren en uitvoeringen zijn van Eyck blinds en shutters perfect te combineren.

Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend advies aan huis met een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

Stel uw vraag Advies aan huis

 

Meer informatie & vrijblijvend advies?

Van Eyck shutters staat voor maatwerk raamdecoratie. Houten jaloezieën worden geheel naar uw wens samengesteld. Laat u vrijblijvend inspireren door onze uitgebreide collectie: