Van Eyck blinds

Met Van Eyck blinds, ook wel (houten) jaloezieën genoemd, brengt u sfeer in uw woning. Door het kantelen van de lamellen is de toetreding van daglicht eenvoudig te reguleren. Met deze (houten) jaloezieën kunt u naar hartenlust ‘spelen’ met licht. Van Eyck blinds zijn prachtig als raamdecoratie en dienen perfect als zonwering. Bovendien zijn de blinds geheel op te trekken waardoor ramen eenvoudig toegankelijk blijven. Van Eyck blinds zijn in hout en aluminium uitvoerbaar.

Creëer zelf de juiste look

Stel uw blinds naar wens samen door eindeloos te combineren met de vele kleuren, materialen, lamelmaten en ladderbanden. Kiest u voor een egale kleurtint, of juist voor een natuurlijke beitskleur? Kiest u voor blinds met een ladderband of zonder ladderband? Onze jaloezieën worden volledig op maat en naar wens geproduceerd en u bepaalt zelf de uitstraling van uw houten of aluminium blinds. Ze zijn van hoogstaande kwaliteit en worden vakkundig geplaatst door onze eigen vakmensen.

Drie jaar garantie op jaloezieën

Van Eyck Houten blinds

Ga naar Houten blinds

Van Eyck Houten blinds

Ga naar Houten blinds

Van Eyck Aluminium blinds

Ga naar Aluminium blinds

Blinds met en zonder ladderband

Onderling worden de lamellen met elkaar verbonden door middel van een ladderband of ladderkoord. Ladderbanden zijn beschikbaar in diverse, modieuze kleuren welke voortreffelijk combineren met de aluminium of houten blinds. Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer eindeloos. Vanzelfsprekend staan wij u graag bij met persoonlijk advies op maat.

Blinds en shutters combineren?

Door perfecte afstemming van kleuren en uitvoeringen zijn Van Eyck blinds en shutters perfect te combineren.

Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend advies aan huis met een offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

Advies aan huis Stel uw vraag

 

Meer informatie & vrijblijvend advies?

Laat u inspireren & adviseren!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.