NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Geef uw interieur een boost met zwarte shutters!

Van Eyck shutters biedt een uitgebreide collectie aan shutters. Hoewel lichtgekleurde shutters nog steeds erg populair zijn, merken we dat de interesse in zwarte shutters sterk groeit. We horen u al denken: maken zwarte shutters de woning niet ontzettend donker? Nee hoor! Helemaal niet! Zwarte shutters ogen juist erg stijlvol en fris en zijn toepasbaar in iedere woonstijl. Wij laten het u graag zien!

Zwarte shutters; prachtig binnen ieder interieur!

Zwarte shutters zijn prachtig binnen een modern en industrieel interieur, maar passen ook perfect binnen een landelijk interieur. Wij bieden u keuze uit diverse soorten zwarte shutters. Zo kunt u kiezen voor gladde shutters, waarbij de houtnerf volledig weggewerkt is, of u kunt kiezen voor shutters waarbij de houtnerf nog zicht- en voelbaar is. En kiest u dan voor een fijne houtnerf of voor een grof aanwezige houtnerf? Door de vele keuzemogelijkheden kiest u de shutters passend bij úw interieurstijl.

Bovendien heeft u nog keuze uit bedieningsopties, lamelbreedtes en afwerkingsmogelijkheden, waarmee u de juiste uitstraling bepaalt. Wilt u een strakke moderne look doorvoeren? Kies dan voor een bredere, glad gespoten lamel met een clearview bediening (er is dus geen bedieningsstokje aanwezig) en een strakke design afwerking. Wenst u toch een wat meer karakteristieke uitstraling? Kies dan voor een tilt rod bediening (bedieningsstokje aan de voorzijde van de lamellen), wat smallere lamellen en bijvoorbeeld een zichtbare houtnerf. Shutters worden op maat gemaakt, passend bij uw wensen en woonstijl. Creëer uw perfecte, sfeervolle ruimte met maatwerk shutters.

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Zwarte shutters: spannend en vernieuwend! 

Met donkere raambekleding, zoals zwarte shutters of blinds, creëert u een prachtige sfeer en stijl in uw huis. Zo vestigt u met donkere raamdecoratie de aandacht op de ramen waardoor ze onderdeel worden van het interieur. Tevens geven zwarte shutters de ruimte een spannend en vernieuwend en modern effect. Ze trekken de aandacht en vormen een ware eyecatcher in de ruimte. U zult merken dat ze zelfs na lange tijd, nog steeds zorgen voor een WOW-effect. 

Shutters: knus en gezellig

Wilt u graag dat uw woonkamer warmte en gezelligheid ademt en dé plek is om gezellig samen te komen? Dan zijn shutters de perfecte keuze voor uw raamdecoratie. Deze raambekleding zorgt voor ontzettend veel sfeer en geeft u een gevoel van thuiskomen. Laat de zonnestralen binnen stralen en geniet van het sfeervolle lichteffect van shutters. In een handomdraai regelt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Door het kantelen van de lamellen stuurt u het licht en weert u de mogelijke inkijk, zonder het donker te maken. Geniet van sfeer en gezelligheid met shutters als raamdecoratie.

Creëer sfeer en karakter met shutters in diverse kleuren

Shutters zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren. Gaat u voor witte of lichtgekleurde shutters, taupe, army green, beitskleur of kiest u voor stoere zwarte shutters? Het kan allemaal. Witte shutters zijn licht en rustig binnen uw interieur en vormen één geheel met uw witte muren. Geef uw muren een kleurtje en laat de shutters eruit springen. Witte houten shutters met een zichtbare houtnerf geven de ruimte een gezellige strandlook. Zwarte shutters daarentegen zorgen voor een mooi contrast, trekken extra aandacht en geven uw interieur een stoer, industrieel karakter. Beitskleur shutters zorgen voor een warme, landelijke touch binnen uw interieur. Door de afwisseling van kleuren en materialen houdt u uw interieur spannend en sfeervol. Voor welke shutters zou u kiezen? Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en ontdek úw stijl shutters.

  

Durft u zwarte shutters of blinds aan in uw huis en wilt u dit WOW-effect creëren in uw woning?

Neem dan contact op met Van Eyck shutters voor meer informatie over shutters en blinds. Onze raambekleding specialisten bespreken graag samen de mogelijkheden en geven u meer advies direct aan huis.

Advies aan huis Stel uw vraag


3D configurator

Probeer het direct uit!

Visualiseer uw shutters!
3D configurator

 

Stel uw eigen shutters samen met de 3D configurator. Creëer uw eigen stijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×