NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Raamdecoratie voor een rond raam

Een prachtig rond raam in de badkamer, gang, keuken, of een andere ruimte in huis, maar hoe gaat u deze voorzien van raamdecoratie of zonwering? Shutters zijn uitermate geschikt voor ramen in speciale vormen, zoals een rond raam. Ze worden volledig op maat gemaakt en kunnen dus ook in een ronde vorm gemaakt worden. Dus bent u op zoek naar raamdecoratie voor een rond raam, ovaal raam of boograam? Dan bent u bij Van Eyck shutters aan het juiste adres. 

 
 Uitermate geschikt voor ronde ramen

 Uitermate geschikt voor toogramen

 Uitermate geschikt voor ovale ramen

Shutters in een ronde vorm

Doordat shutters op maat gemaakt worden, zijn ze geschikt voor elke raamvorm. Is het raam niet geheel rond, maar is het enkel aan de bovenkant voorzien van een boog? Geen probleem! Ook voor boogramen, toogramen, halfronde ramen zijn shutters perfect toepasbaar. Wij tonen u graag enkele voorbeelden.

Heeft u een raam in een andere vorm? Bijvoorbeeld een driehoekraam, schuin raam, of andere vorm? Ook voor deze ramen worden shutters op maat gemaakt. Meer informatie vindt u op onze pagina speciale vormen shutters

advies aan huis stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Meer informatie en persoonlijk advies aan huis?

Benieuwd wat er voor uw rond raam mogelijk is? Onze specialisten komen graag bij u aan huis om u persoonlijk te adviseren. We bekijken dan direct uw raam, meten het raam op, tonen u alle mogelijkheden en kunnen dan direct op basis van uw wensen een prijs maken. Heeft u interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vult u dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.

Meer inspiratie

 

 

 3D configurator

Creëer jouw shutters! 

Creëer je shutters! 
3D configurator

 

Creëer je eigen shutters met de 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×