Raamdecoratie voor een rond raam

Heb je een prachtig rond raam in de badkamer, slaapkamer, keuken, of een andere ruimte in huis, maar ben je nog op zoek naar geschikte raamdecoratie of zonwering voor dit raam? Onze shutters zijn uitermate geschikt voor ramen met een speciale vorm. Ze worden volledig op maat gemaakt en kunnen ook in een ronde vorm gemaakt worden. Dus ben je op zoek naar raamdecoratie voor een rond raam, ovaal raam of boograam? Dan ben je bij Van Eyck shutters aan het juiste adres. 

 
 Uitermate geschikt voor ronde ramen

 Uitermate geschikt voor toogramen

 Uitermate geschikt voor ovale ramen

Shutters voor een rond raam

Raamdecoratie voor een rond raam vraagt iets meer aandacht. Een gewone set jaloezieën of standaard gordijnen bedekken direct veel muur of hangen recht naar beneden. Het is natuurlijk mooier wanneer de raamdecoratie de lijnen van je ronde raam volgen. De uitkomst voor raamdecoratie voor een rond raam zijn onze maatwerk shutters! Ze zijn geschikt voor elke raamvorm. Wij tonen je graag enkele voorbeelden.

Heb jij een andere raamvorm? Bijvoorbeeld een driehoekraam, schuin raam, of een andere bijzondere vorm? Ook voor deze ramen worden shutters op maat gemaakt. Meer informatie hierover vind je op onze pagina: speciale vormen shutters

Prijs op maat stel een vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Volledig maatwerk

Wij maken shutters volledig op maat. Hierdoor kunnen ze ook in een ronde vorm gemaakt worden en passen ze precies voor jouw ronde raam. Is het raam in jouw huis niet helemaal rond, maar voorzien van een boog? Ook dit is geen enkel probleem. De shutters zijn ook voor boogramen, toogramen , halfronde ramen perfect toepasbaar.

Meer informatie en persoonlijk advies aan huis?

Benieuwd wat er voor jouw ronde raam mogelijk is? Onze specialisten komen graag bij je aan huis om je persoonlijk te adviseren. We bekijken dan direct je raam, meten het raam op, tonen je alle mogelijkheden en kunnen dan op basis van jouw wensen een prijs maken. Heb je interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij denken graag met u mee over raamdecoratie voor een rond raam.

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.

Meer inspiratie

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×