Zoeken

Shutters voor een rond raam

Heb je een prachtig rond raam in de badkamer, slaapkamer, keuken, of een andere ruimte in huis, maar ben je nog op zoek naar geschikte raamdecoratie of zonwering voor dit raam? Onze shutters zijn uitermate geschikt voor ramen met een speciale vorm. Ze worden volledig passend gemaakt en kunnen ook in een ronde vorm gemaakt worden. Dus ben je op zoek naar raamdecoratie voor een rond raam, ovaal raam of boograam? Dan ben je bij Van Eyck shutters aan het juiste adres. 

 
 Uitermate geschikt voor ronde ramen

 Uitermate geschikt voor toogramen

 Uitermate geschikt voor ovale ramen

Raamdecoratie voor een rond raam

Raamdecoratie voor een rond raam vraagt iets meer aandacht. Een gewone set jaloezieën of standaard gordijnen bedekken direct veel muur of hangen recht naar beneden. Het is natuurlijk mooier wanneer de raamdecoratie de lijnen van je ronde raam volgen. De uitkomst voor raamdecoratie voor een rond raam zijn onze maatwerk shutters! Ze zijn geschikt voor elke raamvorm. Wij tonen je graag enkele voorbeelden.

Heb jij een andere raamvorm? Bijvoorbeeld een driehoekraam, schuin raam of een andere bijzondere vorm? Ook voor deze ramen worden shutters passend gemaakt. Meer informatie hierover vind je op onze pagina: speciale vormen shutters.

Ovaal raam met witte shutters

Volledig maatwerk

Onze shutters zijn volledig maatwerk. Hierdoor kunnen ze ook in een ronde vorm gemaakt worden en passen ze precies voor jouw ronde raam. Is het raam in jouw huis niet helemaal rond, maar voorzien van een boog? Ook dit is geen enkel probleem. De shutters zijn ook voor boogramen, toogramen , halfronde ramen perfect toepasbaar.

Shutters voor een rond raam door Van Eyck shutters

Ben jij je aan het oriënteren voor shutters voor een rond raam? Wij helpen jou graag verder. Na het maken van een vrijblijvende adviesafspraak komen we graag bij jou langs om alles door te nemen. Eerst bekijken we waar de shutters voor een rond raam komen te hangen. Wat zijn de verschillende keuzes en wat zijn jouw wensen? Heb jij bepaalde voorkeuren voor kleur en materiaal? Daarna maken we direct een persoonlijke prijsopgave op. Ben je enthousiast over de shutters voor een rond raam? Dan maken we een afspraak met onze inmeetspecialist.

Onze inmeetspecialist meet de ronde ramen nauwkeurig op. Omdat ieder rond raam uniek is, gebeurt dit met uiterste precisie. Daarna geven we de opdracht om de shutters voor het ronde raam te produceren. Wanneer deze klaar zijn, komen we de shutters zo snel mogelijk in jouw ruimte monteren. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten gebeurt dit zonder problemen. Zijn de shutters in het ronde raam helemaal naar jouw tevredenheid geplaatst, dan maken we de ruimte schoon en laten we jou met een grote glimlach op het gezicht achter.


Met de shutters kun je eenvoudig de sfeer creëren waar jij naar op zoek bent. Kantel de shutters helemaal dicht voor een gezellige, knusse sfeer. Ook ideaal voor het kijken van jouw favoriete film of serie. Wil jij van het zonlicht genieten? Dan kun je shutters voor het ronde raam helemaal openen. Kortom, met één simpele beweging bepaal jij de sfeer in huis!
ADVIES AAN HUIS

Klein rond raam met shutters

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Ook zie je hier shutters voor een rond raam in diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan foto's van landelijke interieurstijlen, moderne stijlen, klassieke woonstijlen of een industriële stijl. Bekijk alle foto's en ontdek welke shutters goed in jouw interieur passen en welke stijl jouw voorkeur heeft. Door de talrijke mogelijkheden kunnen shutters volledig naar wens worden uitgevoerd en passen ze binnen iedere interieurstijl.
MEER INSPIRATIE

Meer informatie en persoonlijk advies aan huis?

Benieuwd wat er voor jouw ronde raam mogelijk is? Onze specialisten komen graag bij je aan huis om je persoonlijk te adviseren. We bekijken dan direct je raam, meten het raam op, tonen je alle mogelijkheden en kunnen dan op basis van jouw wensen een prijs maken. Heb je interesse in een persoonlijk adviesgesprek? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Wij denken graag met je mee over raamdecoratie voor een rond raam.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator