NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

De Van Eyck shutters adviseur aan huis…

U heeft kennisgemaakt met shutters als raamdecoratie en zonwering, maar nu vraagt u zich af: ‘’Zouden shutters ook mooi zijn bij mij thuis?’’. Wij begrijpen dat dat op afstand lastig te bepalen is. Van Eyck shutters biedt u hiervoor de oplossing. Wij komen graag met al onze materialen en keuzemogelijkheden bij u thuis om samen uitgebreid de diverse mogelijkheden te bekijken. Op deze manier ziet u het beste wat binnen uw interieur past.

Voor een persoonlijk advies en een prijs op maat komt onze adviseur aan huis. Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.

Waar ziet u beter dan thuis wat mooi is binnen uw interieur?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van shutters en denken dan ook graag met u mee. Binnen één uurtje van uw tijd presenteren onze adviseurs u uitgebreid alle mogelijkheden en adviseren u in het samenstellen van úw perfecte shutters. Shutters worden geheel op maat en naar wens gemaakt. Maar wat kan u nog meer van een persoonlijk adviesgesprek aan huis verwachten? Wij leggen het u graag uit.

1. Wij bespreken graag al uw wensen en mogelijkheden.


Shutters zijn realiseerbaar in vele kleuren, stijlen, diverse lamelmaten en materialen. Aan tafel kunnen we uw wensen uitgebreid bespreken. Welke kleur kiest u? Wilt u een zichtbare houtnerf, of juist een gladde, moderne look? Wilt u een clearview bediening, of liever een bedieningsstokje? Hoe breed worden de luiken en welke lamelmaat past het beste bij uw ramen?

Zo zijn er een groot aantal vragen te beantwoorden om tot uw perfecte shutters te komen.

2. Wij voorzien u van passend advies.


Daarnaast zijn er diverse montagemogelijkheden. Hoe de shutters op of voor het raam gemonteerd worden is afhankelijk van uw ramen, woonsituatie en persoonlijke wensen. U wilt de ramen natuurlijk nog wel kunnen openen, op kiepstand zetten en toegankelijk houden.

Daarom is het van belang dat de adviseur de ramen beoordeelt en u zo kan voorzien van passend advies.

3. We creëren uw perfecte shutters en u krijgt direct een offerte op maat.


Na uitgebreid al uw wensen en mogelijkheden te hebben besproken, creëert u samen met onze adviseur úw perfecte shutters. De adviseur kan nu direct voor u aan de slag en maakt aan huis een prijsofferte op maat. Op deze manier bent u uitgebreid geïnformeerd, geadviseerd en verkrijgt u een uitgewerkte offerte voor úw maatwerk shutters.

Bent u enthousiast? De laatste stap is uw akkoord en dan kan de realisatie van uw shutters beginnen!

Een persoonlijke adviesafspraak aan huis? Binnen één uurtje van uw tijd creëert u samen met onze specialist uw perfecte shutters!

Ja, neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Lees meer in de Privacyverklaring.