Zoeken

De Van Eyck shutters adviseur aan huis…

Je hebt kennisgemaakt met shutters als raamdecoratie en zonwering, maar nu vraag je je af:

‘’Zouden shutters ook mooi zijn bij mij thuis?’’


Wij begrijpen dat dat op afstand lastig te bepalen is. Van Eyck shutters biedt hiervoor dé oplossing. Wij komen graag met al onze materialen en keuzemogelijkheden bij je thuis om samen uitgebreid de diverse mogelijkheden te bekijken. Op deze manier zie je het beste wat binnen jouw interieur past.

Waar zie je beter dan thuis wat mooi is binnen jouw interieur?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk shutters en denken graag met je mee. Binnen één uurtje van je tijd presenteert onze adviseur je uitgebreid alle mogelijkheden en adviseert hij of zij je bij het creëren van de perfecte shutters. Maar wat kan je nog meer van een persoonlijk adviesgesprek aan huis verwachten? Wij leggen het graag uit.

 

Binnen één uurtje van je tijd creëer je samen met onze specialist jouw perfecte shutters! 

Ja, ik wil persoonlijk advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

1. Wij bespreken graag al je wensen en mogelijkheden.


Shutters zijn realiseerbaar in vele kleuren, stijlen, diverse lamelmaten en materialen. Aan tafel kunnen we je wensen uitgebreid bespreken. Welke kleur kies je? Wil je een zichtbare houtnerf, of juist een gladde, moderne look? Wil je een clearview bediening, of liever een bedieningsstokje? Hoe breed worden de luiken en welke lamelmaat past het beste bij jouw ramen?

Zo zijn er een groot aantal vragen te beantwoorden om tot de perfecte shutters te komen.

2. Wij voorzien je van passend advies.


Daarnaast zijn er diverse montagemogelijkheden. Hoe de shutters op of voor het raam gemonteerd worden is afhankelijk van jouw ramen, woonsituatie en persoonlijke wensen. Je wil de ramen natuurlijk nog wel kunnen openen, op kiepstand zetten en toegankelijk houden.

Daarom is het van belang dat de adviseur de ramen beoordeelt en je zo kan voorzien van passend advies.

 

3. We creëren jouw perfecte shutters en je ontvangt direct een prijs.


Na uitgebreid al je wensen en mogelijkheden te hebben besproken, creëer je samen met onze adviseur de perfecte shutters. De adviseur kan nu direct voor je aan de slag en maakt aan huis een prijsopgave. Op deze manier ben je uitgebreid geïnformeerd, geadviseerd en verkrijg je een uitgewerkte prijsopgave voor jouw maatwerk shutters.

Ben je enthousiast? De laatste stap is je akkoord en dan kan de realisatie van jouw shutters beginnen!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op voor een persoonlijke adviesafspraak en een prijsopgave. Binnen één uurtje van je tijd creëer je samen met onze specialist jouw perfecte shutters. 
ADVIES AAN HUIS