Zoeken

Shutters in de keuken

De keuken is misschien wel één van de belangrijkste ruimtes in huis. Er gebeurt veel. Veel meer dan koken en eten alleen. Het is meer en meer een leef- en ontmoetingsruimte geworden, die vaak verbonden is aan de woon- of eetkamer. Ook in de keuken is behoefte aan extra sfeer. Maar hoe creëer je sfeer in de keuken? En welke raamdecoratie is geschikt voor je keuken? Maak kennis met onze shutters! Met onze maatwerk shutters bepaal je zelf in een handomdraai de mate van lichtinval, privacy én de juiste sfeer in huis.

Ontdek de vele mogelijkheden van shutters

Shutters zijn echte sfeermakers in de keuken. Het is stijlvolle raambekleding en wordt exact op maat gemaakt. Door de uitgebreide collecties en vele mogelijkheden kun je je shutters geheel afstemmen op jouw interieurstijl. Ga je voor zo breed mogelijke luiken met brede lamellen om een moderne look te creëren? Of verdeel jij je shutter in meerdere luiken met smalle lamellen voor een knusse, gezellige uitstraling? Wij helpen je graag bij het creëren van je perfecte shutters.

Bovendien zijn shutters in de keuken eenvoudig en onderhoudsvriendelijk in gebruik. Ze zijn eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek en af te stoffen met een duster of plumeau. Bevindt jouw raam zich direct achter de spoelbak en kraan? Dan is het mogelijk om te kiezen voor kunststof shutters uit onze Van Eyck Endurance collectie; deze zijn bestand tegen water én qua looks nauwelijks van houten shutters te onderscheiden.

 

Meer inspiratie en voorbeelden van shutters in keukens vind je op onze inspiratiepagina.

Witte shutters van hout in landelijke keuken
Zwarte shutters in keuken boven aanrecht
Landelijke keuken met witte shutters
Van Eyck shutters boven aanrecht
Shutters boven het aanrecht in de keuken

Waarom shutters in de keuken?

  • Sfeervolle raamdecoratie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Op maat gemaakt
  • Voor iedere interieurstijl 

Ook maatwerk shutters in de keuken?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Vraag direct meer informatie en advies aan. Onze adviseur komt graag vrijblijvend aan huis om je alles te vertellen over onze shutters, de mogelijkheden bij jou thuis én om direct een prijs op maat te maken. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een adviesafspraak.

ADVIES AAN HUIS

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Uitgebreide kleurencollectie

Wij bieden een uitgebreide kleurencollectie met een groot aantal verf- en beitskleuren, waaronder verschillende wit-, zwart- en bruintinten. Zit jouw perfecte kleur er niet bij? Ook wenskleuren zijn mogelijk. Deze kleuren zijn te verkrijgen in een gladgelakte variant, maar ook met een licht zichtbare houtnerf, of juist in een grof geborstelde variant. We maken jouw shutters geheel naar wens. Van Eyck shutters zijn geschikt voor ieder type raam. Een groot, klein, rond, schuin of driehoekraam; geen probleem! Shutters worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Passend bij iedere keukenstijl

Door de ruime collectie kan iedere keukenstijl verrijkt worden met passende shutters als raamdecoratie. Heb jij een moderne keuken? Dan zijn strakke shutters met brede lamellen en een clearview bediening zeer geschikt. Bij een landelijke keuken zijn shutters met een subtiele of grove houtnerf passend. Een jaren 30 woning neigt naar sfeervolle shutters met smallere luiken, smalle lamellen en een tilt rod bedieningsstokje. Bij een stoere industriële keuken passen strakke, zwarte shutters perfect. De mogelijkheden voor shutters in je keuken zijn eindeloos. Wij helpen je graag bij het creëren van jouw perfecte shutters.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator