De wereld van Van Eyck shutters


Van Eyck shutters is een familiebedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van raamdecoratie; shutters & blinds. Wij werken door geheel België en Nederland en kunnen ons met trots specialist in shutters en blinds noemen. Wij verzorgen het gehele traject; van uitgebreid advies op maat door onze eigen ervaren adviseur tot en met een zorgvuldige montage door onze eigen montageteams.

''Sfeer in een nieuw daglicht''..

Dat beloven we niet zomaar. Shutters en blinds (oftewel houten jaloezieën) brengen sfeer in uw huis. U creëert zelf gemakkelijk en snel, in één handomdraai de juiste lichtinval en de gewenste sfeer. Ook geeft u met shutters en blinds een eigentijdse, warme, moderne, romantische, of juist gedurfde tint aan uw interieur. Shutters en blinds worden op maat gemaakt, zijn beschikbaar in talrijke uitvoeringen en toepasbaar op ieder raamtype en raamvorm. Bij Van Eyck shutters vindt u altijd de perfecte shutters of houten jaloezieën, passend bij uw stijl en situatie.

Vakmanschap, klantgericht en service...

Dat vormen de drie belangrijkste kernwaarden van Van Eyck shutters. Met onze eigen vakmensen weten wij de hoge kwaliteit te waarborgen, naar wens te werken en u een uitstekende service te bieden. Wij bieden u dan ook 5 jaar garantie op shutters en 3 jaar garantie op blinds. U als klant staat centraal en we streven naar een optimale klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Toonaangevend in werkwijze en veelzijdigheid

Met persoonlijke aandacht en advies op maat nemen we u mee in de sfeervolle wereld van raamdecoratie. Wij voorzien u graag van meer informatie, uitgebreid advies en een prijsopgave op maat. Door de vele keuze- en toepassingsmogelijkheden, en het nauwkeurig maatwerk komen onze adviseurs graag gratis en vrijblijvend bij u voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden. Zij tonen u de diverse collecties en keuzemogelijkheden, meten uw raamwerk op en kunnen op basis hiervan een passende prijsopgave maken. 

Wij zijn actief in heel België en Nederland. Interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en een prijsopgave op maat? Neem gerust contact met ons op.

stel uw vraag Advies aan huis 

Van Eyck shutters:

 Op maat gemaakt; geheel naar wens
 Stijl- en sfeervolle raambekleding
 Uitgebreide keuzemogelijkheden
 Voor elke ruimte, voor ieder interieur
 Voor elk type raam en raamvorm
 Service, kwaliteit en vakmanschap

 

Van Eyck shutters