Zoeken

De wereld van Van Eyck shutters

Van Eyck shutters is een familiebedrijf en heeft al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van shutters en blinds. Wij werken door geheel België en Nederland en kunnen ons met trots specialist in shutters noemen. Wij verzorgen het gehele traject; van uitgebreid advies op maat door onze eigen, ervaren adviseurs tot en met het zorgvuldig inmeten en monteren van de shutters door onze eigen vakmensen.

'Sfeer in een nieuw daglicht'

Dat beloven we niet zomaar. Shutters en blinds (oftewel houten jaloezieën) brengen sfeer in huis. Je creëert zelf gemakkelijk en snel in één handomdraai de juiste lichtinval en de gewenste sfeer. Shutters en blinds worden op maat gemaakt, zijn beschikbaar in talrijke uitvoeringen én toepasbaar op ieder raamtype en raamvorm. Zo geef je met shutters een eigentijdse, warme, moderne, romantische, of juist gedurfde tint aan je interieur. Bij Van Eyck shutters vind je altijd de perfecte shutters en houten jaloezieën, passend bij jouw woonstijl.

Kwaliteit, Maatwerk & Vakmanschap

Dat vormen de drie belangrijkste kernwaarden van Van Eyck shutters. Met onze eigen vakmensen maken wij maatwerk producten en weten wij de hoge kwaliteit te waarborgen. Wij bieden je dan ook 5 jaar garantie op shutters en 3 jaar garantie op blinds. Jij staat als klant centraal en we streven naar een optimale klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Werkgebied van Van Eyck shutters

Toonaangevend in werkwijze en veelzijdigheid

Met persoonlijke aandacht en advies op maat nemen we je mee in de sfeervolle wereld van raamdecoratie. Wij voorzien je graag van meer informatie, uitgebreid advies en een prijsopgave op maat. Door de vele keuze- en toepassingsmogelijkheden en het nauwkeurig maatwerk komen onze adviseurs graag vrijblijvend bij je aan huis voor het bespreken van je wensen en mogelijkheden. Zij tonen je de diverse collecties en keuzemogelijkheden, meten je ramen op en kunnen op basis hiervan een passende prijsopgave maken. 

Wij zijn actief in heel België en Nederland. Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek en een prijsopgave op maat? Neem gerust contact met ons op.

Van Eyck shutters:

 Op maat gemaakt
 Uitgebreide keuzemogelijkheden
 Voor ieder interieur
 Voor elk type raam en raamvorm
 Ruim 15 jaar ervaring
 Service, kwaliteit en vakmanschap