NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

De wereld van Van Eyck shutters

Van Eyck shutters is een familiebedrijf en heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van raamdecoratie; shutters & blinds. Wij werken door geheel België en Nederland en kunnen ons met trots specialist in shutters noemen. Wij verzorgen het gehele traject; van uitgebreid advies op maat door onze eigen ervaren adviseurs tot en met het zorgvuldig inmeten en monteren van de shutters door onze eigen vakmensen.

'Sfeer in een nieuw daglicht'

Dat beloven we niet zomaar. Shutters en blinds (oftewel houten jaloezieën) brengen sfeer in uw huis. U creëert zelf gemakkelijk en snel, in één handomdraai de juiste lichtinval en de gewenste sfeer. Shutters en blinds worden op maat gemaakt, zijn beschikbaar in talrijke uitvoeringen en toepasbaar op ieder raamtype en raamvorm. Zo geeft u met shutters een eigentijdse, warme, moderne, romantische, of juist gedurfde tint aan uw interieur. Bij Van Eyck shutters vindt u altijd de perfecte shutters en houten jaloezieën, passend bij uw woonstijl.

Vakmanschap, klantgericht en service...

Dat vormen de drie belangrijkste kernwaarden van Van Eyck shutters. Met onze eigen vakmensen weten wij de hoge kwaliteit te waarborgen, naar wens te werken en u een uitstekende service te bieden. Wij bieden u dan ook 5 jaar garantie op shutters en 3 jaar garantie op blinds. U als klant staat centraal en we streven naar een optimale klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Toonaangevend in werkwijze en veelzijdigheid

Met persoonlijke aandacht en advies op maat nemen we u mee in de sfeervolle wereld van raamdecoratie. Wij voorzien u graag van meer informatie, uitgebreid advies en een prijsopgave op maat. Door de vele keuze- en toepassingsmogelijkheden en het nauwkeurig maatwerk komen onze adviseurs graag vrijblijvend bij u voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden. Zij tonen u de diverse collecties en keuzemogelijkheden, meten uw raamwerk op en kunnen op basis hiervan een passende prijsopgave maken. 

Wij zijn actief in heel België en Nederland. Interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en een prijsopgave op maat? Neem gerust contact met ons op.

Advies aan huis  Stel uw vraag

Van Eyck shutters:

 Op maat gemaakt; geheel naar wens
 Stijl- en sfeervolle raambekleding
 Uitgebreide keuzemogelijkheden
 Voor elke ruimte, voor ieder interieur
 Voor elk type raam en raamvorm
 Service, kwaliteit en vakmanschap
Ruim 10 jaar ervaring

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×