Zoeken

Shutters en blinds in jouw huis

Met Van Eyck shutters breng je sfeer in je woonruimten. Shutters en blinds worden geheel passend en naar wens geproduceerd, passend bij jouw situatie en interieur. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en toepassingen? Laat je inspireren en bekijk onderstaand onze fotoalbums shutters en blinds.

Shutters per woonruimte, raamtype en woonstijl

Op deze pagina vind je de mogelijkheid om inspiratie op te doen per woonruimte, raamtype of woonstijl. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste combinaties te maken in je interieur, dus daar helpen wij graag bij. Daarom hebben we onderaan deze pagina ook diverse populaire woonstijlen uitgelicht. Welke interieurstijl past bij jou? Wij inspireren je over welke shutters en blinds daar goed bij zouden passen!

Ja, ik wil graag persoonlijk advies aan huis!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Welke shutters passen bij mijn woonstijl?

Heeft jouw woning een industriële stijl of juist wat meer urban jungle? Misschien heeft iedere ruimte wel een andere interieurstijl. Door hieronder een stijl te kiezen, kunnen wij je eenvoudig inspireren over welke shutters en blinds daar goed bij zouden passen. We kunnen je in ieder geval verzekeren: voor íedere woonstijl is er een passende shutter en blind!

Video Van Eyck shutters

Wil je ook graag shutters in je huis? Wij laten je graag zien hoe het proces met Van Eyck shutters er aan toe gaat: van persoonlijk advies aan huis, uiterst nauwkeurig opmeten, tot en met vakkundige montage door onze eigen vakmensen.

Bekijk in deze video's de sfeervolle toepassingen van Van Eyck shutters

Talrijke mogelijkheden met shutters

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van shutters als raamdecoratie begrijpen wij dat het lastig is om direct te zien wat mooi zou zijn binnen uw interieur. Vandaar dat wij je graag inspireren met onze fotogalerijen. Je kunt hier per ruimte vele toepassingen van shutters bewonderen. Shutters zijn mooi binnen elke ruimte en ze zijn geschikt voor elk type raam. Wil je je verder orienteren en heb je hulp nodig van een specialist? Wij staan graag voor je klaar. Wij helpen je om tot de perfecte shutters te komen, passend bij jouw wensen en interieur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

Sfeervolle blinds voor iedere ruimte

Blinds als raamdecoratie (ook wel jaloezieën genoemd) komen voor in vele interieurs. Bij Van Eyck shutters bieden we een uitgebreid assortiment blinds (oftewel houten jaloezieën) met diverse lamelbreedtes, kleuren, materialen en heb je keuze uit blinds met of zonder ladderbanden. Op deze manier kun je de jaloezieën geheel naar eigen wens en smaak samenstellen. Geen standaard uitvoeringen, maar volledig maatwerk. Heb je de fotogalerijen bewonderd en wens je hulp van onze adviseur? Wij komen graag bij je aan huis om samen de perfecte blinds te creëren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Shutters maken een wereld van verschil!

Swipe hieronder over de afbeelding