Met Van Eyck shutters breng je sfeer in je woonruimten. Shutters en blinds worden geheel op maat en naar wens geproduceerd, passend bij jouw situatie en interieur. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en toepassingen? Laat je inspireren en bekijk onderstaand onze fotoalbums shutters en blinds.

Video Van Eyck shutters

Wil je ook graag shutters in je huis? Wij laten je graag zien hoe het proces met Van Eyck shutters er aan toe gaat: van persoonlijk advies aan huis, uiterst nauwkeurig opmeten, tot en met vakkundige montage door onze eigen vakmensen.

Bekijk in deze video's de sfeervolle toepassingen van Van Eyck shutters.
 >>

Talrijke mogelijkheden met shutters

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van shutters als raamdecoratie begrijpen wij dat het lastig is om direct te zien wat mooi zou zijn binnen uw interieur. Vandaar dat wij je graag inspireren met onze fotogalerijen. Je kunt hier per ruimte vele toepassingen van shutters bewonderen. Shutters zijn mooi binnen elke ruimte en ze zijn geschikt voor elk type raam. Wil je je verder orienteren en heb je hulp nodig van een specialist? Wij staan graag voor je klaar. Wij helpen je om tot de perfecte shutters te komen, passend bij jouw wensen en interieur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

Sfeervolle blinds voor iedere ruimte

Blinds als raamdecoratie (ook wel jaloezieën genoemd) komen voor in vele interieurs. Bij Van Eyck shutters bieden we een uitgebreid assortiment blinds (oftewel houten jaloezieën) met diverse lamelbreedtes, kleuren, materialen en heb je keuze uit blinds met of zonder ladderbanden. Op deze manier kun je de jaloezieën geheel naar eigen wens en smaak samenstellen. Geen standaard uitvoeringen, maar volledig maatwerk. Heb je de fotogalerijen bewonderd en wens je hulp van onze adviseur? Wij komen graag bij je aan huis om samen de perfecte blinds te creëren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×