Met Van Eyck shutters brengt u sfeer in uw woonruimten. Shutters en blinds worden geheel op maat en naar wens geproduceerd, passend bij uw situatie en interieur. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en toepassingen? Laat u inspireren en bekijk onderstaand onze fotoalbums shutters en blinds.

Talrijke mogelijkheden met shutters

Doordat er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van shutters als raamdecoratie begrijpen wij dat het lastig is om direct te zien wat mooi zou zijn binnen uw interieur. Vandaar dat wij u graag inspireren met onze fotogalerijen. U kunt hier per ruimte vele shutter toepassingen bewonderen. Shutters zijn mooi binnen elke ruimte en geschikt voor elk type raam. Wilt u zich verder orienteren en heeft u hulp nodig van een specialist? Wij van Van Eyck shutters staan graag voor u klaar. Wij helpen u om tot de perfecte shutters te komen, passend bij uw wensen en uw interieur.

advies aan huis

Sfeervolle blinds voor iedere ruimte

Blinds als raamdecoratie (ook wel jaloezieën genoemd) komen voor in vele interieurs. Bij Van Eyck shutters bieden we een uitgebreid assortiment blinds / (houten) jaloezieën met diverse lamelbreedtes, kleuren, materialen en heeft u keuze uit blinds met en zonder ladderbanden. Op deze manier kunt u blinds geheel naar eigen wens en smaak samenstellen. Geen standaard uitvoeringen, maar volledig maatwerk.  Heeft u de fotogalerijen bewonderd en wenst u hulp van onze adviseur? Wij komen graag bij u om samen tot uw perfecte blinds te komen.

advies aan huis

Sfeer in een nieuw daglicht.. 

 

Bekijk in deze video de sfeervolle toepassingen van shutters. Ze zijn toepasbaar in elke ruimte en voor elk type raam. Sfeervol voor ieder interieur!