Zoeken
Shutters als roomdivider

Shutters als Roomdivider

Shutters als roomdivider

Heb je één grote kamer die je graag zou willen opsplitsen in twee? Denk aan shutters als roomdivider! Shutters vormen een stijlvolle oplossing om een ruimte in twee delen te kunnen verdelen en zijn ook sfeervol wanneer de ruimte als één grote ruimte gebruikt wordt. Ze kunnen voor meerdere gelegenheden gebruikt worden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijke opties? Lees dan snel verder!

Een roomdivider van shutters

Door te kiezen voor een roomdivider van shutters creëer je de mogelijkheid om je ruimte te scheiden op een dynamische en stijlvolle manier. Shutters zijn erg veelzijdig en op vele manieren te openen en sluiten. Door de lamellen te openen kan je de ruimte in kwestie een open en sfeervol karakter geven. Anderzijds kan je natuurlijk ook kiezen voor een intieme sfeer door de lamellen te sluiten en de ruimte knus te maken. Heb jij een ruimte die je wilt kunnen scheiden, maar waarbij je het open karakter ook wil behouden? Schuif de shutterluiken van de scheidingswand eenvoudig open en voilà: je geniet weer van één grote ruimte. Ideaal dus als je flexibel wil blijven in het gebruik van je ruimtes in huis.

Prijs op maat stel een vraag

Op deze pagina zie je enkele voorbeelden van Van Eyck shutters die dienen als roomdivider: 
Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze Roomdivider inspiratiepagina.

Roomdivider van zwarte shutters
Houten beitskleur shutters als roomdivider
Woonkamer gescheiden door shutters
Zwarte shutters als roomdividers
Zwarte shutters als scheidingswand
Zwarte shutters als kamerverdeler

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Roomdividers aanschaffen bij Van Eyck shutters

Zou je graag een shutter als roomdivider willen gebruiken, dan ben je bij Van Eyck shutters aan het juiste adres. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het maken van verschillende maatwerk shutters voor diverse ruimtes, ramen en overige toepassingen, dus ook voor roomdividers helpen we je graag verder!

Hoe gaan we te werk? Vraag bij ons een persoonlijk adviesgesprek aan en één van onze shutter specialisten komt graag vrijblijvend bij je langs. We kijken samen naar de verschillende mogelijkheden voor het creëren van een roomdivider. In dit persoonlijke gesprek zullen het interieur, je persoonlijke stijl en voorkeuren allemaal besproken worden. Ook tonen we onze diverse collecties, kleuren, lamelmaten en bedieningsmogelijkheden, zodat we samen jouw perfecte roomdivider kunnen creëren. Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw kamer, of kamers, op hun allermooist worden!

PRIJS OP MAAT

Onze adviseurs hebben al jaren ervaring met het realiseren van verschillende shutters als roomdividers. Deze kennis en expertise delen ze graag met jou. Zo wordt er gekeken naar wat het beste bij jouw wensen en de ruimte past. De shutters die worden gemaakt bij ons zijn uniek en van hoogwaardige kwaliteit, omdat ze volledig op maat gemaakt worden. Dat is kwaliteit die je nergens anders vindt!

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd geworden en wil je graag wat inspiratie opdoen van de verschillende opties voor shutters als roomdividers? Neem dan eens een kijkje in het fotoalbum op onze website. Ben je enthousiast en zou je graag met één van onze specialisten kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw ruimte thuis? Neem dan contact op via de onderstaande button en maak vrijblijvend een persoonlijke adviesafspraak. We staan klaar om je te helpen!

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator