Zoeken

Shutters als roomdivider

Wil jij graag je woonkamer opsplitsen met shutters als roomdivider? Dan zit je bij ons precies goed. Shutters vormen een stijlvolle oplossing om een ruimte in twee delen op te splitsen en geven een bepaalde sfeer wanneer de ruimte als één grote ruimte gebruikt wordt. De roomdividers kunnen voor meerdere gelegenheden worden gebruikt. Ben jij benieuwd naar alle mogelijke opties? Lees dan snel verder!

Een roomdivider van shutters

Door te kiezen voor een roomdivider, creëer je genoeg ideeën en mogelijkheden. Je kunt je woonkamer of kinderkamer op een dynamische en stijlvolle manier scheiden. Shutters zijn erg veelzijdig en op vele manieren te openen en sluiten. Door de houten lamellen te openen kan je de ruimte in kwestie een open en sfeervol karakter geven. Anderzijds kan je natuurlijk ook kiezen voor een intieme sfeer door de lamellen te sluiten en de ruimte knus te maken. Heb jij een ruimte die je wilt kunnen scheiden, maar waarbij je het open karakter ook wil behouden? Schuif dan de shutterluiken van de roomdivider eenvoudig open en voilà: je geniet weer van één grote ruimte. Ideaal dus als je flexibel wil blijven in het gebruik van je ruimtes in huis.

ADVIES AAN HUIS stel een vraag

Op deze pagina zie je enkele voorbeelden van Van Eyck shutters die dienen als roomdivider: 
Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze Roomdivider inspiratiepagina.

Roomdivider van zwarte shutters
Houten beitskleur shutters als roomdivider
Woonkamer gescheiden door shutters
Zwarte shutters als roomdividers
Zwarte shutters als scheidingswand
Zwarte shutters als kamerverdeler

Roomdividers aanschaffen bij Van Eyck shutters

Wil je graag een shutter als roomdivider gebruiken? Dan ben je bij Van Eyck shutters aan het juiste adres. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het maken van verschillende roomdividers, maatwerk shutters voor diverse ruimtes, ramen en overige toepassingen.

Hoe gaan we te werk? Vraag bij ons een persoonlijk adviesgesprek aan en één van onze shutter specialisten komt graag vrijblijvend bij je langs. We kijken samen naar de verschillende mogelijkheden voor het creëren van een shutter roomdivider. In dit persoonlijke gesprek bespreken we het interieur, je persoonlijke stijl en voorkeuren. Ook tonen we onze diverse collecties, kleuren, lamelmaten en bedieningsmogelijkheden, zodat we samen jouw perfecte shutters als roomdivider kunnen creëren. Wij zorgen er met jou voor dat jouw kamers er op hun allermooist uitzien.

ADVIES AAN HUIS

Onze adviseurs hebben al jaren ervaring met het realiseren van verschillende shutters als roomdividers. Deze kennis en expertise delen ze graag met jou. Zo wordt er gekeken naar wat het beste bij jouw wensen en de ruimte past. Onze shutters worden precies passend gemaakt, uniek en van hoogwaardige kwaliteit, iets wat je nergens anders vindt.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd en wil je graag wat inspiratie opdoen van de verschillende opties voor shutters als roomdividers? Neem dan eens een kijkje in het fotoalbum op onze website. Ben je enthousiast en zou je graag met één van onze specialisten kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw ruimte? Neem dan contact op via de onderstaande button en maak vrijblijvend een persoonlijke adviesafspraak. We staan klaar om je te helpen!

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator