Zoeken

Sschuifrails-voor-shutters.jpghutters op railsysteem: stijlvol en praktisch voor brede ramen

Shutters op een railsysteem bieden een handige oplossing voor raamdecoratie bij brede ramen en raampartijen. Zo zijn shutters op een shuifrails een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor elke ruimte.

Efficiënt ruimte besparen

Geniet van optimale ruimtebesparing met shutters op een railsysteem van Van Eyck shutters. Of je nu kiest voor montage ín de vloer of óp de vloer, onze shutters passen perfect bij jouw schuifpuien, openklapbare ramen en openslaande deuren. Mocht je een nieuwe vloer gaan leggen, dan kun je het railsysteem daar direct in verwerken. Daarnaast kun je de rails ook toepassen als er al een vloer ligt.


Dankzij ons vouwrailsysteem kunnen zoveel shutterluiken als nodig eenvoudig als een harmonica opzij geschoven worden, waardoor de doorgang gemakkelijk toegankelijk blijft. Je kunt ook voor een dubbele rails kiezen. Hierbij schuiven de shutters voor elkaar door. Ideaal voor bijvoorbeeld een deuropening die veel gebruikt wordt.

Maatwerk en opties voor elke stijl

Bij Van Eyck shutters leveren we maatwerk. Onze vakmensen creëren volledig op maat gemaakte shutters op schuifrails, die perfect passen bij jouw grote ramen. Daarbij houden we ook rekening met eventuele deurklinken.


Kies uit een breed scala aan kleuren en collecties, variërend van strak afgewerkte shutters tot shutters met een zichtbare houtnerf. Bovendien kun je de lamelbreedte en de aanwezigheid van een bedieningsstokje (tilt rod) aanpassen, waardoor je de uitstraling van de shutters kunt personaliseren en afstemmen op jouw interieurstijl.

Lichtregeling en privacy op jouw voorwaarden

Ook met shutters op een railsysteem van Van Eyck shutters heb je volledige controle over de lichtinval en privacy in jouw woning. Kantel eenvoudig de lamellen om de gewenste hoeveelheid natuurlijk licht binnen te laten en tegelijkertijd jouw privacy te behouden. Dankzij de verstelbare lamellen kun je de sfeer van elke kamer aanpassen en de perfecte balans vinden tussen licht en afzondering. Dat doe je ook eenvoudig door de shutters open of dicht te schuiven over de rails. Zo kun je bijvoorbeeld het zonlicht volledig toelaten tot je woning. Schuif de shutters simpelweg opzij. Superhandig!

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Waarom shutters op schuifrails plaatsen?

Voor een bepaalde breedte van shutters is het enkel mogelijk om deze op schuifrails te leveren. Dit komt doordat de shutters anders te zwaar worden om enkel aan scharnieren te hangen. Benieuwd of dat bij jou thuis ook van toepassing zou zijn? Onze adviseur kan je daar in een vrijblijvend adviesgesprek aan huis meer over vertellen.

Energie-efficiëntie met shutters op schuifrails

Shutters op een railsysteem dragen bij aan de energie-efficiëntie van jouw woning. Vaak worden schuifrails toegepast bij grote ramen. De isolerende eigenschappen van onze shutters helpen om warmte binnen te houden tijdens koude dagen en de zomerse hitte buiten te houden.


De adviseurs van Van Eyck shutters kunnen jou van passend advies voorzien. Onze professionele inmeter zorgt voor nauwkeurige opmetingen, waarna onze ervaren monteurs de shutters op een railsysteem vakkundig installeren.

Advies over shutters op railsysteem

Kies voor shutters op een railsysteem van Van Eyck shutters en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en maatwerk. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek de vele mogelijkheden om jouw brede ramen te transformeren met onze hoogwaardige shutters.

AFSPRAAK MAKEN

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator