Shutters in de slaapkamer

Op zoek naar sfeervolle raambekleding voor in de slaapkamer? Shutters zijn hiervoor een goede, veelzijdige keuze. De lamellen zijn geheel naar wens, in diverse delen te kantelen, zodat je zelf de mate van lichtinval en privacy kunt bepalen.

Diverse collecties bij Van Eyck shutters

Je vind shutters voor in de slaapkamer in allerlei verschillende soorten en maten bij Van Eyck shutters. Wij bieden diverse collecties houten shutters, geschikt voor in de slaapkamer. Daarbij heb je ruime keuze uit verschillende kleuren, lamelmaten, bedieningsmogelijkheden en overige afwerkingen die bepalend zijn voor de juiste sfeer in je slaapkamer. Kies jij voor een moderne, strakke variant, of ben je op zoek naar een warme, landelijke uitvoering? Wij bieden onder andere shutters met een zichtbare houtnerf, maar ook gladgelakte shutters. Wij maken shutters volledig op maat. Zo vind je altijd de perfecte shutters, passend bij jouw wensen en interieur.

Zijn shutters verduisterend?

Shutters zijn niet geheel verduisterend. Wel houden ze het licht grotendeels buiten. De lamellen geheel gesloten zorgen voor een grotendeels verduisterend effect. Echter behouden shutters altijd kleine kiertjes waar licht door kan komen. Liever wakker worden door de ochtendzon? Laat de lamellen een klein beetje open staan en geniet 's morgens van de heerlijke, zachte zonnestralen in je slaapkamer. Bovendien bieden shutters een hoge mate van privacy: kantel de lamellen, zodat het natuurlijke zonlicht naar binnen kan schijnen, maar de inkijk beperkt blijft.

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Shutters voor iedere raamvorm

In de slaapkamer loopt het raam soms door tot in de nok. Dit levert natuurlijk al een fantastisch plaatje op. Voor deze trapezium ramen - ook wel schuine ramen genoemd - zijn shutters een perfecte oplossing. De op maat gemaakte shutters volgen exact de vorm van het raam. Ook bij (half)ronde ramen of boogramen zijn shutters toepasbaar. Van Eyck shutters levert maatwerk, hierdoor slaag jij voor shutters die perfect aansluiten bij zowel het raam als jouw ruimte.

Shutters zijn dus niet alleen geschikt voor standaard ramen, maar ook voor speciale raamvormen.

Advies over shutters in jouw slaapkamer?

Creëer een sfeervolle slaapkamer met shutters. Bij iedere interieurstijl zijn shutters een geschikte keuze. Bij zowel een modern, industrieel, landelijk als klassiek interieur zie je ze terug. Wil jij je graag laten adviseren? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aan via onderstaande button.

prijs op maat Stel een vraag

Contact

Wens je graag meer informatie over de mogelijkheden van shutters in de slaapkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Extra inspiratie opdoen? Op onze inspiratiepagina: 'shutters in de slaapkamer' vind je vele voorbeelden van Van Eyck shutters in slaapkamers en kinderkamers. Ze zijn verkrijgbaar in iedere kleur en iedere interieurstijl. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat!

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×