Zoeken

Shutters in de slaapkamer

Op zoek naar sfeervolle raambekleding voor in de slaapkamer? Shutters zijn hiervoor een goede, veelzijdige keuze. De lamellen zijn geheel naar wens, in diverse delen te kantelen, zodat je zelf de mate van lichtinval en privacy kunt bepalen.

Diverse collecties bij Van Eyck shutters

Je vindt shutters voor in de slaapkamer in allerlei verschillende soorten en maten bij Van Eyck shutters. Wij bieden diverse collecties houten shutters, geschikt voor in de slaapkamer. Daarbij heb je ruime keuze uit verschillende kleuren, lamelmaten, bedieningsmogelijkheden en overige afwerkingen die bepalend zijn voor de juiste sfeer in je slaapkamer. Kies jij voor een moderne, strakke variant, of ben je op zoek naar een warme, landelijke uitvoering? Wij bieden onder andere shutters met een lichte of grove zichtbare houtnerf, maar ook gladgelakte shutters. Wij maken shutters volledig op maat. Zo vind je altijd de perfecte shutters, passend bij jouw wensen en interieur.

Zijn shutters in de slaapkamer verduisterend?

Shutters zijn niet geheel verduisterend. Wel houden ze het licht grotendeels buiten. De lamellen geheel gesloten zorgen voor een grotendeels verduisterend effect. Echter behouden shutters altijd kleine kiertjes waar licht door kan komen. Liever wakker worden door de ochtendzon? Laat de lamellen een klein beetje open staan en geniet 's morgens van de heerlijke, zachte zonnestralen in je slaapkamer. Bovendien bieden shutters een hoge mate van privacy: kantel de lamellen, zodat het natuurlijke zonlicht naar binnen kan schijnen, maar de inkijk beperkt blijft.

Meer inspiratie en voorbeelden van shutters in slaapkamers vind je op onze inspiratiepagina.

zwarte shutters raambekleding slaapkamer
Shutters bij gordijnen in een slaapkamer
Combinatie tussen shutters en gordijnen in slaapkamer
Slaapkamer met shutters als raamaankleding
Slaapkamer met witte shutters
Witte shutters in de kinderkamer
Raambekleding in babykamer met shutters
Houten shutters als kamerverdeler

Shutters voor iedere raamvorm

In de slaapkamer loopt het raam soms door tot in de nok. Dit levert natuurlijk al een fantastisch plaatje op. Voor deze trapezium ramen - ook wel schuine ramen genoemd - zijn shutters een perfecte oplossing. De op maat gemaakte shutters volgen exact de vorm van het raam. Ook bij (half)ronde ramen of boogramen zijn shutters toepasbaar. Van Eyck shutters levert maatwerk, hierdoor slaag jij voor shutters die perfect aansluiten bij zowel het raam als jouw ruimte.

Shutters zijn dus niet alleen geschikt voor standaard ramen, maar ook voor speciale raamvormen.

Advies over shutters in jouw slaapkamer?

Creëer een sfeervolle slaapkamer met shutters. Bij iedere interieurstijl zijn shutters een geschikte keuze. Bij zowel een modern, industrieel, landelijk als klassiek interieur zie je ze terug. Wil jij je graag laten adviseren?  Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk een persoonlijk adviesgesprek aan via het contactformulier.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Shutters op maat voor jouw slaapkamer

Hoe wij ervoor zorgen dat de mooiste shutters voor jouw slaapkamerramen komen te hangen? Allereerst komen onze adviseurs bij jou aan huis om jouw wensen in kaart te brengen en te praten over de mogelijkheden. We geven persoonlijke adviezen en bieden inspiratie. Met keuze uit diverse kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen komen we samen tot de perfecte oplossing. Nadat je eenmaal de keuze hebt gemaakt hoe jouw nieuwe shutters eruit komen te zien, meten we de ramen tot op de millimeter nauwkeurig op. Zo kunnen we de shutters exact op maat maken. Vervolgens zullen onze collega’s de shutters vakkundig, met oog voor detail, monteren. Nadat de shutters zijn geïnstalleerd, profiteer je bij Van Eyck shutters van een garantie van 5 jaar. Zo is jouw slaapkamer helemaal af en kun je er jarenlang van genieten.

Contact

Wens je graag meer informatie over de mogelijkheden van shutters in de slaapkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Extra inspiratie opdoen? Op onze inspiratiepagina vind je vele voorbeelden van shutters in slaapkamers en kinderkamers. Ze zijn verkrijgbaar in iedere kleur en iedere interieurstijl. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat!

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator