Zoeken

Shutters in een serre

Een serre bestaat vaak grotendeels uit ramen. Om deze ruimte meer sfeer te geven én de lichtinval goed te regelen, zijn onze shutters dé oplossing. Zo kun je hier heerlijk relaxen en bezoek ontvangen. Je serre wordt zo een echte sfeervolle en praktische leefruimte.

De functies van shutters komen in een serre perfect tot hun recht. De prachtige raamdecoratie zorgt voor een indrukwekkende omgeving. Je serre wordt een echte eyecatcher. Met de mogelijkheden van Van Eyck shutters kun je bovendien jouw gewenste woonstijl creëren.

Praktisch als zonwering en mooi als raamdecoratie

Als je in een serre zit, dan kan het door de vele ramen al snel erg warm worden als daar de zon op schijnt. De beste oplossing daartegen zijn shutters. Hiermee regel je eenvoudig zelf hoeveel licht en wanneer er licht binnenvalt. Je kunt delen van de lamellen dichtkantelen, zodat de zon bijvoorbeeld niet in je ogen schijnt, maar verder wel lekker binnenvalt. Je regelt het zelf in een handomdraai.

Natuurlijk mag je met je shutters ook pronken. Shutters maken indruk op de vele ramen in serres. Ze passen altijd bij de gewenste woonstijl. Of het nu gaat om een interieur met een industriële, moderne, landelijke of klassieke sfeer. Meer inspiratie over de verschillende woonstijlen vind je op onze Inspiratiepagina. Je kunt kiezen uit tal van kleuren, groottes van de lamellen en of je een gladde of ruwere afwerking wil.

Eetkamer met witte shutters
Witte shutters in een open serre
Serre met witte raamdecoratie

Door het kantelen van de lamellen kun je precies regelen wat voor sfeer er in de serre hangt. Laat de zonnestralen prachtig binnenvallen, of hou ze buiten als je bijvoorbeeld even wat meer privacy wil creëren. Bovendien passen shutters ook perfect voor speciale raamvormen, of het nu gaat om vierkante, schuine of ronde vormen. Wij denken graag met je mee over wat er allemaal mogelijk is. Laat je inspireren!

Shutters voor openslaande deuren in een serre

Veel serres bevatten openslaande deuren. Ze zorgen voor een mooie verbinding met de tuin en bestaan vaak uit heel veel glas. Daardoor kan er veel zonlicht naar binnen vallen, maar met onze volledig op maat gemaakte shutters regel je dat helemaal zelf. Onze shutters kunnen namelijk ook voor openslaande deuren geplaatst worden. Het geeft de openslaande deuren bovendien een mooi extraatje.


De shutters kunnen op diverse manieren gemonteerd worden. Daarmee bepaal je mede de sfeer die de shutters uit moeten stralen. Ga je bijvoorbeeld voor luiken die kunnen openklappen of voor shutters op een schuifrail? Kies je voor een schuifrail, dan kun je de luiken voor elkaar door laten schuiven, of je kunt de luiken als een harmonica opzij schuiven. Afhankelijk van jouw wensen en ruimte bekijken we samen welke montagemogelijkheden het beste aansluiten.

Shutters voor een draaikiepraam in een serre

Het is vaak niet eenvoudig om de juiste raamdecoratie te vinden voor draaikiepramen, die je vaak in serres ziet. Een gordijnroede of jaloezieën kunnen het openen van zulke ramen namelijk belemmeren. Shutters kun je daarentegen perfect kwijt op of voor een draaikiepraam, iets wat je vaak ziet in serres. Onze shutters draaien en kiepen met het raam mee als je de shutters óp het raam laat monteren. Als je de shutters er vóór laat monteren, kun je de luiken eenvoudig openklappen of wegschuiven, zodat je het raam kunt openen. De shutterluiken kunnen dan ook weer voor het geopende raam teruggeplaatst worden. Van Eyck shutters maakt shutters volledig op maat, zodat het altijd, bij elke woonruimte en raamtype past.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Advies aan huis

Wil jij ook deze prachtige en praktische raamdecoratie in je serre? Laat je dan inspireren door één van onze adviseurs. Zij kunnen je feilloos vertellen wat de mogelijkheden met Van Eyck shutters zijn en zo weet je ook zeker dat je de juiste keuze maakt. Daarnaast ontvang je direct een prijsopgave op maat.
ADVIES AAN HUIS

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator