Zoeken

Shutters voor een draaikiepraam

Shutters zijn zeer geschikt voor ieder draaikiepraam. Of het nu om een plafondhoog draaikiepraam gaat, een klein draaikiepraam, een raam in een bijzondere vorm, dakraam of openslaande deuren? Door de vele mogelijkheden van shutters zijn ze dé perfecte raamdecoratie voor elk draaikiepraam!

Niet elk type raamdecoratie past zomaar voor elk raam in huis. Zo kunnen gordijnroedes of jaloezieën het openen van plafondhoge draaikiepramen belemmeren. Let erop dat je geschikte raamdecoratie uitkiest en deze op de juiste manier laat monteren. Zo kan het raam ook na het plaatsen van de raamdecoratie nog kiepen en opendraaien.

Een passende shutter voor jouw draaikiepraam

Een veelgestelde vraag aan Van Eyck shutters is: ''Kunnen shutters ook voor een draaikiepraam geplaatst worden?'' Jazeker kan dat! Je draaikiepraam blijft toegankelijk, kan op kiepstand gezet worden én opengedraaid worden. Onze shutters zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen geheel naar eigen stijl gecreëerd worden. Benieuwd wat er mogelijk is bij jou thuis? Vraag dan direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Advies aan huis Stel een vraag

Witte shutters op rails

Diverse montagemogelijkheden

Wij maken shutters volledig passend en kunnen ze op diverse manieren monteren. Afhankelijk van het raam en de ruimte eromheen bekijken we welke montage het beste past. Zo kunnen we de shutters in de dagkanten van het raam monteren, op de muur plaatsen of indien gewenst direct op het raam monteren. Bovendien is er keuze uit diverse frames waarin de shutters geplaatst kunnen worden. Onze specialisten denken graag met je mee en creëren samen met jou de perfecte shutters voor jouw ruimte.

Shutters op een draaikiepraam gemonteerd

Laat je shutters op het draaikiepraam monteren? Dan kan de shutter tegelijk met het draai-kiepraam mee kiepen en draaien. We verlengen de raamboom, zodat deze op de shutter geplaatst kan worden en je hiermee het raam kan openen. Natuurlijk kun je het shutterluik ook apart van het raam openen, zodat het raam toegankelijk blijft om deze bijvoorbeeld schoon te maken. Een montage op het raam is ook ideaal voor draaikiepramen die tevens als openslaande deuren gebruikt worden.

Shutters voor een draaikiepraam gemonteerd

Als er voldoende ruimte is kunnen shutters ook voor het draaikiepraam gemonteerd worden. Dan zijn de shutters los van het raam te openen. Wil je het raam op kiepstand zetten? Dan dien je eerst het shutterluik te openen, dan het raam op kiepstand te zetten en daarna kun je het shutterluik weer sluiten. Doordat de shutters voor het raam staan is er voldoende ruimte om het raam op kiepstand te zetten, terwijl de shutterluiken gesloten blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld je slaapkamer of badkamer.

Omdat wij shutters volledig op maat maken, is er altijd een optie die past bij jouw ramen, wensen en ruimte.
Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem direct contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Een draaikiepraam met shutters in de badkamer?

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor jouw draaikiepraam in de badkamer? Shutters zijn hiervoor een sfeervolle én functionele oplossing. We hebben speciaal voor badkamers de Van Eyck Endurance collectie ontwikkeld. Deze collectie bestaat uit kunststof shutters die op het oog nauwelijks van houten shutters te onderscheiden zijn.

Het gebruik van een kunststof shutter op een draaikiepraam in de badkamer heeft veel voordelen:

 Kunststof shutters zijn volledig vochtbestendig. Ideaal voor gebruik in een badkamer, waar veel temperatuurwisselingen en een hoge luchtvochtigheid aanwezig zijn. 

 Met shutters in de badkamer regel je eenvoudig zelf je mate van privacy, lichtinval en natuurlijke ventilatie. Zo zijn de lamellen in delen afzonderlijk van elkaar te verstellen, zodat je geen inkijk van buitenaf hebt, maar wel natuurlijk licht binnen kan laten komen. Ook kan het raam op kiepstand geopend worden, terwijl de shutters voor je privacy blijven zorgen. 

 Kunststof shutters voor je draaikiepraam zijn ook heel onderhoudsvriendelijk. De lamellen trekken weinig stof aan en zijn eenvoudig schoon te maken. Het beetje stof dat er wel op blijft liggen verwijder je eenvoudig met een plumeau, duster of lichtvochtige doek.

Sfeervolle shutters voor jouw draaikiepraam

Met shutters voor een draaikiepraam kun jij de lichtinval naar eigen hand regelen. Een spannende serie kijken? Sluit dan de shutters volledig. Geniet je graag van natuurlijk zonlicht op je gezicht? Kantel de lamellen van de shutters en laat het licht binnenschijnen, of zet de luiken helemaal open.


Shutters kun je geheel naar eigen stijl creëren. Een mooi glad gelakte witte shutter geeft een heel lichte en moderne uitstraling aan de ruimte. Een tijdloze zwarte shutter zorgt juist weer voor veel contrast in de ruimte en brengt een industriële sfeer. Een shutter met zichtbare houtnerf in een beitskleur versterkt het landelijk interieur en voegt warmte toe aan je woning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vertel ons wat jouw favoriete kleur is en welke stijl goed bij jouw interieur past, dan creëren wij samen met jou de perfecte shutters.

Duurzame shutters

Wist je dat shutters in je woning de waarde van jouw huis kunnen verhogen? Omdat de shutters nauw op jouw draaikiepraam worden aangesloten en een relatief hoge isolatiewaarde hebben, heeft warme lucht weinig kans om via tochtkieren te ontsnappen. Zo behoud je de warmte tijdens de koude wintermaanden in huis en geniet je van een aangename temperatuur. 

Tijdens de hete zomerdagen houden de shutters de warmte juist buitenshuis en blijft jouw kamer heerlijk koel. Dat is ook nog eens aangenaam voor de energierekening. Een shutter voor je draaikiepraam is daarom een waardevolle en duurzame investering voor jouw woning.

Wat kosten shutters voor draaikiepramen?

Het is heel lastig om de exacte kosten van shutters op voorhand te benoemen. De prijs van shutters voor draaikiepramen is afhankelijk van tal van keuzes die je kunt maken. Om de precieze kosten van onze shutters te bepalen, raden wij aan om een adviseur vrijblijvend mee te laten kijken. Onze specialisten komen bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken, ze bekijken de situatie en kunnen vervolgens direct een prijsopgave op maat voor je maken. En dat geheel kosteloos!

Vrijblijvend advies aan huis en een prijs ontvangen?

Ben jij geïnteresseerd in shutters voor je draaikiepraam? Laat het ons direct weten. Wij voorzien je graag van meer informatie en uitgebreid, persoonlijk advies. Vraag hieronder jouw adviesgesprek aan!
advies aan huis

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator