Zoeken

Kleuren Shutters

Om shutters perfect bij jouw woonstijl en interieur aan te laten sluiten, is de kleur natuurlijk erg belangrijk. Wij bieden een uitgebreide kleurencollectie met verschillende wit- en grijstinten, een groot aantal verf- en beitskleuren, en vele andere speciale kleuren. Heb je een specifieke kleur in gedachten? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Wij kijken namelijk samen met jou welke kleur bij jouw interieur en wensen past!


Welke kleur past bij jouw interieur? Onze adviseur laat je bij jou thuis zien wat er mogelijk is. Vul het formulier in en we komen vrijblijvend bij je langs.

 

Kleurstalen-shutters-PM2-eind-2015-1.jpg

Shutters in tal van kleuren

De shutters zijn er in verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een strakke, moderne afwerking? Kies dan voor gladgelakte shutters. Doordat we de verf in meerdere lagen spuiten, ontstaat er een gladde afwerking zonder zichtbare houtnerf. Wil je een meer landelijke sfeer creëren? Kies dan voor shutters met een zichtbare houtnerf. Deze voeren we zowel in verfkleuren als beitskleuren uit.

Wit, zwart en grijs behoren tot de populairste shutters kleuren. Wit is zonder twijfel de hardloper onder de verfkleuren. Witte shutters passen binnen ieder interieur en zorgen voor een frisse, rustige en lichte sfeer in huis. Met als pluspunt dat ze ook nog eens het zonlicht weerkaatsen.


Grijstinten geven het interieur een aangenaam gevoel, terwijl zwarte shutters voor een stoere, industriële uitstraling zorgen. Combineer zwarte shutters met donkere kozijnen voor een extra chique uitstraling. Voor welke shutter kleur kies jij? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.


Lees hieronder verder voor meer kleur shutters.

Kleurstalen van shutters en alle kleuren

Voor welke kleur ga jij?

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Maak shutters de ware eyecatchers binnen je interieur door te kiezen voor gekleurde shutters. Donkergroene shutters, zoals bij Hanna Verboom, versterken de koloniale sfeer in huis. Denk ook eens out-of-the-box en ga voor een shutter in een vrolijke cottage kleur of knalkleur, zoals roze en blauw in je kinderkamer of badkamer! Gecombineerd met lichte meubels brengt het de ruimte tot leven en zorgt het voor een spannend en speels effect.

Shutters in beitskleuren

De Van Eyck Premium en Van Eyck Cottage collecties zijn ook verkrijgbaar in diverse prachtige beitskleuren. Shutters in beitskleuren zijn tijdloos en voegen extra warmte toe aan een interieur. Daarnaast geeft het een extra sfeer binnen het interieur en komen ze prachtig naar voren in diverse interieurstijlen. Versterk je landelijk interieur of voeg een warme, natuurlijke touch toe aan je moderne woninginrichting. Bij een beitskleur blijft het onderliggende hout altijd zichtbaar met een zichtbare houtnerf. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Kies voor de ultieme landelijke look met de shutters uit de Cottage collectie. Deze bevatten een duidelijk zichtbare en voelbare houtnerf voor een rustiek karakter.

Kleur naar wens

Kun je geen keuze maken uit onze kleurencollectie of ben je op zoek naar een specifieke kleur? Geen probleem! Binnen onze shutter collecties zijn ook gepersonaliseerde kleur wensen mogelijk. Samen met jou zoeken we naar de perfecte shutter kleur.

De juiste kleur kiezen valt niet altijd mee. Dat weten we bij Van Eyck shutters. Daarom komen we graag aan huis voor vrijblijvend advies. We nemen alle kleurstalen mee, van wit tot grijze kleuren, zodat je thuis kunt zien wat mooi past binnen jouw interieur. We tonen alle mogelijke kleuren shutters, bespreken jullie wensen en maken direct een offerte op maat. Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek aan huis? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer kleurinspiratie opdoen voor je interieur? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina en bekijk de vele voorbeelden.

ADVIES AAN HUIS

Witte shutters en bruine in klapdeuren

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator