Kleuren Shutters

IMG_4946.jpgOm shutters perfect bij uw woonstijl en interieur aan te laten sluiten, is de kleur erg belangrijk. Bij Van Eyck shutters hebben we een uitgebreide kleurencollectie. Zo hebben we verschillende wittinten, een groot aantal beitskleuren, en vele andere speciale kleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachten? Geen probleem, ook wenskleuren zijn mogelijk. Zo zit er altijd een kleur bij die in uw interieur en wensen past!

 

Shutters in tal van kleuren

Onze shutters zijn in veel verschillende verfkleuren te leveren. Doordat we de verf in meerdere lagen spuiten, ontstaat er een gladde afwerking zonder zichtbare houtnerf. Wilt u liever een wat natuurlijkere sfeer creëren? Kies dan voor de Van Eyck Cottage collectie, waarbij de houtnerf nog zichtbaar en voelbaar is. De aluminium shutters uit de Industrial collectie kunnen we in wit en zilverkleur uitvoeren.

 

Wit, zwart en grijs behoren tot de populairste kleuren voor shutters. Wit is zonder twijfel de hardloper onder de verfkleuren. Witte shutters passen binnen ieder interieur, zijn fris en weerkaatsen het zonlicht, zodat u een lichte en rustige sfeer creëert. Grijstinten geven een behaaglijk gevoel, terwijl zwarte shutters voor een stoere, industriële uitstraling zorgen. Combineer zwarte shutters met donkere kozijnen voor een chique uitstraling.

 

Witte shutters zwarte shutters

Maak shutters de ware eyecatchers van uw interieur door te kiezen voor gekleurde shutters. Donkergroene shutters, zoals we die bij Hanna Verboom geplaatst hebben, passen perfect in de woontrends van nu. Met deze karakteristieke kleur hebben we een koloniale sfeer gecreëerd. Denk ook eens out-of-the-box, en ga voor een shutter in een vrolijke knalkleur, zoals roze en blauw, in uw (kinder)slaapkamer of badkamer! Gecombineerd met lichte (bad)meubels brengt het de ruimte tot leven en zorgt het voor een spannend en speels effect.

 

Shutters in beitskleuren

De shutters uit de Van Eyck Premium en Van Eyck Cottage collecties zijn ook verkrijgbaar in verschillende prachtige, behaaglijk ogende beitskleuren. Shutters in beitskleuren zijn tijdloos, sluiten vloeiend aan binnen elk interieur en geven extra sfeer in huis. Bij een beitskleur blijft onderliggende hout altijd zichtbaar met een zichtbare houtnerf. Dit zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Ga voor de optimale rustieke uitstraling met shutters uit de Cottage collectie die een sterk zichtbare én voelbare houtnerf hebben.

Beitskleuren komen prachtig naar voren in diverse interieurstijlen. Versterk uw landelijk interieur of voeg een warme, natuurlijke touch toe aan uw moderne woninginrichting. Een donkere, krachtige beitskleur op uw shutters vormt een stijlvol contrast met lichte muren, en geeft een fraaie diepte in de ruimte. Lichte, vergrijsde shutters maken een ruimte open en groot, en creëert een rustgevende omgeving.

 

Kleur naar wens

Kunt u geen keuze maken uit onze kleurencollectie of bent u op zoek naar een speciale kleur? Geen probleem! Ook wenskleuren zijn mogelijk binnen onze shuttercollecties. Samen met u zoeken we naar de perfecte kleur voor uw shutters.

 

De juiste kleur kiezen valt niet altijd mee. Dat weten we bij Van Eyck shutters. Daarom komen we voor vrijblijvend advies aan huis en maken we direct een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze inspiratiepagina voor voorbeelden en kleurinspiratie voor uw interieur!

Advies aan huis stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Visualiseer uw shutters!
3D configurator

 

Stel uw eigen shutters samen met de 3D configurator. Creëer uw eigen stijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator


3D configurator

Probeer het direct uit!