NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Kleuren Shutters

IMG_4946.jpgOm shutters perfect bij uw woonstijl en interieur aan te laten sluiten, is de kleur erg belangrijk. Bij Van Eyck shutters hebben we een uitgebreide kleurencollectie. Zo hebben we verschillende wittinten, een groot aantal verf- en beitskleuren, en vele andere speciale kleuren. Heeft u een specifieke kleur in gedachten? Geen probleem, ook wenskleuren zijn mogelijk. Zo zit er altijd een kleur bij die in uw interieur en wensen past!

 

Shutters in tal van kleuren

Onze shutters zijn in veel verschillende verfkleuren uit te voeren. Bent u op zoek naar een strakke, moderne afwerking? Kies dan voor gladgelakte shutters. Doordat we de verf in meerdere lagen spuiten, ontstaat er een gladde afwerking zonder zichtbare houtnerf. Wilt u een landelijke sfeer creëren? Kies dan voor shutters met een zichtbare houtnerf. Deze kunnen zowel in verfkleuren als beitskleuren uitgevoerd worden.

 

Wit, zwart en grijs behoren tot de populairste kleuren voor shutters. Wit is zonder twijfel de hardloper onder de verfkleuren. Witte shutters passen binnen ieder interieur en zorgen voor een frisse, rustige en lichte sfeer in huis. Bovendien weerkaatsen ze het zonlicht. Grijstinten geven het interieur een behaaglijk gevoel, terwijl zwarte shutters voor een stoere, industriële uitstraling zorgen. Combineer zwarte shutters met donkere kozijnen voor een extra chique uitstraling. Voor welke kleur kiest u? Wij denken graag met u mee tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Witte shutters zwarte shutters

Maak shutters de ware eyecatchers van uw interieur door te kiezen voor gekleurde shutters. Donkergroene shutters, zoals we die bij Hanna Verboom geplaatst hebben, versterken de koloniale sfeer in huis. Denk ook eens out-of-the-box en ga voor een shutter in een vrolijke knalkleur, zoals roze en blauw, in uw kinderkamer of badkamer! Gecombineerd met lichte meubels brengt het de ruimte tot leven en zorgt het voor een spannend en speels effect.

 

Shutters in beitskleuren

De shutters uit de Van Eyck Premium en Van Eyck Cottage collecties zijn ook verkrijgbaar in diverse prachtige beitskleuren. Shutters in beitskleuren zijn tijdloos, voegen extra warmte en sfeer toe aan een interieur en komen prachtig naar voren in diverse interieurstijlen. Versterk uw landelijk interieur of voeg een warme, natuurlijke touch toe aan uw moderne woninginrichting. Bij een beitskleur blijft het onderliggende hout altijd zichtbaar met een zichtbare houtnerf. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ga voor de optimale rustieke uitstraling met shutters uit de Cottage collectie. Deze bevatten een sterk zichtbare én voelbare houtnerf. 

Kleur naar wens

Kunt u geen keuze maken uit onze kleurencollectie of bent u op zoek naar een specifieke kleur? Geen probleem! Ook wenskleuren zijn mogelijk binnen onze shuttercollecties. Samen met u zoeken we naar de perfecte kleur voor uw shutters.

 

De juiste kleur kiezen valt niet altijd mee. Dat weten we bij Van Eyck shutters. Daarom komen we graag aan huis voor vrijblijvend advies. We nemen alle kleurstalen mee, zodat u thuis kunt zien wat mooi past binnen uw interieur. We tonen alle mogelijkheden, bespreken uw wensen en maken direct een offerte op maat. Interesse in een vrijblijvende adviesafspraak aan huis? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer kleurinspiratie opdoen voor uw interieur? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina en bekijk de vele voorbeelden.

Advies aan huis stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

 

 

 3D configurator

Creëer jouw shutters! 

Creëer je shutters! 
3D configurator

 

Creëer je eigen shutters met de 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×