Zoeken

Kleuren Shutters

Om shutters perfect bij jouw woonstijl en interieur aan te laten sluiten, is de kleur erg belangrijk. Wij bieden een uitgebreide kleurencollectie met verschillende wittinten, een groot aantal verf- en beitskleuren, en vele andere speciale kleuren. Heb je een specifieke kleur in gedachten? Geen probleem, ook wenskleuren zijn mogelijk. Zo zit er altijd een kleur bij die in jouw interieur en wensen past!


Welke kleur past bij jouw interieur? Onze adviseur laat je bij jou thuis zien wat er mogelijk is. Vul het formulier in en we komen vrijblijvend bij je langs.

 

Kleurstalen-shutters-PM2-eind-2015-1.jpg

Shutters in tal van kleuren

Onze shutters zijn in veel verschillende verfkleuren uit te voeren. Ben je op zoek naar een strakke, moderne afwerking? Kies dan voor gladgelakte shutters. Doordat we de verf in meerdere lagen spuiten, ontstaat er een gladde afwerking zonder zichtbare houtnerf. Wil je een landelijke sfeer creëren? Kies dan voor shutters met een zichtbare houtnerf. Deze kunnen zowel in verfkleuren als beitskleuren uitgevoerd worden.

Wit, zwart en grijs behoren tot de populairste kleuren voor shutters. Wit is zonder twijfel de hardloper onder de verfkleuren. Witte shutters passen binnen ieder interieur en zorgen voor een frisse, rustige en lichte sfeer in huis. Bovendien weerkaatsen ze het zonlicht. Grijstinten geven het interieur een behaaglijk gevoel, terwijl zwarte shutters voor een stoere, industriële uitstraling zorgen. Combineer zwarte shutters met donkere kozijnen voor een extra chique uitstraling. Voor welke kleur kies jij? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Kleurstalen van shutters en alle kleuren

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Voor welke kleur ga jij?

Maak shutters de ware eyecatchers binnen je interieur door te kiezen voor gekleurde shutters. Donkergroene shutters, zoals we die bij Hanna Verboom geplaatst hebben, versterken de koloniale sfeer in huis. Denk ook eens out-of-the-box en ga voor een shutter in een vrolijke knalkleur, zoals roze en blauw, in je kinderkamer of badkamer! Gecombineerd met lichte meubels brengt het de ruimte tot leven en zorgt het voor een spannend en speels effect.

Shutters in beitskleuren

De Van Eyck Premium en Van Eyck Cottage collecties zijn ook verkrijgbaar in diverse prachtige beitskleuren. Shutters in beitskleuren zijn tijdloos, voegen extra warmte en sfeer toe aan een interieur, en komen prachtig naar voren in diverse interieurstijlen. Versterk je landelijk interieur of voeg een warme, natuurlijke touch toe aan je moderne woninginrichting. Bij een beitskleur blijft het onderliggende hout altijd zichtbaar met een zichtbare houtnerf. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ga voor de optimale rustieke uitstraling voor shutters uit de Cottage collectie. Deze bevatten een sterk zichtbare én voelbare houtnerf. 

Kleur naar wens

Kun je geen keuze maken uit onze kleurencollectie of ben je op zoek naar een specifieke kleur? Geen probleem! Ook wenskleuren zijn mogelijk binnen onze shuttercollecties. Samen met jou zoeken we naar de perfecte kleur voor je shutters.

De juiste kleur kiezen valt niet altijd mee. Dat weten we bij Van Eyck shutters. Daarom komen we graag aan huis voor vrijblijvend advies. We nemen alle kleurstalen mee, zodat je thuis kunt zien wat mooi past binnen jouw interieur. We tonen alle mogelijkheden, bespreken jullie wensen en maken direct een offerte op maat. Interesse in een vrijblijvende adviesafspraak aan huis? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer kleurinspiratie opdoen voor je interieur? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina en bekijk de vele voorbeelden.

prijs op maat

Witte shutters en bruine in klapdeuren

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator