Zoeken

Benieuwd naar de prijs van shutters? Vraag naar een prijs op maat!

Shutters prijzen

De prijs van shutters is afhankelijk van veel factoren. Ieder raam en iedere situatie is anders, daarom maken we elke shutter speciaal voor jou op maat. Dit betekent ook dat we de prijzen van onze shutters voor jou op maat maken. We kunnen ons voorstellen dat je een inzicht wilt over de prijzen van shutters. Ondanks dat de kosten per shutter zullen verschillen, willen we je wel graag dat inzicht bieden.


Om jou een beter beeld te geven van de kosten voor jouw persoonlijke situatie, komt een van onze specialisten bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens de adviesafspraak kan onze specialist een inzicht geven in de te maken kosten zodat jij een helder beeld hebt. Kies een moment dat jou goed schikt en maak een afspraak!

Wat kosten shutters?

Shutters prijzen worden mede bepaald door de afmetingen van het raam, de vorm van het raam en het type raam. Daarnaast zijn jouw wensen van groot belang op de shuttersprijzen. Je hebt niet alleen keuze uit verschillende collecties; ook de kleur, lamelmaat, indeling van de luiken, het type frame én de bediening kun je zelf bepalen. Zo creëren we samen de perfecte shutters voor jou, die perfect passen binnen jouw interieurstijl. De shutters prijzen zijn afhankelijk van de keuzes die jij maakt.

 

prijs op maat

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Onze adviseur bespreekt jouw wensen en licht de talloze keuzemogelijkheden toe in een persoonlijk adviesgesprek. Natuurlijk helpen we ook graag bij het maken van de juiste keuzes in jouw specifieke situatie en zorgen we ervoor dat de shuttersprijzen aansluiten op jouw budget. Elke shutter wordt volledig op maat gemaakt, daarom dient onze adviseur de situatie altijd even met zijn specialistisch oog te beoordelen. Zo weten we zeker dat we de perfecte shutters voor je kunnen creëren en de prijzen van de shutter goed kunnen opbouwen. We bekijken namelijk de ruimte, ramen, lichtinval van de zon en daarnaast houden we rekening met jouw persoonlijke wensen. Oog voor detail, dat vinden wij belangrijk!


Wil je graag weten wat de prijzen van shutters in jouw situatie zijn? Neem contact met ons op en ontvang shutters prijzen op maat!

Prijs en kwaliteit

Er zijn niet alleen veel verschillen in de prijzen van shutters te vinden. We zien op de markt ook enorm veel verschil in kwaliteit. Wie kiest voor Van Eyck shutters, kiest voor kwaliteit. De lamellen van onze shutters worden gemaakt van kwartiers gezaagd hout. De onderdelen van het frame zijn verbonden met een pen-gat verbinding en de technische zijstijl, waarin de lamellen bevestigd zijn bestaat uit meerdere lagen hardhout. Dit zorgt voor optimale stevigheid en voorkomt kromtrekken. Wij verzorgen het proces van A tot en met Z: van persoonlijk advies op maat tot en met een perfecte montage door onze eigen vakspecialisten. Je profiteert dan ook van vijf jaar garantie. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van je op maat gemaakte shutters. De shutters prijzen van onze op maat gemaakte oplossingen zijn in lijn met de uitstekende kwaliteit van het product en het vakwerk.

Van begin tot eind: Het all-in totaalpakket van Van Eyck shutters

Wil jij graag prachtige shutters in huis? Van Eyck shutters gaat graag voor je aan de slag. Hoe we het ontwerpen, bepalen van de prijzen shutters en het uiteindelijke plaatsen van de shutters aanpakken? Allereerst komt onze adviseur bij jou thuis op bezoek om alle wensen te bespreken en de mogelijkheden met je door te nemen. We tonen de vele mogelijkheden aan kleuren, bedieningsvormen, lamelbreedtes en de verschillende materialen. In overleg met jou kijken we naar de beste opties, zowel qua prijzen als de gewenste stijl. Blij met jouw gemaakte keuzes? Dan gaat onze adviseur ter plaatse aan de slag om de shutters op basis van jouw situatie uit te werken en een exacte shutters prijs op maat te berekenen.

Onze prijs op maat berekening geeft je duidelijk inzicht in de totale shutters prijzen. Zo sta je achteraf niet voor onvoorziene kosten.
De prijs van onze shutters is dus inclusief:


 Professioneel en persoonlijk advies aan huis

 Tot op de millimeter nauwkeurige opmeting

Exact op maat gemaakt en volledig naar wens

 Vakkundige plaatsing door onze eigen monteurs

 5 jaar garantie

 Jarenlang plezier

Ben je tevreden over de prijs van de shutters? Dan kunnen we doorgaan met de definitieve inmeting. Onze inmeet-specialist zal een tot op de millimeter nauwkeurige meting uitvoeren, zodat jouw shutters perfect gaan passen. We lopen de gemaakte keuzes nogmaals samen met je door zodat we ons team de bevestiging kunnen geven voor het produceren van shutters. Wij doen ons best om de shutters vervolgens zo snel mogelijk voor jou gereed te maken.

Zodra de shutters gereed zijn voor montage, contacten we je om de montageafspraak met je in te plannen. Onze eigen vakmensen zorgen er vervolgens voor dat de shutters met oog voor detail worden gemonteerd. De vakkundige plaatsing en de persoonlijke zorg en aandacht is allemaal onderdeel van de shutters prijzen. Na de montage kijken we samen met jou of alles naar wens is. Ben je helemaal tevreden? Dan verlaten wij met een goed gevoel jouw huis en kun jij direct genieten van jouw nieuwe, op maat gemaakte shutters. En dat allemaal voor een scherpe shutters prijs!

Online prijs (€) berekenen of direct een prijs op maat?

Op zoek naar een online prijscalculator voor shutters? Dit zijn vaak slechts globale prijsindicaties en exclusief onder andere bijkomende inmeet- en montagekosten. Wij maken direct een prijs op maat, zodat je weet wat de shutters prijzen in jouw situatie zullen zijn. Om een goede en complete prijs te maken, is het belangrijk om de situatie ter plekke te bezichtigen. Dit is dan ook de reden waarom onze specialist bij jou thuis de ramen komt beoordelen voordat we je shutters prijzen aanbieden. We hebben het over jouw specifieke wensen en behoeften om zo tot de best mogelijke oplossingen voor jouw situatie te komen. Na deze afspraak is het, aan de hand van de ingewonnen informatie, mogelijk om de prijzen van shutters te bepalen. De prijs van shutters berekenen wordt uitgevoerd aan de hand van al jouw wensen en is inclusief opmeting- en montagekosten. Nieuwsgierig wat dit voor jou betekent? Neem snel contact op voor een persoonlijke adviesgesprek zodat we samen met jou naar de prijzen van shutters kunnen kijken.

Contact

Wil je weten wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn en wil je meer informatie over de prijzen van shutters? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een prijs op maat. Zo ontdek je de shutters kosten en kun je kennismaken met onze service.

prijs op maat

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator