Zoeken

Benieuwd naar de prijs van shutters? Vraag naar een prijs op maat!

Shutters & prijzen

De prijs van shutters is afhankelijk van veel factoren. Ieder raam en iedere situatie is anders, dus elke shutter maken we speciaal voor jou op maat. Daarom maken we onze prijzen ook op maat. Om je toch zicht te geven op de kosten, komt één van onze specialisten graag bij je aan huis voor een persoonlijke adviesafspraak.

Wat kosten shutters?

De prijs van shutters wordt als eerste bepaald door de afmetingen van het raam, de vorm van het raam en het type raam. Daarnaast zijn jouw wensen van groot belang. Je hebt niet alleen keuze uit verschillende collecties; ook de kleur, de lamelmaat, de indeling van de luiken, het type frame én de bediening kun je zelf bepalen. Zo creëren we samen je shutters, zodat deze perfect passen in jouw interieurstijl.

Onze adviseur bespreekt jouw wensen en licht de talloze keuzemogelijkheden toe in een persoonlijk adviesgesprek. Natuurlijk helpen we ook graag bij het maken van de juiste keuzes in jouw specifieke situatie. Aangezien elke shutter op maat wordt gemaakt, dient onze adviseur de situatie altijd even met zijn specialistisch oog te beoordelen om zo de perfecte shutters te kunnen creëren. We bekijken namelijk de ruimte, de ramen, de lichtinval van de zon en daarnaast houden we rekening met jouw persoonlijke wensen. Oog voor detail, dat vinden wij belangrijk!

Wil je graag weten wat shutters in jouw situatie gaan kosten? Neem contact met ons op en wij maken een prijs op maat!

prijs op maat

Ja, ik wil weten hoe shutters
 er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Prijs en kwaliteit

Er is veel verschil in de prijs van shutters, maar ook in de kwaliteit. Wie kiest voor Van Eyck shutters, kiest voor kwaliteit. De lamellen van onze shutters worden gemaakt van kwartiers gezaagd hout. De onderdelen van het frame zijn verbonden met een pen-gat verbinding en de technische zijstijl, waarin de lamellen bevestigd zijn bestaat uit meerdere lagen hardhout. Dit zorgt voor optimale stevigheid en voorkomt kromtrekken. Wij verzorgen het proces van A tot en met Z: van persoonlijk advies op maat tot en met een perfecte montage door onze eigen vakspecialisten. Je profiteert dan ook van vijf jaar garantie. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van je op maat gemaakte shutters.

Het all-in totaalpakket van Van Eyck shutters

Wil jij graag shutters in huis? Van Eyck shutters gaat graag voor je aan de slag. Hoe we dat doen? Onze adviseur komt allereerst bij jou thuis op bezoek om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. We tonen de vele mogelijkheden aan kleuren, bedieningsvormen, lamelbreedtes en de verschillende materialen. In overleg met jou kijken we naar de beste opties, zowel prijstechnisch als stijl. Tevreden over je gemaakte keuzes? Dan gaat onze adviseur ter plaatse aan de slag om de shutters op basis van jouw situatie uit te werken en een exacte prijs op maat te berekenen.

Onze prijs op maat berekening geeft je duidelijk inzicht in de totale kosten en zo sta je achteraf niet voor onvoorziene kosten.
De prijs van onze shutters is dus inclusief:


 Gedegen en persoonlijk advies aan huis

 Tot op de millimeter nauwkeurige opmeting

Exact op maat gemaakt en volledig naar wens

 Vakkundige plaatsing door onze eigen monteurs

 5 jaar garantie

 Jarenlang plezier


Ben je tevreden over de prijs van de shutters? Dan kunnen we doorgaan met de definitieve inmeting. Onze inmeet-specialist zal een tot op de millimeter nauwkeurige meting uitvoeren, zodat jouw shutters perfect gaan passen. We checken samen met jou nogmaals je gemaakte keuzes en daarna worden de shutters in productie genomen. Wij doen ons best om de shutters vervolgens zo snel mogelijk voor jou gereed te maken.

Zodra de shutters gereed zijn voor montage, zullen we contact met je opnemen voor het plannen van een montageafspraak. Onze eigen vakmensen zorgen er vervolgens voor dat de shutters met oog voor detail worden gemonteerd. Dat behoort namelijk allemaal bij onze all-in prijs voor shutters. Na de montage kijken we samen met jou of alles naar wens is. Ben je helemaal tevreden? Dan verlaten wij met een goed gevoel jouw huis en kun jij direct genieten van jouw nieuwe, op maat gemaakte shutters. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Online prijs (€) berekenen of direct een prijs op maat?

Op zoek naar een online prijscalculator voor shutters? Dit zijn vaak slechts globale prijsindicaties, en exclusief o.a. bijkomende inmeet- en montagekosten. Wij maken direct een prijs op maat, zodat je weet wat shutters in jouw situatie zullen kosten. Om een goede en complete prijs te maken, is het belangrijk om de situatie ter plekke te bezichtigen. Onze specialist komt graag bij je aan huis om de ramen te beoordelen, je wensen en mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk advies te geven. Zo kan er direct een prijs op maat opgesteld worden, inclusief opmeting en plaatsing.

Contact

Wil je weten wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak en een prijs op maat.

prijs op maat

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator