NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Shutters & prijzen

De prijs van shutters is afhankelijk van veel factoren. Ieder raam en iedere situatie is anders, dus elke shutter maken we speciaal voor u op maat. Daarom maken we onze prijzen ook op maat. Om u toch zicht te geven op de kosten, komt één van onze specialisten graag bij u aan huis voor een persoonlijke adviesafspraak.

Wat kosten shutters?

De prijs van shutters wordt als eerste bepaald door de afmetingen en vorm van het raam, en het type raam. Daarnaast zijn uw wensen van groot belang. U heeft niet alleen keuzes uit verschillende collecties. Ook de kleur, de lamelmaat, de indeling van de luiken en het type frame en bediening kunt u zelf bepalen. De shutters stellen we zo samen, dat de uitstraling perfect in uw interieurstijl past.

Onze adviseur bespreekt uw wensen en licht de talloze keuzemogelijkheden toe in een persoonlijk adviesgesprek. Natuurlijk helpt hij/zij u ook graag bij het maken van de juiste keuzes in uw specifieke situatie. Aangezien elke shutter op maat wordt gemaakt, dient onze adviseur uw situatie altijd even met zijn specialistisch oog te beoordelen om zo uw perfecte shutters te kunnen creëren. Oog voor detail, dat vinden wij belangrijk!

Wilt u graag weten wat shutters in úw situatie gaan kosten? Neem contact met ons op en wij maken voor u een prijs op maat!

prijs op maat

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Prijs en kwaliteit

Er is veel verschil in de prijs van shutters, maar ook in de kwaliteit. Wie kiest voor Van Eyck shutters, kiest voor kwaliteit. De lamellen van onze shutters worden gemaakt van kwartiers gezaagd hout. De onderdelen van het frame zijn verbonden met een pen-gat verbinding en de technische zijstijl, waarin de lamellen bevestigd zijn bestaat uit meerdere lagen hardhout. Dit zorgt voor optimale stevigheid en voorkomt kromtrekken. Van Eyck shutters verzorgt het proces van A tot en met Z: van persoonlijk advies op maat tot en met perfecte montage door onze eigen vakspecialisten. U profiteert dan ook van vijf jaar garantie. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw op maat gemaakte shutters.

Totaalpakket: all-in

Tevreden over uw gemaakte keuzes? Dan gaat onze specialist ter plaatse aan de slag om de shutters op basis van uw situatie uit te tekenen en een prijs op maat te berekenen. Daarna bepaalt u zelf hoe het verder gaat. Deze berekening geeft u een duidelijk inzicht in de totale kosten. Achteraf staat u niet voor onvoorziene kosten. Deze totaalprijs is inclusief:

 Gedegen en persoonlijk advies aan huis

 Tot op de millimeter nauwkeurige opmeting

Exact op maat gemaakt en volledig naar wens

 Vakkundige plaatsing door onze eigen monteurs

 5 jaar garantie

 Jarenlang plezier

Online prijs (€) berekenen of direct een prijs op maat?

Op zoek naar een online prijscalculator voor shutters? Dit zijn slechts globale prijsindicaties, en exclusief o.a. bijkomende inmeet- en montagekosten. Wij maken direct een prijs op maat, zodat u weet wat het in úw situatie zal kosten. Om een goede en complete prijs te maken, is het belangrijk om de situatie ter plekke te bezichtigen. Onze specialist komt graag bij u aan huis om de ramen te beoordelen, uw wensen en mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk advies te geven. Zo kan er direct een prijs op maat voor u opgesteld worden, inclusief opmeting en plaatsing.

Wilt u weten wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

advies aan huis stel uw vraag

 

 

 3D configurator

Creëer jouw shutters! 

Creëer je shutters! 
3D configurator

 

Creëer je eigen shutters met de 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×