Zoeken

Wat kosten shutters?

De prijs van shutters is afhankelijk van veel factoren. Ieder raam en iedere situatie is anders, daarom maken we elke shutter perfect passend. Dit betekent ook dat we de shutters prijzen voor jou op maat maken. We kunnen ons voorstellen dat je een inzicht wilt over wat shutters kosten.

Om jou een beter beeld te geven van de shutters prijzen voor jouw persoonlijke situatie, komt één van onze specialisten bij je aan huis voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens de adviesafspraak bespreekt hij jouw wensen, toont hij alle mogelijkheden en bekijkt hij jouw ramen. Op basis van deze informatie kunnen we samen met jou de perfecte shutters creëren en direct een prijs op te maken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. 

Shutters prijzen

Shutters prijzen worden bepaald door o.a. de afmetingen van het raam, de vorm van het raam en het type raam. Daarnaast zijn jouw wensen van invloed op de shuttersprijzen. Je hebt niet alleen keuze uit verschillende collecties; ook de kleur, lamelmaat, indeling van de luiken, het type frame én de bediening bepaal je zelf. Hier helpen we je natuurlijk graag bij. Zo creëren we samen de perfecte shutters voor jouw interieurstijl.

JA, IK WIL ADVIES AAN HUIS

Advies aan huis over raambekleding shutters

Waarom komt Van Eyck shutters aan huis?

Ieder huis en interieur is anders. Dat is waarom onze adviseur altijd bij je aan huis komt. We maken de shutters volledig passend voor jouw ramen. De adviseur inventariseert samen met jou de wensen voor lichtinval en uitstraling. Daarnaast kijken we naar de ruimte en de ramen, zodat we ook praktisch de beste shutters voor jouw huis kunnen creëren. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, welke passen binnen je budget. Lees hier meer over een persoonlijk adviesgesprek met onze adviseur.


Wil je graag weten wat de prijzen van shutters in jouw huis zijn? Neem contact met ons op en ontvang een shutters prijs!

Beste prijs en kwaliteit

Wie kiest voor Van Eyck shutters, kiest voor kwaliteit. De lamellen van onze shutters worden gemaakt van kwartiers gezaagd hout. De onderdelen van het frame zijn verbonden met een pen-gat verbinding en de technische zijstijl, waarin de lamellen bevestigd zijn, bestaat uit meerdere lagen hardhout. Dit zorgt voor optimale stevigheid en voorkomt kromtrekken.

Wij verzorgen het proces van A tot Z: van persoonlijk advies op maat en uiterst nauwkeurige inmeting tot de perfecte montage door onze eigen vakspecialisten. Je profiteert dan ook van vijf jaar garantie. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van je perfect op maat gemaakte shutters. De shutters prijzen van onze maatwerk oplossingen zijn in lijn met de uitstekende kwaliteit en ons vakwerk.

Het all-in totaalpakket van Van Eyck shutters

De juiste shutters maken het verschil in huis. Niet alleen qua uitstraling, maar ook in bediening en de mate van lichtinval. Daarom gaan we bij Van Eyck voor topkwaliteit en kun je een totaalpakket van ons verwachten.

Onze prijs op maat berekening geeft je duidelijk inzicht in de totale shutters prijzen. Zo sta je achteraf niet voor onvoorziene kosten.
De prijs van onze shutters is dus inclusief:


 Professioneel en persoonlijk advies aan huis

 Tot op de millimeter nauwkeurige inmeting

Exact op maat gemaakt én volledig naar wens

 Vakkundige plaatsing door onze eigen vakmensen

 5 jaar garantie

 Jarenlang plezier

Ben je tevreden over de prijs van jouw shutters? Dan gaan we door met de definitieve inmeting. Onze inmeetspecialist voert een tot op de millimeter nauwkeurige meting uit, zodat de shutters perfect passen. We lopen de gemaakte keuzes nogmaals samen met je door, waarna de shutters geproduceerd kunnen worden. 

Zodra de shutters gereed zijn voor montage, nemen we contact met je op om de montageafspraak met je in te plannen. Onze eigen vakmensen zorgen er vervolgens voor dat de shutters met oog voor detail worden gemonteerd. De vakkundige plaatsing, de persoonlijke zorg en aandacht is waar we bij Van Eyck shutters voor staan. Na de montage kijken we samen met jou of alles naar wens is. Ben je helemaal tevreden? Dan verlaten wij met een goed gevoel jouw huis en kun jij direct genieten van jouw nieuwe, op maat gemaakte shutters. En dat allemaal voor een goede shutters prijs.

Online shutters prijs (€) berekenen of direct een prijs op maat?

Op zoek naar een online prijscalculator voor shutters? Dit zijn vaak slechts globale prijsindicaties en exclusief onder andere bijkomende inmeet- en montagekosten. Wij maken direct bij jou thuis een prijs op maat. De shutters prijs berekening maken we aan de hand van al jouw wensen en is altijd inclusief opmeting- en montagekosten. Zo weet je exact wat de shutters prijzen in jouw situatie zullen zijn.

Contact

Wil je weten wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn en wil je meer informatie over de prijzen van shutters? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een prijs op maat. Zo ontdek je de shutters kosten en kun je kennismaken met onze kwaliteit en service.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

FAQ - Veelgestelde vragen

De kosten van shutters hangen af van jouw persoonlijke wensen en situatie. Iedere shutter maken we op maat. Er zijn diverse collecties en vele keuzemogelijkheden die ook van invloed zijn op de prijs. Maar onze specialisten komen graag vrijblijvend aan huis voor het maken van een prijs gebaseerd op jouw wensen. Zo weet je exact wat shutters kosten voor jouw woning. Maak hier een afspraak met onze adviseur. 

De shutters kosten hangen af van diverse factoren. Je hebt vele keuzemogelijkheden die invloed hebben op de prijs, zoals:

  • Kies je voor houten of kunststof shutters?
  • Kies je voor een gladde variant, lichte houtnerf of grove houtnerf?
  • Welke kleur worden de shutters?
  • Ga je voor een tilt rod of clearview bediening?
  • Welk type frame kies je? 
  • Maak je gebruik van een schuifrails? 
  • Welke lamelmaat is gewenst? 
  • Wat zijn de afmetingen van je shutters?
  • Is het een rechthoekig raam of een speciale vorm? 
  • etc.

Daarom komt één van onze specialisten aan huis om alle mogelijkheden te bespreken en op basis van jouw wensen een juiste prijs vast te stellen. Wij maken een all-in prijs op maat inclusief inmeting en montage van de shutters, zodat je exact weet waar je aan toe bent. 

Het is bij ons niet mogelijk om online een offerte aan te vragen. Waarom niet? Omdat Van Eyck shutters uitsluitend de mooiste shutters op maat maakt. Ieder huis en ieder raam is anders. Daarom is het van belang om een adviseur aan huis te laten komen om de situatie te bekijken. Enkel op deze manier kan er een juiste prijs op maat afgegeven worden.

Wil je een vrijblijvende adviesafspraak aan huis plannen? Dat doe je hier.

Jazeker, wij geven 5 jaar garantie op onze shutters. Van Eyck shutters is CBW erkend, wat staat voor zeker met je aankoop. Wij hanteren de CBW-erkend-voorwaarden die je als klant extra goed beschermen. Zo heb je meer zekerheid. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator