Zoeken
Advies aan huis voor prijzen van shutters

Benieuwd naar de prijs van shutters? Vraag naar een prijs op maat!

Shutters prijzen

De prijs van shutters is afhankelijk van veel factoren. Ieder raam en iedere situatie is anders, daarom maken we elke shutter speciaal voor jou op maat. Dit betekent ook dat we de shutters prijzen voor jou op maat maken. We kunnen ons voorstellen dat je een inzicht wilt over wat shutters kosten.


Om jou een beter beeld te geven van de shutters prijzen voor jouw persoonlijke situatie, komt een van onze specialisten bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens de adviesafspraak inventariseert onze specialist de situatie en je wensen. Op basis van deze informatie weet je precies wat je kunt verwachten. Kies een moment dat jou goed schikt en maak een afspraak!

Wat kosten shutters?

Shutters prijzen bepalen we door de afmetingen van het raam, de vorm van het raam en het type raam. Daarnaast zijn jouw wensen van invloed op de shuttersprijzen. Je hebt niet alleen keuze uit verschillende collecties; ook de kleur, lamelmaat, indeling van de luiken, het type frame én de bediening bepaal je zelf. Zo creëren we samen de perfecte shutters voor jouw interieurstijl.

prijs op maat

Advies aan huis over raambekleding shutters

Ieder huis en interieur is anders. Dat is waarom onze adviseur altijd bij je langskomt zodat we de shutters volledig op maat maken. De adviseur inventariseert samen met jou de wensen voor lichtinval en uitstraling. Daarnaast kijken ze naar de ruimte, ramen en het lichtinval. Met jouw wensen in het achterhoofd creëren we altijd de perfecte shutters die aansluiten bij jouw interieur. We helpen bij het maken van de juiste keuze, welke past binnen je budget.


Wil je graag weten wat de prijzen van shutters in jouw situatie zijn? Neem contact met ons op en ontvang shutters prijzen op maat!

FAQ

De shutters prijzen hangen af van jouw persoonlijke wensen. Iedere shutter maken we op maat. Maak een afspraak met onze adviseur. Deze komt vrijblijvend bij je langs om de situatie te beoorden en je wensen te bespreken. Op basis van de afspraak maken we een prijs op maat.

De shutters kosten hangen af van:

  • De collectie
  • Afmetingen, vorm en type raam
  • Kleur
  • Lamelmaat
  • Indeling luiken
  • Type frame
  • Bediening

 

De shutters prijs stelt de Van Eyck adviseur ter plaatse bij je thuis vast. Hij legt ook uit wat de mogelijkheden zijn. De montage van alle shutters zit inbegrepen in de prijs.

Het is niet mogelijk om online een offerte aan te vragen. Waarom niet? Omdat Van Eyck shutters altijd even een adviseur vrijblijvend langs laat komen om een prijs op maat te maken.


Wil je een adviesafspraak aan huis plannen? Dat doe je hier.

Jazeker, wij geven 5 jaar garantie op onze shutters. Van Eyck shutters is CBW erkend, wat staat voor zeker met je aankoop. Wij hanteren de CBW-erkend-voorwaarden die je als klant extra goed beschermen. Zo heb je meer zekerheid. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Beste prijs en kwaliteit

Wie kiest voor Van Eyck shutters, kiest voor kwaliteit. De lamellen van onze shutters worden gemaakt van kwartiers gezaagd hout. De onderdelen van het frame zijn verbonden met een pen-gat verbinding en de technische zijstijl, waarin de lamellen bevestigd zijn bestaat uit meerdere lagen hardhout. Dit zorgt voor optimale stevigheid en voorkomt kromtrekken. Wij verzorgen het proces van A tot en met Z: van persoonlijk advies op maat tot en met een perfecte montage door onze eigen vakspecialisten. Je profiteert dan ook van vijf jaar garantie. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van je op maat gemaakte shutters. De shutters prijzen van onze maatwerk oplossingen zijn in lijn met de uitstekende kwaliteit van het product en het vakwerk.

Het all-in totaalpakket van Van Eyck shutters

De juiste shutters maken het verschil in huis. Niet alleen qua uitstraling, maar ook in bediening en de mate van lichtinval. Bij Van Eyck zijn we pas tevreden als jij dat bent. Daarom kun je naast de topkwaliteit en beste shutters prijzen een totaalpakket van ons verwachten.

Onze prijs op maat berekening geeft je duidelijk inzicht in de totale shutters prijzen. Zo sta je achteraf niet voor onvoorziene kosten.
De prijs van onze shutters is dus inclusief:


 Professioneel en persoonlijk advies aan huis

 Tot op de millimeter nauwkeurige opmeting

Exact op maat gemaakt en volledig naar wens

 Vakkundige plaatsing door onze eigen monteurs

 5 jaar garantie

 Jarenlang plezier

Ben je tevreden over de prijs van de shutters? Dan gaan we door met de definitieve inmeting. Onze inmeetspecialist voert een tot op de millimeter nauwkeurige meting uit. Zo komen we bij montage niet voor verrassingen te staan. We lopen de gemaakte keuzes nogmaals samen met je door zodat we ons team de bevestiging kunnen geven voor het produceren van shutters. Wij doen ons best om de shutters zo snel mogelijk voor jou gereed te maken.

Zodra de shutters gereed zijn voor montage, contacten we je om de montageafspraak met je in te plannen. Onze eigen vakmensen zorgen er vervolgens voor dat de shutters met oog voor detail worden gemonteerd. De vakkundige plaatsing, de persoonlijke zorg en aandacht is waar we bij Van Eyck shutters voor staan. Na de montage kijken we samen met jou of alles naar wens is. Ben je helemaal tevreden? Dan verlaten wij met een goed gevoel jouw huis en kun jij direct genieten van jouw nieuwe, op maat gemaakte shutters. En dat allemaal voor een scherpe shutters prijs.

Online shutters prijs (€) berekenen of direct een prijs op maat?

Op zoek naar een online prijscalculator voor shutters? Dit zijn vaak slechts globale prijsindicaties en exclusief onder andere bijkomende inmeet- en montagekosten. Wij maken direct bij jou thuis een prijs op maat. Zo weet je wat de shutters prijzen in jouw situatie zullen zijn.

De shutters prijs berekening maken we aan de hand van al jouw wensen en is inclusief opmeting- en montagekosten. Nieuwsgierig wat dit voor jou betekent? Neem snel contact op voor een persoonlijke adviesgesprek zodat we samen met jou naar de prijzen van shutters kunnen kijken.

Contact

Wil je weten wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn en wil je meer informatie over de prijzen van shutters? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een prijs op maat. Zo ontdek je de shutters kosten en kun je kennismaken met onze service.

prijs op maat

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator