Shutters & prijzen

De prijs van shutters is afhankelijk van veel factoren. Ieder raam en iedere situatie is anders, dus elke shutter maken we speciaal voor jou op maat. Daarom maken we onze prijzen ook op maat. Om je toch zicht te geven op de kosten, komt één van onze specialisten graag bij je aan huis voor een persoonlijke adviesafspraak.

Wat kosten shutters?

De prijs van shutters wordt als eerste bepaald door de afmetingen van het raam, de vorm van het raam en het type raam. Daarnaast zijn jouw wensen van groot belang. Je hebt niet alleen keuzes uit verschillende collecties; ook de kleur, de lamelmaat, de indeling van de luiken, het type frame én de bediening kun je zelf bepalen. Zo creëren we samen je shutters, zodat deze perfect passen in jouw interieurstijl.

Onze adviseur bespreekt jullie wensen en licht de talloze keuzemogelijkheden toe in een persoonlijk adviesgesprek. Natuurlijk helpen we ook graag bij het maken van de juiste keuzes in jouw specifieke situatie. Aangezien elke shutter op maat wordt gemaakt, dient onze adviseur de situatie altijd even met zijn specialistisch oog te beoordelen om zo de perfecte shutters te kunnen creëren. Oog voor detail, dat vinden wij belangrijk!

Wil je graag weten wat shutters in jouw situatie gaan kosten? Neem contact met ons op en wij maken een prijs op maat!

prijs op maat

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Prijs en kwaliteit

Er is veel verschil in de prijs van shutters, maar ook in de kwaliteit. Wie kiest voor Van Eyck shutters, kiest voor kwaliteit. De lamellen van onze shutters worden gemaakt van kwartiers gezaagd hout. De onderdelen van het frame zijn verbonden met een pen-gat verbinding en de technische zijstijl, waarin de lamellen bevestigd zijn bestaat uit meerdere lagen hardhout. Dit zorgt voor optimale stevigheid en voorkomt kromtrekken. Wij verzorgen het proces van A tot en met Z: van persoonlijk advies op maat tot en met een perfecte montage door onze eigen vakspecialisten. Je profiteert dan ook van vijf jaar garantie. Zo ben je verzekerd van jarenlang plezier van je op maat gemaakte shutters.

Totaalpakket: all-in

Tevreden over je gemaakte keuzes? Dan gaat onze specialist ter plaatse aan de slag om de shutters op basis van jouw situatie uit te tekenen en een prijs op maat te berekenen. Daarna bepaal je zelf hoe het verder gaat. Deze berekening geeft je duidelijk inzicht in de totale kosten en zo sta je achteraf niet voor onvoorziene kosten. Deze totaalprijs is inclusief:

 Gedegen en persoonlijk advies aan huis

 Tot op de millimeter nauwkeurige opmeting

Exact op maat gemaakt en volledig naar wens

 Vakkundige plaatsing door onze eigen monteurs

 5 jaar garantie

 Jarenlang plezier

Online prijs (€) berekenen of direct een prijs op maat?

Op zoek naar een online prijscalculator voor shutters? Dit zijn slechts globale prijsindicaties, en exclusief o.a. bijkomende inmeet- en montagekosten. Wij maken direct een prijs op maat, zodat je weet wat shutters in jouw situatie zullen kosten. Om een goede en complete prijs te maken, is het belangrijk om de situatie ter plekke te bezichtigen. Onze specialist komt graag bij je aan huis om de ramen te beoordelen, jullie wensen en mogelijkheden te bespreken en een persoonlijk advies te geven. Zo kan er direct een prijs op maat opgesteld worden, inclusief opmeting en plaatsing.

Wil je weten wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak.

prijs op maat stel een vraag

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×