Zoeken

Shutters in een erker

Een prachtige erker aangebouwd ter uitbreiding van je woonkamer, keuken of een andere ruimte en zoek je nog raambekleding voor je erker? Shutters zijn prachtig én functioneel. Je regelt zelf de mate van lichtinval en inkijk. Bij te felle zonnestralen weerkaats je ze in een handomdraai, terwijl je bij heerlijk helder weer de zonnestralen laat binnenkomen. De lamellen van shutters zijn in delen te verstellen, waardoor je niet het gehele raam, maar ook enkel een deel van het raam kunt blinden.

Shutters voor iedere erker

Het maakt niet uit of je een ronde, vierkante of veelhoekige erker hebt, onze maatwerk shutters zijn overal toepasbaar. De op maat gemaakte shutters volgen de vorm van het raam. Ook bij (half)ronde ramen of boogramen zijn shutters toepasbaar. Wij leveren volledig maatwerk, hierdoor slaag jij voor shutters die perfect aansluiten bij zowel de erker als jouw ruimte.

Daarnaast hebben shutters ook nog een isolerende werking, wat vooral in erkers erg gewenst is. Houd in de zomer de warmte buiten en laat in de winter de warme zonnestralen binnen vloeien.

Onderstaand vind je verschillende voorbeelden van Van Eyck shutters in diverse erkers. Zoals je ziet zijn de shutters voor in een erker verkrijgbaar in iedere kleur en interieurstijl. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Meer inspiratie van shutters in een erker? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Collectie bij Van Eyck shutters

Je vindt shutters voor in een erker in allerlei verschillende soorten en maten. Wij bieden vier unieke collecties van hoge kwaliteit, met ieder zijn specifieke eigenschappen en voordelen. We bieden diverse collecties houten shutters, en ook een kunststof collectie. Daarbij heb je ruime keuze uit verschillende kleuren, lamelmaten, bedieningsmogelijkheden en overige afwerkingen die bepalend zijn voor de juiste sfeer in huis. Zo vind je altijd de perfecte shutters, passend bij jouw wensen en interieur.

Voordelen

  • Shutters op maat gemaakt voor jouw erker > Verschillende materialen, kleuren, uitvoeringen en lamelbreedtes mogelijk
  • Accentueer de erker op een stijlvolle manier > Toepasbaar op iedere erker, rond, vierkant of veelhoekig
  • Onderhoudsvriendelijk > Eenvoudig schoon te houden
  • Luxe en sfeervolle uitstraling > Shutters aangepast op jouw woonstijl

Advies over shutters in jouw erker

Bij iedere interieurstijl zijn shutters een geschikte keuze. Bij zowel een modern, landelijk als klassiek interieur zie je ze terug. Wil jij je graag laten adviseren? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aan via de button op deze pagina.

Vragen?

Regel het licht en je privacy in de erker met shutters. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Op zoek naar nog wat extra inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele toepassingen van shutters in diverse ruimtes en voor shutters per raamtype.
Prijs op maat

Meer inspiratie?
Volg Van Eyck shutters!
INSTAGRAM  FACEBOOK

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator