Zoeken

Shutters in een erker

Heb je een prachtige erker aangebouwd ter uitbreiding van je woonkamer, keuken of een andere ruimte en zoek je nog raambekleding voor je erker? Shutters zijn prachtig én functioneel.

Je regelt zelf de mate van lichtinval en inkijk. Bij te felle zonnestralen weerkaats je ze in een handomdraai, terwijl je bij heerlijk helder weer de zonnestralen laat binnenkomen. De lamellen van shutters zijn in delen te verstellen, waardoor je niet het gehele raam, maar ook enkel een deel van het raam kunt blinden. Ben je bijvoorbeeld een boek aan het lezen of film aan het kijken en heb je last van tegenlicht of schittering? Sluit één van de luiken om het zonlicht af te schermen, maar behoud een lichte ruimte met het zonlicht dat door de andere ramen naar binnen schijnt. Ideaal!

Passende shutters voor iedere erker

Of je nu een ronde, vierkante of veelhoekige erker hebt, ons maatwerk voor raamdecoratie is voor alle gevallen toepasbaar. Wij zorgen ervoor dat de ramen van jouw erker nauwkeurig worden opgemeten. Op basis van de exacte afmetingen, ontwerpen we samen shutters die precies aansluiten op jouw ramen. Hoe de shutters eruitzien en hoe deze zijn ingericht? Dat bepaal jij. We creëren shutters die voldoen aan jouw wens en een echte toevoeging zijn voor jouw erker.

Shutters voor in een erker zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Ter inspiratie tonen we verschillende voorbeelden van onze shutters geplaatst in erkers. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem gerust contact met ons op.

Meer inspiratie van shutters in een erker? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

Erker met stijlvolle witte shutters

De duurzame werking van shutters in een erker

Wil je in de winters genieten van het kleine beetje zon en toch geen last hebben van koude lucht? Dan zijn shutters een goede uitkomst! Onze shutters passen passen altijd precies in het frame van de erker. Zo heb je geen last van koude tocht en warme lucht die door de tochtkieren naar buiten glipt. Houd in de zomer de warmte buiten en laat in de winter de warme zonnestralen binnen vloeien. Zo geniet je van een ideale temperatuur wanneer je bij of in je erker zit en helemaal tot rust komt met een goed boek. Met de gedachte dat je op hoge energiekosten bespaart, gaat dat helemaal goedkomen.

Collectie bij Van Eyck shutters

Je vindt shutters voor in een erker in allerlei verschillende soorten en maten. Wij bieden vier unieke collecties van hoge kwaliteit, met ieder zijn specifieke eigenschappen en voordelen. We bieden diverse collecties houten shutters, en ook een kunststof collectie. Daarbij heb je ruime keuze uit verschillende lamelmaten, bedieningsmogelijkheden en overige afwerkingen die bepalend zijn voor de juiste sfeer in huis. Zo vind je altijd de perfecte shutters, passend bij jouw wensen en interieur.


Verder heb je ook de mogelijkheid om jouw favoriete kleur shutters te bepalen. Hang je bijvoorbeeld warme en natuurlijk houten shutters in jouw erker? Dan ben je zeker van een prachtige en sfeervolle erker. Wil je wat meer accenten aanbrengen in jouw favoriete hoekje? Kies dan voor moderne en tijdloos zwarte shutters voor in je erker. Witte shutters brengen daarentegen weer extra licht in jouw ruimte. Naar welke kleur je ook op zoek bent, wij creëren het. Zo vind je altijd de perfecte shutters, passend bij jouw wensen en interieur.

Voordelen

  • Shutters voor jouw erker > Verschillende materialen, kleuren, uitvoeringen en lamelbreedtes mogelijk
  • Accentueer de erker op een stijlvolle manier > Toepasbaar op iedere erker, rond, vierkant of veelhoekig
  • Onderhoudsvriendelijk > Eenvoudig schoon te houden
  • Luxe en sfeervolle uitstraling > Shutters aangepast op jouw woonstijl

Advies over shutters in jouw erker

Bij iedere interieurstijl zijn shutters een geschikte keuze. Bij zowel een modern, landelijk als klassiek interieur zie je ze terug. Wil jij je graag laten adviseren? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aan via de button op deze pagina.

Vragen?

Regel het licht en je privacy in de erker met shutters. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Op zoek naar nog wat extra inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele toepassingen van shutters in diverse ruimtes en voor shutters per raamtype.
ADVIES AAN HUIS

Ronder erker met witte shutters

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator