Zoeken
Inspiratie en foto's over shutters

Van Eyck shutters
geeft je inspiratie!

Laat je door ons inspireren!

Wil je één keer per maand inspiratie in je mail ontvangen op het gebied van shutters en blinds? Dan kun je je aanmelden voor de Van Eyck shutters Nieuwsbrief.


Wij nemen je mee in de wereld van Van Eyck shutters en houden je op de hoogte van alle nieuwe trends en mogelijkheden. Geen ellenlange verhalen of spam in je mailbox. We willen je simpelweg op weg helpen naar het vinden van de juiste oplossingen op het gebied van shutters en interieur en bundelen het laatste nieuws.

Interesse? Schrijf je in via het formulier!

Dit mag je verwachten

Eén keer in de maand sturen we je een mailtje. Hierin vind je enkele blogs waarin we de laatste trends en nieuwtjes belichten. Zo brengen we je op ideeën die je zelf zou kunnen toepassen in jouw woning. Handig toch! Geen spam, gewoon praktische inspiratie.

Tips voor jouw interieur

Denk hierbij bijvoorbeeld aan tips over het opknappen van je woonkamer. Of het maken van de juiste keuzes in shutters. Maar ook laten we zien wat er allemaal mogelijk is met shutters en dat het veel meer is dan enkel een aantal luiken die je kunt open- en dichtkantelen. Van Eyck shutters zijn een prominent onderdeel van je interieur, waarmee je een sfeer creëert die je met geen enkele andere raambekleding kunt bewerkstelligen.

Dus wil jij ook één keertje in de maand een mailtje van ons ontvangen met inspiratie? Meld je dan eenvoudig aan door bovenstaand formulier in te vullen!