Shutters op maat

Shutters zijn sfeervolle (houten) binnenluiken met horizontale lamellen die naar wens te verstellen zijn. Door het kantelen van de lamellen regel je in één handomdraai de juiste lichtinval en mate van privacy. Ze creëren een uniek, sfeervol lichteffect in de ruimte en voegen echt iets toe aan je interieur. Wij maken shutters volledig op maat en naar jouw wens. Ze zijn toepasbaar voor elk type raam én voor iedere raamvorm; ook voor ronde en schuine raamvormen. Wist je dat wij shutters ook als roomdivider of (kast-)deuren uitvoeren? Niets is ons te gek. 

Shutters op maat

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  4 uitgebreide collecties

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  Ook uitermate geschikt bijzondere raamvormen

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  Voor iedere interieurstijl

15pzds5-lockwood-arrow-icon_00n00n00n00n000000.png  5 jaar garantie

Wij werken door heel Nederland en België. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je aan huis voor een uitgebreid adviesgesprek. Zij tonen je alle mogelijkheden, bespreken je wensen, geven persoonlijk advies én maken direct een prijs op maat.

Graag persoonlijk advies aan huis én een prijs op maat ontvangen? Neem direct contact met ons op!

Prijs op maat Stel een vraag

Ja, ik wil meer informatie & vrijblijvend advies op maat.

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Lees meer: Privacyverklaring.

Collecties shutters

Wij bieden vier voortreffelijke collecties shutters met ieder zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Zo bieden we diverse collecties houten shutters, en ook een kunststof collectie. Zo vind je altijd de perfecte shutters, passend bij jouw ruimte, wensen en interieur.

» Hout Wanneer je kiest voor Van Eyck shutters kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze shutters worden vervaardigd uit Basswood (lindehout) of Paulownia hout. Dit zijn lichte, sterke en duurzame houtsoorten, uitermate geschikt voor kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Ze worden geheel in stijl afgewerkt met een vochtbestendige en krasvaste laklaag.
Lees meer...

» Kunststof Ook bieden we een kunststof collectie die extra bestand is tegen hoge luchtvochtigheid. Deze shutters zijn op het oog nauwelijks van hout te onderscheiden. Ideaal voor bijvoorbeeld in je badkamer of sauna. De lamellen zijn naar wens en in diverse delen te kantelen. Zo geniet je met shutters in de badkamer optimaal van sfeer én privacy. Je bepaalt zelf in een handomdraai de gewenste lichtinval.
Lees meer...

Tal van keuzemogelijkheden

Shutters zijn verkrijgbaar in iedere stijl en zijn geheel naar wens te creëren. Je hebt ruime keuze uit kleuren, lamelmaten, bedieningsmogelijkheden en overige afwerkingen die bepalend zijn voor de juiste sfeer in huis.

Kleuren collectiefelgekleurde-shutters-raamdecoratie.jpg

Witte, zwarte, grijze, of zelfs roze shutters? Welke kleur sluit aan bij jouw woonstijl? Wij bieden een uitgebreide kleurencollectie; van egale kleurtinten tot en met beitskleuren. Heb je een specifieke kleur in gedachte en vind je deze niet terug in onze collectie? Ook wenskleuren zijn mogelijk. Wij zoeken samen met jou naar de perfecte kleur voor jouw shutters. 


Diverse lamelmaten

Shutters kunnen uitgevoerd worden met diverse lamelmaten, namelijk: 63, 76, 89, 114 mm. brede lamellen. Wens je een klassieke uitstraling, dan zijn smallere lamellen een goede keuze. Ga je voor een moderne look? Kies dan voor een bredere lamelmaat. Onze specialisten adviseren je graag en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. 

 

Bediening lamellen: Tilt rod of Clearview bediening? 

Icoon-Tiltrod.png Een tilt rod bediening wil zeggen dat er aan de voorzijde van de lamellen een verticale bedieningslat bevestigd is, waarmee de lamellen verbonden zijn en gekanteld kunnen worden. De tilt rod zorgt voor een karakteristieke uitstraling van de shutters. Je kunt er voor kiezen deze tilt rod in het midden of aan de zijkant van de lamellen toe te passen.

 

Icoon-clearview.png Bij een clearview bediening ontbreekt deze bedieningslat (de lamellen zijn aan de achterzijde met elkaar verbonden) en vindt de bediening plaats aan de lamellen zelf. Een clearview bediening zorgt voor een strakke, moderne uitstraling van de shutters. De clearview bediening kan ook met een verborgen clearview verbinding (hidden clearview) worden uitgevoerd. De verbinding tussen de lamellen is dan onzichtbaar in de zijstijl verwerkt. 


Verzonken scharnieren

Liever geen scharnieren in het zicht? Kies dan voor shutters met verzonken scharnieren. De scharnieren zijn dan in het frame van de shutter weggewerkt en hierdoor niet zichtbaar op de luiken.

 

Montagemogelijkheden

Shutters zijn op diverse manieren te monteren: in de dagkanten van het raam, op de dagkanten (op de muur), of op het raam zelf. Afhankelijk van het raam en de ruimte adviseren we je graag over de beste montage optie. Bovendien kunnen shutters ook op een railsysteem worden uitgevoerd, zodat je ze eenvoudig open en dicht kan schuiven. 


Je bepaalt dus zelf de uitstraling van je shutters. Voor meer voorbeelden, foto's en inspiratie neem je een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier zie je talrijke mogelijkheden en toepassingen van shutters in diverse ruimtes.

Heb je een vraag over onze shutters of wens je vrijblijvend advies aan huis en een prijs op maat? Neem gerust contact met ons op.

Prijs op maat stel een vraag

Sfeervol wonen
Visualiseer zelf uw shutters

configurator

De voordelen van Van Eyck shutters 

 Stijlvol, sfeervol en laten je spelen met licht

Uitermate geschikt voor speciale raamvormen

 Toepasbaar in elke (woon)ruimte

 Voor ieder interieur; van modern en industrieel, tot landelijk en klassiek

 Je regelt letterlijk in een handomdraai de lichtinval en mate van privacy

 Zowel isolerend als zonwerend

 Eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te reinigen

 Een uitkomst bij allergieën. Ze verkleinen de kans op huisstofmijt, omdat stof weinig grip heeft op de lamellen

Werkwijze Van Eyck shutters

Wil jij unieke, op maat gemaakte shutters en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Wij leggen het je graag uit.

1. Persoonlijk advies aan huis

advies-op-maat-shutters.jpg

Allereerst komt onze adviseur bij je aan huis om al je wensen en mogelijkheden te bespreken. We nemen alle (kleur-)stalen en voorbeelden mee, zodat je thuis kunt zien wat mooi past binnen jouw interieur. Onze adviseur denkt met je mee en helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Hij voorziet je van een gedegen advies over design en montagemogelijkheden. Na het opmeten van de ramen én aan de hand van de gemaakte keuzes kunnen we direct een prijs op maat voor je maken. Ben je enthousiast? Na je akkoord gaan we direct voor je aan de slag. >>

2. Definitieve inmeting

shutters-inmeten.jpg

De realisatie van jouw shutters wordt vervolgd door een tot op de millimeter nauwkeurige, definitieve inmeting door onze inmeet-specialist. Al je keuzes worden nogmaals gecheckt en hierna worden jouw shutters direct in productie genomen. >>

3. Uiterst vakkundige montage

vakkundige-montage-van-eyck-shutters.jpg

Zodra je shutters gereed zijn voor montage, komen onze eigen vakmannen jouw shutters monteren. Na een perfecte montage met oog voor detail, laten we de ruimtes keurig achter en kun je direct genieten van jouw op maat gemaakte shutters. 

Wij wensen je heel veel veel plezier van jouw Van Eyck shutters!

Veelgestelde vragen over Van Eyck shutters:

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Het is een vorm van raamdecoratie en zonwering en ze worden exact op maat gemaakt. De lamellen zijn naar wens te kantelen en zo bepaal je zelf de juiste lichtinval en gewenste mate van privacy. De lamellen zijn in afzonderlijke delen te kantelen en de luiken kunnen op diverse manieren geopend/weggeklapt worden. Bovendien zijn shutters echte sfeermakers binnen je interieur.

Onze shutters worden exact op maat gemaakt en zijn een stijlvolle en duurzame vorm van raambekleding. Ze brengen sfeer in huis én werken zonwerend en isolerend. Ze laten u spelen met licht. Zo bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Daarbij zijn shutters toepasbaar voor elke type raam, elke raamvorm en verkrijgbaar in talrijke stijlen en uitvoeringen. Ook zijn ze erg praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Shutters zijn dé perfecte raambekleding voor speciale raamvormen. Ze worden exact op maat en in de vorm van het raam gemaakt, zodat de oorspronkelijke raamvorm behouden blijft en juist prachtig geaccentueerd wordt.

Eén van de vele voordelen van shutters is het feit dat ze voor vrijwel ieder type raam geschikt zijn. Ze kunnen op het raam gemonteerd worden, zodat de shutters met het raam mee draaien of voor het raam geplaatst worden, zodat het raam afzonderlijk op kiepstand gezet kan worden. Shutters bieden voor nagenoeg elk raam uitkomst.

Shutters zijn niet geheel verduisterend, maar houden het licht wel grotendeels buiten. De lamellen geheel gesloten zorgen voor een grotendeels verduisterend effect. Echter behouden shutters altijd kleine kiertjes waar licht door kan komen.

Van Eyck shutters worden exact op maat gemaakt en geplaatst door onze eigen vakmensen. Er zijn diverse manieren om shutters te bevestigen. Afhankelijk van uw wensen, ramen en situatie worden shutters op of voor het raam bevestigd. De ramen zullen te allen tijde toegankelijk blijven en geopend kunnen worden.

Na definitieve opmeting van de shutters streven wij naar een levertijd van 12 weken. Voor speciale vormen shutters geldt een levertijd van 14 weken. Deze tijd is nodig om de shutters tot in detail te perfectioneren. Onze shutters zijn een made-to-measure product. Dat wil zeggen dat de shutters voor ieder raam tot op de millimeter op maat gemaakt worden.

Vanwege de vele keuzemogelijkheden in bijvoorbeeld collecties, kleuren, stijlen, uitvoeringen en bedieningsmogelijkheden is er geen eenduidig antwoord te geven op de vraag wat shutters kosten. Ze worden geheel op maat en naar uw wens geproduceerd. Voor een gedetailleerde prijs komt één van onze adviseurs graag vrijblijvend aan huis om samen uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Na opmeting van uw ramen en op basis van uw wensen en situatie ontvangt u ter plaatste een prijsopgave voor shutters op maat. De prijs is inclusief montage door onze eigen vakmensen.

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×