Shutters: sfeervolle raamdecoratie voor iedere ruimte

Elke ruimte in huis bevat vaak één of meerdere ramen. En iedere ruimte heeft zijn eigen functie en sfeer. Het is een hele klus om in iedere ruimte en bij elk raam de juiste raamdecoratie te vinden. Wij helpen je hier graag een handje mee. Maatwerk shutters zijn namelijk geschikt voor iedere ruimte, ieder type raam én iedere raamvorm. Doordat ze volledig op maat gemaakt worden én door de vele collecties en mogelijkheden, laten we onze shutters volledig aansluiten bij de gewenste sfeer en functie van een bepaalde ruimte.

Dé perfecte, maatwerk raamdecoratie voor in iedere ruimte

De woonkamer en keuken worden tegenwoordig vaak gezien als één grote ruimte. Deze mag open en licht gehouden worden, maar dient tevens ook een gezellige, sfeervolle en stijlvolle uitstraling hebben. Het is immers dé leefruimte in huis, waar je ook met vrienden en familie zal samenkomen. In de slaapkamer wil je tot rust komen en kunnen genieten van een goede nachtrust. Hiervoor wil je een rustgevende sfeer creëren en is het belangrijk dat de ruimte voldoende te verduisteren is.

De badkamer is enerzijds een praktische ruimte die vraagt om veel licht, maar mag anderzijds een knusse, privacy biedende ruimte zijn om heerlijk te kunnen ontspannen en te genieten van een warm bad. Maar welke raamdecoratie is geschikt voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer? Speciaal hiervoor hebben wij de Van Eyck Endurance collectie ontwikkeld: hoogwaardige kunststof shutters die bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid. In bijna elk huis is tegenwoordig een werkplek of werkkamer gecreëerd. Hierbij is het belangrijk dat er voldoende licht binnen komt, maar ook dat je, indien nodig, sterke zonnestralen kunt weren. Shutters bieden uitkomst voor iedere ruimte in huis!

Bekijk de vele mogelijkheden van shutters per woonruimte:

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Van Eyck shutters worden op maat gemaakt en bieden je vele mogelijkheden. Ze voegen sfeer toe aan je interieur en door het kantelen van de lamellen en het openen of sluiten van de luiken bepaal je zelf de mate van licht en privacy in huis. Shutters zijn ideaal voor iedere ruimte. Je regelt zelf in een handomdraai de gewenste lichtinval.

Ontdek de vele mogelijkheden van maatwerk shutters!

Elke ruimte heeft vaak weer een ander type raam. Grote ramen in de woonkamer, kleine raampjes in de hal of op het toilet, smalle ramen, of een schuin dakraam? Ook zien we steeds vaker grote, hoge raampartijen en bijzondere raamvormen in woningen terug. Denk hierbij aan ronde ramen, schuine ramen en driehoekramen. Maar dan komt de vraag; welke raamdecoratie is geschikt voor deze bijzondere ramen? Shutters bieden uitkomst voor echt ieder raam! Ze worden exact op maat gemaakt, in iedere vorm én ze creëren direct een unieke sfeer in de ruimte.

Meer informatie & inspiratie? 

Heb jij ook zo’n uniek raam en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wens je meer informatie over shutters als raamdecoratie in je woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of bijvoorbeeld werkruimte? Maak direct een vrijblijvende adviesafspraak! Wij komen graag vrijblijvend aan huis om je alle mogelijkheden te tonen, om samen je perfecte shutters te creëren en om direct een prijs op maat te maken. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een vrijblijvende adviesafspraak.

Meer inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina.
Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes én voor verschillende raamtypes.

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×