Shutters; raamdecoratie voor je dakraam

Ben jij op zoek naar raamdecoratie of zonwering voor je dakraam? Shutters zijn hiervoor ideaal! Ze zijn prachtig, zorgen voor een sfeervolle lichtinval én ze zijn praktisch. Onze shutters worden op maat gemaakt en passen daarom op ieder dakraam.

Licht en sfeer in huis

Dakramen zorgen voor extra licht in huis en maken van een donkere ruimte een mooie, lichte leefruimte. Maar welk type raamdecoratie past er op een dakraam? Shutters zijn uitermate geschikte raambekleding voor dakramen. Ze zijn sfeervol, zorgen voor een prachtige lichtinval en ze laten je spelen met licht. Kantel de lamellen in een handomdraai en bepaal zelf de juiste mate van lichtinval.

Geschikt voor ieder dakraam

Heb jij een dakraam op zolder, in je slaapkamer, badkamer of elders in huis en ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie? Onze maatwerk shutters zijn een perfecte keuze. Of het nu om een klein dakraam op zolder gaat, of om een groot dakraam met een speciale raamvorm; onze op maat gemaakte shutters passen altijd.

Meer informatie, persoonlijk advies aan huis én een prijs op maat ontvangen?
Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat Stel je vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Modieuze zonwering voor het dakraam: shutters!

Hoewel het soms erg prettig kan zijn als je woning wordt verlicht door de stralende zon, zijn er ook momenten dat je behoefte hebt aan verduistering. Zo slaap je in een donkere slaapkamer nu eenmaal beter en vindt je het misschien heerlijk om in een donkere, met kaarslicht verlichtte, badkamer een ontspannend bad te nemen. Voor deze momenten ben je op zoek naar modieuze zonwering die je kan laten plaatsen voor álle type ramen in de kamer. Voor verticaal geplaatste ramen zijn er veel mogelijkheden wat raamdecoratie betreft; denk aan vouwgordijnen, plissé gordijnen of jaloezieën. Bij schuine of horizontaal geplaatste dakramen is dit een ander verhaal. Hier moet de raamdecoratie speciaal gemonteerd worden, zodat deze mooi voor het dakraam blijft hangen én je het raam kunt blijven openen indien nodig. Shutters is hierbij dé sfeervolle oplossing!

Dakraam shutters kunnen direct op het raam zelf en voor het raam gemonteerd worden. Kies je voor een op het raam montage en heb je een tuimelvenster, dan kantelt de shutter tegelijkertijd met het tuimelraam mee. Het shutterluik kan dan natuurlijk ook los van het raam geopend worden, zodat je eenvoudig bij het raam kan om deze bijvoorbeeld schoon te maken. Kies je ervoor om de shutters voor het raam te laten monteren, dus in de dagkanten, dan staat de shutter los van het dakraam en dien je het raam en de shutter los van elkaar te openen/sluiten. Het is in beide gevallen mogelijk om het raam op kiepstand te zetten en je woning te voorzien van frisse lucht. 

Dakraam shutters blijven met behulp van een drukknop, ook wel jachtsluitingen genoemd, mooi gesloten. Met deze drukknop kun je de shutter luiken namelijk vergrendelen en ontgrendelen en zullen ze niet ongewenst openvallen.

Creëer de perfecte shutters

Met stijlvolle, duurzame en op maat gemaakte shutters als raamdecoratie en zonwering maak je van je dakramen echte blikvangers. We bieden je vijf uitgebreide collecties met keuze uit diverse lamelmaten, bedieningsopties, kleuren, materialen en afwerkingen, zodat de shutters geheel naar wens gemaakt kunnen worden, passend bij jouw interieurstijl. Eén van de grote voordelen van shutters is dat ze voor alle raamtypen geschikt zijn. Zo kun je de grote slaapkamerramen, de schuine dakramen én dat kleine ronde raampje voorzien van identieke, op maat gemaakte raambekleding.

Onze shutters zijn verkrijgbaar in vele beits- en lakkleuren, met of zonder zichtbare houtnerf. Wens je een klassieke of landelijke uitstraling? Kies dan voor een shutter met smallere lamellen en een tilt rod bediening (met een bedieningsstokje aan de voorzijde van de lamellen). Liever een modernere uitstraling? Kies dan voor een shutter met bredere lamellen en een clearview bediening (zonder bedieningsstokje aan de voorzijde van de lamellen).

Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken? Wij denken graag met je mee. Onze adviseur komt vrijblijvend aan huis, neemt de gehele collectie met zich mee en creëert zo samen met jou de perfecte shutters. Ben jij benieuwd wat er voor jouw ramen mogelijk is? Vraag direct een persoonlijke adviesafspraak aan.

Prijs op maat Stel je vraag

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×