Zoeken
Kledingkast met maatwerk shutters

Shutters als kastdeuren of louvredeuren

Shutters als kastenwand

Op een stijlvolle manier je kleding of spullen opbergen? Gebruik shutters als kastdeuren of louvredeuren. Met shutters als kastdeuren of louvredeuren creëer je een sfeervolle, unieke en op maat gemaakte kastenwand. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Kast met deuren van shutters

Kastdeuren gemaakt van shutters, ook wel louvredeuren genoemd, zijn een stijlvol en fris idee voor je slaapkamer, badkamer of zelfs berging. Shutters hebben namelijk uitstekende ventilerende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat kleding niet snel kan verstikken en onaangenaam zal gaan ruiken.

Shutters als kastdeuren worden op maat gemaakt en zorgen voor een unieke uitstraling. Je kunt ervoor kiezen shutterdeuren geheel met lamellen uit te voeren, met een dicht paneel in combinatie met lamellen, of met een volledig dicht paneel. Daarbij heb je keuze uit vele kleuren, lamelmaten en uitvoeringen. Zo creëer je zelf je eigen unieke kastdeuren, ook wel louvredeuren genoemd! Helemaal zelf, naar eigen stijl ontworpen, klinkt dat niet gaaf?

Prijs op maat stel een vraag

Meer inspiratie en voorbeelden van shutters als kastdeuren of louvredeuren vind je op onze inspiratiepagina.

Kastendeuren bestaande uit witte shutters
Kastenwand van shutters
Zwarte shutters als roomdivider
Witte kastdeuren van shutters

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Een inloopkast met louvredeuren: shutters

Wie wil er nu geen inloopkast? Bijna elke vrouw droomt van een inloopkast. Het gevoel van luxe, ruimte en overzicht om een perfecte outfit samen te stellen. Als finishing touch kan de inloopkast afgesloten worden met een paar prachtige shutters als louvredeuren, oftewel kastdeuren. Dit alles geheel naar jouw smaak en wensen. Bekijk meer voorbeelden van shutters als kastdeuren op onze inspiratiepagina.

Vrijblijvend advies

Shutters voor kasten of louvredeuren: het is bij ons mogelijk. Bij iedere interieurstijl zijn shutters een geschikte keuze. Daarbij heb je bij Van Eyck shutters veel mogelijkheden om de shutters feilloos aan te laten sluiten op je woonruimte en je eigen persoonlijke wensen. Wil jij je graag laten adviseren? Onze specialisten komen graag vrijblijvend op locatie om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. De specialist kijkt met je mee naar wat voor kast het is, welke shutterdeuren hier mooi bij passen en wat de geschikte afmetingen zijn voor de shutters. We kunnen dan ook direct een prijs op maat voor je maken. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. Hoe fijn is dat! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aan via de button op deze pagina.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van shutters als kastenwand? Bekijk ons fotoalbum voor meer inspiratie en voorbeelden. Wil je graag meer informatie, persoonlijk advies én een prijs op maat ontvangen? Neem direct contact met ons op:

prijs op maat

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator