Zoeken
Kledingkast met maatwerk shutters

Shutters als kastdeuren of louvredeuren

Shutters als kastdeuren

Op een stijlvolle manier je kleding of spullen opbergen? Gebruik shutters als kastdeuren of louvredeuren. Met shutterkastdeuren of louvredeuren creëer je een sfeervolle, unieke en op maat gemaakte kastdeur. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Kast met deuren van shutters

Kastdeuren gemaakt van shutters, ook wel louvredeuren genoemd, zijn een stijlvol en fris idee voor je slaapkamer, badkamer of zelfs berging. Shutters kastdeuren hebben namelijk uitstekende ventilerende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat kleding niet snel kan verstikken en onaangenaam zal gaan ruiken.

Shutter kastdeuren worden op maat gemaakt en zorgen voor een unieke uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om shutter kastdeuren geheel met lamellen uit te voeren, met een dicht paneel in combinatie met lamellen, of met een volledig dicht paneel. Daarbij heb je keuze uit vele kleuren, lamelmaten en uitvoeringen. Zo creëer je zelf je eigen unieke shutter kastdeuren, ook wel louvredeuren genoemd. Helemaal zelf, naar eigen stijl ontworpen, klinkt dat niet gaaf?

Prijs op maat stel een vraag

Meer inspiratie en voorbeelden van shutters als kastdeuren of shutters louvredeuren vind je op onze inspiratiepagina.

Kastendeuren bestaande uit witte shutters
Kastenwand van shutters
Zwarte shutters als roomdivider
Witte kastdeuren van shutters

Een inloopkast met shutters louvredeuren

Wie wil er nu geen inloopkast? Bijna elke vrouw droomt van een inloopkast. Het gevoel van luxe, ruimte en overzicht om een perfecte outfit samen te stellen. Als finishing touch kan de inloopkast afgesloten worden met een paar prachtige shutters als louvredeuren, oftewel shutter kastdeuren. Dit alles geheel naar jouw smaak en wensen. Bekijk meer voorbeelden van shutters kastdeuren op onze inspiratiepagina.

Vrijblijvend advies

Shutters kastdeuren of louvredeuren: bij ons is het mogelijk. Bij iedere interieurstijl zijn shutters een geschikte keuze. Daarbij heb je bij Van Eyck shutters veel mogelijkheden om de shutters feilloos aan te laten sluiten op je woonruimte en je persoonlijke wensen. Wil jij je graag laten adviseren? Onze specialisten komen vrijblijvend op locatie om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. De specialist kijkt met je mee naar wat voor kast het is, welke shutter kastdeuren hier mooi bij passen en wat de geschikte afmetingen zijn voor de shutters. We kunnen dan ook direct een prijs op maat voor je maken. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. Hoe fijn is dat? Via de knop op deze pagina kun je gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aanvragen.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator