Zoeken

Shutters voor een driehoekraam

Heb jij ook fantastische, driehoekvormige ramen in huis en zoek je nog naar dé geschikte raamdecoratie? Kies dan voor shutters! Shutters worden passend gemaakt, in exact dezelfde vorm als het raam. Het is de ideale raamdecoratie en zonwering voor ramen in een speciale vorm. Ze accentueren juist de mooie driehoekvorm en geven de ruimte een unieke, sfeervolle uitstraling. Shutters voor een driehoekraam staan garant voor:

 

 prachtige decoratie voor ieder type driehoekraam 

 uitermate geschikt voor driehoekramen

 hoogwaardige kwaliteit

 ruime keuzemogelijkheden

 5 jaar garantie

Raambekleding voor driehoekramen

Wanneer je op zoek gaat naar raambekleding voor driehoekramen kom je al snel uit bij shutters. Ze zijn uitermate geschikt voor driehoekvormige ramen, evenals ronde ramen, boogramen, of andere speciale raamvormen. Doordat de oorsponkelijke raamvorm behouden blijft en juist extra geaccentueerd wordt, vormen shutters dé eyecather binnen de ruimte. Bovendien heb je keuze uit vele collecties, kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en overige uitvoeringen. Hierdoor kunnen shutters geheel naar wens gemaakt worden, passend bij jouw ramen en interieur.

Witte shutters voor driehoekvormig raam

Het gemak van shutters

Een echte eyecatcher: dat is hoe wij onze shutters voor een driehoekraam graag beschrijven. Maar daar doen we de shutters eigenlijk nog iets te kort mee. Want naast dat ze een echte toevoeging zijn voor jouw interieur, hebben ze ook nog veel functionele voordelen. Welke dat zijn, lees je hieronder.

 Eenvoudig in gebruik
Shutters zijn ontzettend eenvoudig in gebruik. Wanneer onze specialisten deze voor jouw driehoekraam gemonteerd hebben, zijn de luiken eenvoudig te openen en sluiten en kantel je de lamellen in een handomdraai open of dicht. Zo creëer jij precies de sfeer waar je naar op zoek bent. Voor een gezellige avond kunnen wij ons voorstellen dat je graag in een knusse ruimte zit. Sluit de shutters voor het driehoekraam dan half of volledig. Wil je juist genieten van het natuurlijke zonlicht? Laat de shutters dan helemaal open! Gemakkelijk te realiseren, een groot resultaat.

 

 Besparing in de portemonnee
Niet alleen zien shutters er prachtig uit, ook voor de portemonnee hebben ze voordelen. Shutters werken namelijk isolerend. In de zomer, wanneer het erg warm kan worden, zorgen shutters juist voor verkoeling. Ze houden het zonlicht en de warmte namelijk tegen. Maar in de winter, wanneer je juist behoefte hebt aan warmte, zorgen de shutters voor het vasthouden van de warmte in de kamer. Hiermee bespaar jij op jouw energierekening!


 Geschikt voor vochtrijke ruimtes
Onze shutters zijn ook prima te monteren in vochtrijke ruimtes. Heb jij in jouw badkamer een prachtig driehoekraam? Dan kun je deze met shutters decoreren. Zo geef je jouw badkamer een echte upgrade! Raadpleeg onze specialisten voor de juiste materiaalkeuze, zodat jij er extra lang van kan genieten!


 Duurzame keuze
Tot slot is de keuze voor shutters voor een driehoekraam een duurzame keuze. Het materiaal gaat namelijk jarenlang mee en het verhoogt ook nog eens de waarde van jouw woning. Een win-winsituatie dus!

Voor ieder interieur

Shutters in speciale vormen zijn toepasbaar binnen ieder interieur. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters in diverse stijlen uitvoerbaar. Kies voor een zichtbare bedieningsstok aan de voorzijde en creëer een landelijke, karakteristieke uitstraling. Kies je voor een clearview bediening, dan creëer je een meer moderne, strakke uitstraling. Bovendien heb je keuze uit gladgelakte houten shutters waar de houtnerf niet meer zichtbaar is, of shutters met een licht of sterk aanwezige houtnerf. Op deze manier bepaal je zelf de juiste sfeer in huis.

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden van shutters in een driehoekraam en wil je inspiratie opdoen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Specifiek op zoek naar voorbeelden van shutters in een speciale vorm? Neem dan een kijkje op de pagina: shutters voor speciale raamvormen.

Meer informatie en advies aan huis

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor je driehoekramen of speciale raamvormen? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een vrijblijvende adviesafspraak.

ADVIES AAN HUIS

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator