Shutters voor een driehoekraam

Heb jij ook fantastische, driehoekvormige ramen in huis en zoek je nog naar dé geschikte raamdecoratie? Kies dan voor shutters! Shutters worden exact op maat gemaakt, in exact dezelfde vorm als het raam. Het is de ideale raamdecoratie en zonwering voor ramen in een speciale vorm. Ze accentueren juist de mooie driehoekvorm en geven de ruimte een unieke, sfeervolle uitstraling.

 

 uitermate geschikt voor driehoekramen

 exact op maat gemaakt

 hoogwaardige kwaliteit

 ruime keuzemogelijkheden

 5 jaar garantie

Raambekleding voor driehoekramen

Wanneer je op zoek gaat naar raambekleding voor driehoekramen kom je al snel uit bij shutters. Ze zijn uitermate geschikt voor driehoekvormige ramen, evenals ronde ramen, boogramen, of andere speciale raamvormen. Doordat de oorsponkelijke raamvorm behouden blijft en juist extra geaccentueerd wordt, vormen shutters dé eyecather binnen de ruimte. Bovendien heb je keuze uit vele collecties, kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en overige uitvoeringen. Hierdoor kunnen shutters geheel naar wens gemaakt worden, passend bij jouw ramen en interieur. 

advies aan huis stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Voor ieder interieur

Shutters in speciale vormen zijn toepasbaar binnen ieder interieur. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters in diverse stijlen uitvoerbaar. Kies voor een zichtbare bedieningsstok aan de voorzijde en creëer een landelijke, karakteristieke uitstraling. Kies je voor een clearview bediening, dan creëer je een meer moderne, strakke uitstraling. Bovendien heb je keuze uit gladgelakte houten shutters waar de houtnerf niet meer zichtbaar is, of shutters met een licht of sterk aanwezige houtnerf. Op deze manier bepaal je zelf de juiste sfeer in huis.

Meer informatie en advies aan huis

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor je driehoekramen of speciale raamvormen? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het plannen van een vrijblijvende adviesafspraak. 

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Specifiek op zoek naar voorbeelden van shutters in een speciale vorm? Neem dan een kijkje op de pagina: shutters voor speciale raamvormen.

Meer inspiratie

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×