NL 0800 74 888 37 BE 011 92 29 23

Shutters voor een driehoekraam

Heeft u ook fantastische, driehoekvormige ramen in uw huis en zoekt u nog naar dé geschikte raamdecoratie? Kies dan voor shutters! Shutters worden exact op maat gemaakt, in dezelfde vorm als uw raam. Het is de ideale raamdecoratie en zonwering voor ramen in een speciale vorm. Ze accentueren juist de driehoekvorm en geven de ruimte een unieke, sfeervolle uitstraling.

 

 uitermate geschikt voor driehoekramen

 exact op maat gemaakt

 hoogwaardige kwaliteit

 ruime keuzemogelijkheden

 5 jaar garantie

Raambekleding voor driehoekramen

Wanneer u op zoek gaat naar raambekleding voor driehoekramen komt u al snel uit bij shutters. Ze zijn uitermate geschikt voor driehoekvormige ramen, evenals ronde ramen, boogramen, of andere speciale raamvormen. Doordat de oorsponkelijke raamvorm behouden blijft en juist extra geaccentueerd wordt, vormen shutters dé eyecather binnen de ruimte. Bovendien heeft u keuze uit vele collecties, kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en uitvoeringen, waardoor shutters geheel naar wens gemaakt worden, passen bij uw ramen en interieur. 

advies aan huis stel uw vraag

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Voor ieder interieur

Shutters in speciale vormen zijn toepasbaar binnen ieder interieur. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters in diverse stijlen uitvoerbaar. Kies voor een zichtbare bedieningsstok aan de voorzijde en creëer een landelijke, karakteristieke uitstraling. Kiest u voor een clearview bediening, dan creëert u een moderne, strakke uitstraling. Bovendien heeft u keuze uit gladgelakte houten shutters waar de houtnerf niet meer zichtbaar is, of shutters met een licht of sterk aanwezige houtnerf. Op deze manier bepaalt u zelf de juiste sfeer in huis.

Meer informatie en advies aan huis

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw driehoekramen of speciale raamvormen? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van een adviesafspraak. 

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Specifiek op zoek naar voorbeelden van shutters in een speciale vorm? Neem dan een kijkje op de pagina: shutters voor speciale raamvormen.

Meer inspiratie

 

 

 3D configurator

Visualiseer úw shutters! 

Visualiseer uw shutters!
3D configurator

 

Stel uw eigen shutters samen met de 3D configurator. Creëer uw eigen stijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Advies aan huis
Advies aan huis

Advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds? Neem direct contact met ons op. 

 

Advies aan huis

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creeer uw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×