Shutters voor een driehoekraam

Heeft u ook fantastische, driehoekvormige ramen in uw huis en zoekt u nog naar dé geschikte raamdecoratie? Kies dan voor shutters! Shutters worden exact op maat gemaakt, in dezelfde vorm als uw raam. Het is de ideale raamdecoratie en zonwering voor ramen in een speciale vorm. Ze accentueren juist de driehoekvorm en geven de ruimte een unieke, sfeervolle uitstraling.

 

Raambekleding voor driehoekramen

Wanneer u op zoek gaat naar raambekleding voor driehoekramen komt u al snel uit bij shutters. Ze zijn uitermate geschikt voor driehoekramen, evenals ronde ramen, boogramen, of andere speciale raamvormen. Doordat de oorsponkelijke raamvorm behouden blijft en juist extra geaccentueerd wordt, vormen shutters de eyecather binnen de ruimte. Bovendien heeft u keuze uit vele kleuren, lamelmaten, bedieningsvormen en uitvoeringen, waardoor shutters geheel naar wens gemaakt worden, passen bij uw ramen en interieur. 

 

Ja, ik wil meer info & persoonlijk advies!

Voor ieder interieur

Shutters in speciale vormen zijn toepasbaar binnen ieder interieur. Door de vele keuzemogelijkheden zijn shutters in diverse stijlen uitvoerbaar. Kies voor een zichtbare bedieningsstok aan de voorzijde en creëer een landelijke, karakteristieke uitstraling. Kiest u voor een clearview bediening, dan creëert u een moderne, strakke uitstraling. Bovendien heeft u keuze uit gladgespoten houten shutters, of shutters met een licht of sterk aanwezige houtnerf. Op deze manier bepaalt u zelf de juiste sfeer in huis.

Meer informatie en advies aan huis

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor uw driehoekramen of speciale raamvormen? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het plannen van een adviesafspraak. 

advies aan huis stel uw vraag

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar meer voorbeelden om inspiratie op te doen? Neem een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u vele voorbeelden van shutters in diverse ruimtes, kleuren, vormen en uitvoeringen. Specifiek op zoek naar voorbeelden van shutters in een speciale vorm? Neem dan een kijkje op de pagina: shutters voor speciale raamvormen.

Meer inspiratie


3D configurator

Probeer het direct uit!

3D configurator

Visualiseer uw shutters!
3D configurator

 

Stel uw eigen shutters samen met de 3D configurator. Creëer uw eigen stijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator