Zoeken

Witte shutters: stijlvolle én functionele raambekleding

Witte shutters zijn sowieso een goed idee! Ze zijn tijdloos, staan stijlvol in ieder interieur en geven een frisse uitstraling aan je woning. Wij maken witte shutters volledig passend. Zo kun je zelf je shutters geheel naar wens en in jouw stijl creëren. Wij denken natuurlijk graag met je mee bij het maken van de juiste keuzes. 

 Witte shutters zijn modern en stijlvol
 Shutters wit passen bij iedere woonstijl
 Al op duizenden ramen gemonteerd

Tijdloos, stijlvol én functioneel; dat zijn enkele grote voordelen van witte shutters. Met shutters in het wit regel je namelijk eenvoudig de lichtinval. Ze passen in ieder interieur en iedere woonstijl. Of je nu een moderne, landelijke of juist klassieke kamer wil creëren, witte shutters passen altijd naadloos in je interieur. Daarom zijn witte shutters al sinds jaar en dag de hardloper onder de kleuren. 

Houten witte shutters als raamdecoratie
Witte shutters in erker
Bedieningsstokje op witte shutters
Rond raam met witte shutters
Kinderkamer met witte shutters
Houtnerf in witte shutters
Shutters in het wit

Witte shutters van Van Eyck shutters

Op zoek naar maatwerk shutters? Bij Van Eyck shutters maken we alles precies naar de pasvorm van het raam. Zo ben je verzekerd van perfecte raamdecoratie voor de woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes. Doordat we maatwerk shutters maken, past het voor ieder raam, wat voor vorm of grootte het ook heeft.


Bovendien bestaan de shutters uit verstelbare lamellen voor optimale lichtregulering. Zo kun je zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen valt via de shutters. Kantel de lamellen en hou de zonnestralen buiten. Zéker handig om de temperatuur in huis te reguleren. Zo hou je het in de winter binnen lekker warm en in de zomer heerlijk koel. Daarnaast kun je eenvoudig de privacy waarborgen, licht buiten houden óf juist binnen laten vallen als je daar behoefte aan hebt.

Voordelen van shutters

Maatwerk shutters bieden talloze voordelen voor jouw interieur. Bij Van Eyck shutters kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om de perfecte look te creëren die past bij jouw stijl en wensen.

Van Eyck shutters worden volledig passend gemaakt, waardoor je ze perfect kan laten aansluiten bij jouw interieur.
 Door de nauwkeurige maatvoering sluiten maatwerk shutters in het wit perfect aan op je ramen en zorgen ze voor een strakke uitstraling.
 Je kunt de stand van de lamellen van shutters gemakkelijk aanpassen naar jouw behoefte, zodat je kunt genieten van de juiste hoeveelheid natuurlijk licht terwijl je privacy gewaarborgd blijft.

Bij Van Eyck shutters staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie en leveren hoogwaardige witte shutters.

Inspiratie voor witte shutters in verschillende interieurs

We geven je graag inspiratie over witte shutters in verschillende interieurs. Zo kun je zien hoe witte shutters in diverse woonstijlen tot hun recht komen. In klassieke interieurs passen ze bijvoorbeeld heel goed. De witte kleur zie je vaak terugkomen in de klassieke stijl.


Ook in onder andere landelijke woonkamers en slaapkamers zijn shutters wit heel mooi. Het creëert een lichte en rustige uitstraling in de woonstijl landelijk. Daarmee breng je contrast aan in de ruimte waar diverse karakteristieke voorwerpen en materialen gebruikt worden die typerend zijn voor de kamers in een landelijke woonstijl.


Waar witte shutters ook goed bij passen, zijn moderne en minimalistische stijlen. Dit zijn allebei interieurstijlen waar niet heel veel diverse kleuren en materialen in gebruikt worden. Juist de witte shutters zorgen dan ook voor rust en een strakke uitstraling in de woonruimtes. De beste manier om inspiratie te ontvangen, zijn foto’s. Daarom vind je hieronder een fotogalerij.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Witte shutters voor speciale raamvormen bij Van Eyck shutters

Onze witte shutters bieden de oplossingen voor ronde, driehoekige en schuine ramen. We maken witte shutters zelf, waardoor ze passen in iedere speciale raamvorm. Belangrijk, want zo behoud én accentueer je de mooie vorm van je ramen. Iets wat bij andere raamdecoratie niet mogelijk is. Bij Van Eyck shutters bieden we maatwerk voor bijzondere raamvormen.


Ook belangrijk: de witte shutters worden met deskundig advies en installatie uitgekozen en gemonteerd voor de bijzondere raamvormen. Van Eyck shutters-professionals helpen je van begin tot eind bij het maken van de beste keuze en de montage van shutters in witte kleur in jouw woning.

Witte shutters voor dakramen en in serres

Op zoek naar geschikte shutters voor dakramen en in serres? Met witte shutters van Van Eyck shutters zit je altijd goed. De voordelen van shutters in deze ruimtes leggen we graag aan je uit. De belangrijkste voordelen zijn de lichtregulering en isolatie van witte shutters.


Doordat je de lamellen van shutters in een handomdraai kunt kantelen, regel je heel eenvoudig de lichtinval bij het dakraam en in de serre. Shutters in wit geven daarbij een lichte uitstraling en zorgen voor weerkaatsing van het zonlicht.


In een serre of andere ruimte met dakramen is ook de isolatie handig. Witte shutters zijn vergelijkbaar met dubbele beglazing, omdat ze kort voor het raam geplaatst worden. Daardoor houdt het de warmte of koelte vast in de ruimte. Zo geniet je in de zomer van een frisse omgeving in huis en blijft het lekker aangenaam in de winter.

Een prijs voor witte shutters? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Nieuwsgierig naar witte shutters in jouw huis? We leggen je onze werkwijze graag uit. Allereerst komt een adviseur van Van Eyck shutters vrijblijvend bij je thuis. Die neemt kleurstalen en voorbeelden met zich mee, legt alle mogelijkheden aan je voor en bespreekt je wensen. Wij helpen je bij het creëren van jouw perfecte shutters. Bovendien geeft de adviseur dan direct een prijsopgave, zodat jij weet waar je aan toe bent.


Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek aan huis. Klik daarvoor op onderstaande button.

AFSPRAAK MAKEN

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator