Zoeken

Shutters voor kleine ramen

Shutters zijn voor alle raamtypes geschikt. Echt hoor! Oók voor de kleine ramen in huis. Raambekleding van Van Eyck shutters voor een klein raam zorgt voor een prachtige uitstraling, door de ruime keuze in de maten van lamellen en luiken. Ontdek al onze mogelijkheden voor raamdecoratie voor kleine ramen.

Denk aan een raam in het trappengat, bij het toilet, op de badkamer of een klein glas-in-loodraam. Ben je op zoek naar raamdecoratie, maar wil je iets anders dan (rol)gordijnen of jaloezieën? Onze shutters passen perfect voor deze ramen. Wij maken het volledig op maat én naar wens. Ook al denk je wellicht dat shutters niet geschikt zijn als decoratie voor kleine ramen.

Het is misschien niet de eerste soort raamdecoratie waar je aan denkt als je kleine ramen wilt bekleden. Maar het is toch écht een slimme keuze. Met shutters regel je namelijk heel eenvoudig de lichtinval, creëer je een prachtige sfeer én Van Eyck shutters maakt de raambekleding volledig op maat. Er is simpelweg superveel mogelijk met shutters.

Shutters in de badkamer

Kleine ramen kom je vaak tegen in een badkamer. Om je privacy te waarborgen, maar toch een mooie sfeer te creëren, kun je shutters als raamdecoratie toepassen.
Voor het gebruik van shutters in de badkamer, hebben we een speciale collectie: de Van Eyck Endurance. Deze collectie is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. In onderstaande collectie zie je een aantal voorbeelden van kleine ramen in badkamers.

Klein wit raam met shutters bij trap

Onze shutters bij jou in huis zien

Hoe zorgen wij ervoor dat jouw raam prachtig bekleed wordt met shutters? Allereerst wordt een afspraak gemaakt. Wij komen dan vrijblijvend bij jou thuis langs om een blik te werpen op de ramen en jouw wensen te bespreken. Welke kleur shutters wil je bijvoorbeeld? En hoe groot mogen de lamellen zijn? Door bij je thuis langs te komen, kunnen we je precies laten zien hoe de shutters eruit komen te zien in jouw woning. Maak een vrijblijvende adviesafspraak en we komen snel bij je langs! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Het moge duidelijk zijn: wij zijn heel erg enthousiast over shutters voor kleine ramen. Dat enthousiasme brengen we graag aan jou over. Hoe? Nou, neem eens kijkje bij onderstaande foto’s. Mooi toch?

ADVIES AAN HUIS

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator