Zoeken

Shutters in de woonkamer

Met shutters in de woonkamer heb je een prachtige en waardevolle vorm van raamdecoratie in huis. Door de lamellen van de shutters te kantelen, creëer je op ieder moment van de dag de juiste sfeer en privacy in de woonkamer. Shutters zijn stijlvol, sfeervol en laten je spelen met zonnestralen; een prachtige eyecatcher in je woning.

 

Van Eyck shutters

Bij Van Eyck shutters heb je ruime keuze uit onder andere verschillende collecties, materialen en kleuren. Hierdoor vind jij voor iedere ruimte de perfecte shutters. Je kan ze naadloos laten aansluiten op jouw woonstijl; of dit nu landelijk, industrieel, modern of klassiek is. Met shutters geef je jouw woonkamer een sfeervolle uitstraling en bepaal je eenvoudig de juiste lichtval in huis. Overdag laat je de zonnestralen heerlijk binnenschijnen. Tegen de avond kantel je de lamellen en zorgen de shutters voor een sfeervolle schemering. 

Onze shutters zijn verkrijgbaar met verschillende lamelbreedtes, namelijk 63, 76, 89, 114 mm. De breedte van de lamel bepaalt de afstand tussen lamellen; hoe groter de lamel, hoe meer afstand er tussen de lamellen zit, hoe groter de doorkijk is. Naast het regelen van het lichtinval is natuurlijk ook privacy niet geheel onbelangrijk. Kantel de lamellen naar wens, zodat de inkijk wordt beperkt, maar je toch kunt blijven genieten van zonlicht.

Meer inspiratie en voorbeelden van shutters in woonkamers vind je op onze inspiratiepagina.

Zwarte shutters in een lichte erker
Knusse huiskamer met houten shutters
Klassieke ramen met witte shutters
Gezellige woonkamer met witte shutters
Witte shutters in de woonkamer
Moderne houten shutters in de living
Shutters in moderne woonkamer
Stijlvolle zonwering in woonkamer
Stijlvolle woonkamer met verlichting en shutters

Shutters zien er natuurlijk prachtig uit, maar ze zijn ook erg praktisch. Ze passen voor ieder raamtype, in elke woonruimte en voor elke raamvorm. Of je nu een rond raam, een dakraam, een toog of een andere speciale vorm raam hebt. Onze shutters worden volledig op maat gemaakt en sluiten daardoor ook perfect aan op jouw woonkamerraam. Bovendien is het voordeel van shutters dat ze zowel een zonwerende als isolerende werking hebben. Houd de lamellen gesloten en het blijft in de zomer heerlijk koel in de woonkamer.

ADVIES AAN HUIS

Shutters in je woonkamer? Vraag vrijblijvend advies aan

Creëer een sfeervolle leefruimte met shutters in de woonkamer. Bij iedere interieurstijl en ieder type raam, groot of klein, zijn shutters een geschikte keuze. Wil jij je graag laten adviseren? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. We kunnen dan ook direct een prijs op maat voor je maken. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aan via de button op deze pagina.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

De kleurkeuze van jouw shutters

De kleurkeuze van de shutters is een belangrijke factor om de sfeer in jouw woonkamer te bepalen. Elke kleur geeft namelijk een unieke uitstraling aan je woonkamer. Zo zet je met witte shutters in je woonkamer een rustige en open sfeer neer, waardoor de kamer nog groter en lichter oogt. Witte lamellen worden vaak gebruikt bij een modern en landelijk interieur.


Daarentegen zijn zwarte shutters in je woonkamer ideaal om extra contrast binnen jouw interieur te benadrukken. De zwarte lamellen zijn mooi te combineren met warme sfeervolle kleuren. Hierdoor creëer je een prachtige een industriële sfeer. Heb je al een donkere woonkamer en houd je van extra licht? Dan is het verstandig om een lichte kleur te kiezen, aangezien de zwarte kleur weinig licht absorbeert. Kies je liever voor shutters met een warme kleur in je woonkamer? Dat kan natuurlijk ook. Onze houtkleurige lamellen hebben een natuurlijke uitstraling en geven extra warmte aan jouw woonkamer.


Naast onze zwarte en witte shutters voor in de woonkamer bieden we een uitgebreide kleurencollectie.

Zo kun je de shutters aanpassen naar jouw wens en maak je ze helemaal passend bij jouw interieurstijl. Met onze gekleurde lamellen haal je een sfeervolle raamdecoratie voor je woonkamer in huis. Kijk voor meer kleurinspiratie op onze inspiratiepagina. Hier vind je shutters in diverse soorten en maten binnen diverse woonstijlen. Twijfel je over welke kleurkeuze het best bij jouw interieur past? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend gesprek.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor shutters in de woonkamer? Met behulp van onze 3D-configurator speel je met talrijke kleuren, raamvormen en lamelmaten, om jouw woonkamer visueel vorm te geven. Bekijk daarnaast ons inspiratie fotoalbum voor meer inspiratie en voorbeelden van shutters in de woonkamer. Wens je graag meer informatie en persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op.

Veelgestelde vragen over shutters in de woonkamer

De kosten van shutters voor binnen hangen van heel veel factoren af. Denk bijvoorbeeld aan het type raam dat je hebt. Maar het is ook afhankelijk van de soort shutters die je wilt kopen. Daarom maken wij de prijs voor jouw shutters altijd op maat.

Shutters zijn luiken die je kunt kantelen. Superhandig! Je bedient het in een handomdraai door simpelweg één lamel te kantelen. Alle andere lamellen bewegen dan mee.


Een alternatief voor shutters zijn blinds (jaloezieën). Deze kun je volledig omhoog of omlaag verstellen. Ook dit biedt Van Eyck shutters aan.

Geen enkele raambekleding is zo eenvoudig te bedienen als shutters. We bieden de optie voor Clearview en Tilt rod. Bij laatstgenoemde regel je de lichtinval met een bedieningsstokje dat aan de shutters bevestigd is. Bij Clearview bedien je de shutters door één lamel te kantelen.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator