Shutters in de woonkamer

Met shutters in de woonkamer heb je een prachtige en waardevolle vorm van raamdecoratie in huis. Door de lamellen van de shutters te kantelen, creëer je op ieder moment van de dag de juiste sfeer en privacy in de woonkamer. Shutters zijn stijlvol, sfeervol en laten je spelen met zonnestralen; een prachtige eyecatcher in je woning.

 

Van Eyck shutters

Bij Van Eyck shutters heb je ruime keuze uit onder andere verschillende collecties, materialen en kleuren. Hierdoor vind jij voor iedere ruimte de perfecte shutters. Je kan ze naadloos laten aansluiten op jouw woonstijl; of dit nu landelijk, industrieel, modern of klassiek is. Met shutters geef je jouw woonkamer een sfeervolle uitstraling en bepaal je eenvoudig de juiste lichtval in huis. Overdag laat je de zonnestralen heerlijk binnenschijnen. Tegen de avond kantel je de lamellen en zorgen de shutters voor een sfeervolle schemering. 

Onze shutters zijn verkrijgbaar met verschillende lamelbreedtes, namelijk 63, 76, 89, 114 mm. De breedte van de lamel bepaalt de afstand tussen lamellen; hoe groter de lamel, hoe meer afstand er tussen de lamellen zit, hoe groter de doorkijk is. Naast het regelen van het lichtinval is natuurlijk ook privacy niet geheel onbelangrijk. Kantel de lamellen naar wens, zodat de inkijk wordt beperkt, maar je toch kunt blijven genieten van zonlicht.

Meer inspiratie en voorbeelden van shutters in de woonkamer vind je op onze inspiratiepagina: shutters in de woonkamer.

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Shutters zien er natuurlijk prachtig uit, maar ze zijn ook erg praktisch. Shutters zijn mogelijk voor ieder type raam. Of je nu een rond raam, een dakraam, een toog of een andere speciale vorm raam hebt. Van Eyck shutters worden volledig op maat gemaakt en sluiten daardoor ook perfect aan op jouw woonkamerraam. Bovendien is het voordeel van shutters dat ze zowel een zonwerende als isolerende werking hebben. Houd de lamellen gesloten en het blijft in de zomer heerlijk koel in de woonkamer.

 

Shutters voor de woonkamer? Vraag vrijblijvend advies aan.
Creëer een sfeervolle leefruimte met shutters in de woonkamer. Bij iedere interieurstijl en ieder type raam, groot of klein, zijn shutters een geschikte keuze. Wil jij je graag laten adviseren? Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en een passend advies uit te brengen. We kunnen dan ook direct een prijs op maat voor je maken. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent en wat bij je past. Hoe fijn is dat?! Je vraagt gemakkelijk persoonlijk advies aan huis aan via de button op deze pagina.

Persoonlijk advies & een prijs op maaT Aanvragen 

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden voor shutters in de woonkamer? Bekijk ons inspiratie fotoalbum voor meer inspiratie en voorbeelden van shutters in de woonkamer. Wens je graag meer informatie en persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op:

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×