Zoeken

Shutters voor openslaande deuren

Geniet jij ook zo van je openslaande deuren naar buiten toe? Ze zorgen voor een mooie, open verbinding met je tuin. De tuin wordt als het ware een verlengstuk van je huis. Openslaande tuindeuren zijn vaak voorzien van veel glas. Ze zorgen voor veel licht in huis en zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Toch vragen openslaande deuren met glas om raambekleding, zodat je indien gewenst het licht ook kan dempen en zelf je privacy kan bepalen. Zijn shutters als raamdecoratie ook geschikt voor openslaande deuren? Jazeker! Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

De mogelijkheden van shutters voor openslaande deuren

Shutters passen perfect voor openslaande tuindeuren. Ze kunnen op diverse manieren gemonteerd worden, afhankelijk van jouw openslaande deuren en ruimte. Kies je voor shutters met brede luiken die je open kan klappen? Shutters op een dubbele schuifrail, waarbij je de luiken voor elkaar door kan schuiven? Of ga je voor smallere luiken die je als een harmonica opzij kunt schuiven? Er zijn legio mogelijkheden en wij denken graag met je mee om tot de beste toepassing te komen.

Of de deuren nu naar binnen toe of naar buiten toe opendraaien maakt voor shutters niet uit. De shutterluiken kunnen op diverse manieren opzij geschoven of geklapt worden. Liever je deur en raamdecoratie tegelijkertijd bedienen? Wanneer je de shutter op de deur laat monteren beweegt deze met de deur mee. Ideaal!

Meer informatie en persoonlijk advies? Wij helpen je graag!
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Shutters: prachtig in iedere woning

Shutters zorgen voor een unieke sfeer in huis. Ze worden volledig op maat gemaakt en door de ruime keuzemogelijkheden in stijl en uitstraling passen ze in ieder interieur; of je nu een jaren 30 woning bezit, een industriële loft, of een landelijke boerderij. Heb jij openslaande deuren volledig voorzien van glas, of deels voorzien van glas en een borstwering? Onze shutters kunnen ook met een borstwering uitgevoerd worden, zodat dit exact aansluit bij de vormgeving van jouw openslaande deuren. Bovendien heb je bij Van Eyck shutters keuze uit verschillende collecties, talrijke kleuren en zijn zelfs wenskleuren mogelijk. We creëren samen jouw perfecte shutters.

Vakantiegevoel met Van Eyck shutters

Met shutters als raamdecoratie creëer je eenvoudig een vakantiegevoel in huis. Open de lamellen en laat de zonnestralen sfeervol toe in je interieur. Op een warme dag liever de warmte buiten houden? Sluit de luiken en lamellen en de shutters zullen het zonlicht weerkaatsen.

Raamdecoratie bij de voordeur

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor de ramen in of naast je voordeur? Ook hier bieden maatwerk shutters uitkomst. Wij laten je hier graag enkele voorbeelden zien. Voor ieder raamtype bieden we een passende oplossing.

Vraag persoonlijk advies aan over shutters!

Heb jij interesse in sfeervolle shutters voor je openslaande deuren, tuindeuren of voordeur? Wij maken shutters geheel op maat in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen, zodat de raambekleding precies bij jouw interieurstijl aansluit. Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis om samen je wensen en mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van advies op maat! Vraag vrijblijvend een adviesafspraak aan. 

prijs op maat

Meer inspiratie?
Volg Van Eyck shutters!
INSTAGRAM  FACEBOOK

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator