Zoeken

Shutters voor openslaande deuren

Openslaande deuren zijn een prachtige toevoeging aan elk huis en zorgen voor een mooie, open verbinding met je tuin. Ontdek hoe shutters jouw openslaande deuren nog mooier kunnen maken!

Openslaande tuindeuren zijn vaak voorzien van veel glas en zorgen voor veel licht in huis. Toch vragen ze om raambekleding, zodat je indien gewenst het licht ook kan dempen en zelf je privacy kan bepalen. Shutters zijn perfecte als raamdecoratie voor openslaande deuren. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Montage van shutters voor openslaande deuren

Voor openslaande deuren zijn shutters een mooie oplossing. Het houdt namelijk de charme van de grote ramen in stand, maar zorgt ook voor een eenvoudige lichtregulatie. Dat doen we door de shutters op een praktische manier te monteren. Dat kan bijvoorbeeld door de shutters óp de ramen te plaatsen of door het op een rails vóór de openslaande deur te monteren.


Op beide manieren blijft de openslaande tuindeur goed bereikbaar. Bovendien kun je de lamellen naar wens kantelen, zodat je de zonnestralen buiten houdt of juist binnen laat vallen. Dat komt doordat er enerzijds genoeg ruimte zit tussen de openslaande deuren (op een rails) of anderzijds doordat het strak op de ramen bevestigd is.

 

Meer informatie en persoonlijk advies? Wij helpen je graag!
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Openslaande deuren met witte shutters
Speciale vorm shutters voor ramen
Shutters op een railsysteem voor deuren
shutters voor openslaande deuren

Shutters: prachtig in iedere woning

Shutters zorgen voor een unieke sfeer in huis. Ze worden volledig op maat gemaakt en door de ruime keuzemogelijkheden in stijl en uitstraling passen ze in ieder interieur; of je nu een jaren 30 woning bezit, een industriële loft, of een landelijke boerderij. Heb jij openslaande deuren volledig voorzien van glas, of deels voorzien van glas en een borstwering? Onze shutters kunnen ook met een borstwering uitgevoerd worden, zodat dit exact aansluit bij de vormgeving van jouw openslaande deuren. Bovendien heb je bij ons keuze uit verschillende collecties, talrijke kleuren en zijn zelfs wenskleuren mogelijk. We creëren samen jouw perfecte shutters.

Raamdecoratie bij de voordeur

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor de ramen in of naast je voordeur? Ook hier bieden maatwerk shutters uitkomst. Wij ontwerpen raambekleding voor de voordeur van jouw woning. Of je nu shutters zoekt voor een klein raampje in de deur, grote ramen om de deur heen of grote uitvouwbare shutters voor de voordeur. Deze zijn helemaal aan te passen naar kleur, (lamel)breedte en formaat. Voor ieder raamtype bieden we een passende oplossing. Wij laten je hier graag enkele voorbeelden zien.
ADVIES AAN HUIS

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Duurzame shutters voor openslaande deuren

Wil je investeren in duurzaamheid van jouw woning? Dan zijn shutters een uitmuntende oplossing. Shutters kunnen op maat worden gemaakt en precies in het frame worden bevestigd, waardoor tochtkieren geen kans hebben. Warme lucht blijft binnen in de kamer en koude lucht blijft buiten. Wil je op warme zomerdagen de hitte juist buiten houden? Dat kan natuurlijk ook. Sluit de luiken en geniet in een koele omgeving van de sfeervolle shutters. Op deze manier bespaar je hoge energiekosten en wordt jouw woning nog meer waard.

Vraag persoonlijk advies aan over shutters!

Heb jij interesse in sfeervolle shutters voor je openslaande deuren, tuindeuren of voordeur? Wij maken shutters geheel op maat in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen, zodat de raambekleding precies bij jouw interieurstijl aansluit. Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis om samen je wensen en mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van advies op maat! Vraag vrijblijvend een adviesafspraak aan.
ADVIES AAN HUIS

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator