Zoeken

Shutters voor openslaande deuren

Geniet jij ook zo van je openslaande deuren naar buiten toe? Ze zorgen voor een mooie, open verbinding met je tuin. De tuin wordt als het ware een verlengstuk van je huis. Openslaande tuindeuren zijn vaak voorzien van veel glas. Ze zorgen voor veel licht in huis en zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Toch vragen openslaande deuren met glas om raambekleding, zodat je indien gewenst het licht ook kan dempen en zelf je privacy kan bepalen. Zijn shutters als raamdecoratie ook geschikt voor openslaande deuren? Jazeker! Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

openslaande-deuren-van-buitenkant.jpgDe mogelijkheden van shutters voor openslaande deuren

Shutters passen perfect voor openslaande tuindeuren. Ze kunnen op diverse manieren gemonteerd worden, afhankelijk van jouw openslaande deuren en ruimte. Kies je voor shutters met brede luiken die je open kan klappen? Shutters op een dubbele schuifrail, waarbij je de luiken voor elkaar door kan schuiven? Of ga je voor smallere luiken die je als een harmonica opzij kunt schuiven? Er zijn legio mogelijkheden en wij denken graag met je mee om tot de beste toepassing te komen.

Of de deuren nu naar binnen toe of naar buiten toe opendraaien maakt voor shutters niet uit. De shutterluiken kunnen op diverse manieren opzij geschoven of geklapt worden. Liever je deur en raamdecoratie tegelijkertijd bedienen? Wanneer je de shutter op de deur laat monteren beweegt deze met de deur mee. Ideaal!

Meer informatie en persoonlijk advies? Wij helpen je graag!
Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Witte shutters voor grote ramen
Openslaande deuren met witte shutters
Speciale vorm shutters voor ramen
Shutters op een railsysteem voor deuren

Shutters: prachtig in iedere woning

Shutters zorgen voor een unieke sfeer in huis. Ze worden volledig op maat gemaakt en door de ruime keuzemogelijkheden in stijl en uitstraling passen ze in ieder interieur; of je nu een jaren 30 woning bezit, een industriële loft, of een landelijke boerderij. Heb jij openslaande deuren volledig voorzien van glas, of deels voorzien van glas en een borstwering? Onze shutters kunnen ook met een borstwering uitgevoerd worden, zodat dit exact aansluit bij de vormgeving van jouw openslaande deuren. Bovendien heb je bij ons keuze uit verschillende collecties, talrijke kleuren en zijn zelfs wenskleuren mogelijk. We creëren samen jouw perfecte shutters.

Raamdecoratie bij de voordeur

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor de ramen in of naast je voordeur? Ook hier bieden maatwerk shutters uitkomst. Wij ontwerpen raambekleding voor de voordeur van jouw woning. Of je nu shutters zoekt voor een klein raampje in de deur, grote ramen om de deur heen of grote uitvouwbare shutters voor de voordeur. Deze zijn helemaal aan te passen naar kleur, (lamel)breedte en formaat. Voor ieder raamtype bieden we een passende oplossing. Wij laten je hier graag enkele voorbeelden zien.
ADVIES AAN HUIS

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Duurzame shutters voor openslaande deuren

Wil je investeren in duurzaamheid van jouw woning? Dan zijn shutters een uitmuntende oplossing. Shutters kunnen op maat worden gemaakt en precies in het frame worden bevestigd, waardoor tochtkieren geen kans hebben. Warme lucht blijft binnen in de kamer en koude lucht blijft buiten. Wil je op warme zomerdagen de hitte juist buiten houden? Dat kan natuurlijk ook. Sluit de luiken en geniet in een koele omgeving van de sfeervolle shutters. Op deze manier bespaar je hoge energiekosten en wordt jouw woning nog meer waard.

Vraag persoonlijk advies aan over shutters!

Heb jij interesse in sfeervolle shutters voor je openslaande deuren, tuindeuren of voordeur? Wij maken shutters geheel op maat in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen, zodat de raambekleding precies bij jouw interieurstijl aansluit. Eén van onze specialisten komt graag bij je aan huis om samen je wensen en mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van advies op maat! Vraag vrijblijvend een adviesafspraak aan.
ADVIES AAN HUIS

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator