Zoeken

Shutters in antraciet

Shutters in de kleur antraciet zijn perfect voor een industriële woonstijl, maar past ook super in een klassieke woonstijl. Je kunt het namelijk met heel diverse attributen combineren. Antraciet kan in een woning voor een bijzonder warme sfeer zorgen. Daarnaast is het perfect toe te passen in tal van woonstijlen.

 

 Zorgen voor een warme sfeer in huis

 Perfect in industriële woonstijl
 Montage door onze eigen vakmensen
 Erg populaire kleur

 

Hoewel de witte shutters heel populair zijn, zijn zwarte en antraciet-shutters tegenwoordig ook erg gewild. Donkerdere shutters geven je woonruimte een warm karakter en ogen heel stijlvol en modern. Antraciet is iets lichter en daardoor ook nog eens heel zacht. Je kan kiezen voor antraciet shutters met een gladde afwerking, of juist met een lichte of grove houtnerf. Wij maken shutters volledig naar jouw wens, passend bij jouw interieurstijl.

advies aan huis

Moderne, antraciet shutters in de keuken
Houten shutters in kleur antraciet voor boogramen
Antraciet shutters bij de voordeur

Keuze is reuze

Met shutters in de kleur antraciet kun je allerlei kanten op. Omdat de keuzemogelijkheden bij Van Eyck shutters zo uitgebreid zijn, is er heel veel mogelijk, welke kleur je ook kiest. Daarbinnen kun je er namelijk ook nog voor kiezen om shutters te nemen in een gladgelakte variant, maar ook met een lichte en grove houtnerf. Denk ook eens na of je zou kiezen voor houten shutters of de variant van kunststof, voor in bijvoorbeeld nattere ruimtes.

 

Op onze website lees je alle uitgebreide mogelijkheden wat betreft de kleuren van onze shutters.

Warm en van alle tijden

Met antraciet zorg je ervoor dat de shutters er meer uitspringen in het interieur en echt onderdeel worden van de stijl van je woning. Het maakt je woning een stukje gewaagder en warmer. Daarnaast is de donkere tint een populaire kleur die eigenlijk van alle tijden is.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Tal van mogelijkheden

Met Van Eyck shutters kun je zelf kiezen wat voor functie je shutters hebben binnen je interieur. Moeten ze bijvoorbeeld heel aanwezig zijn of juist meer opgaan in de rest van je interieur? Om daar in te variëren, zijn er veel keuzemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de keuze tussen een tilt rod en clearview bediening. Een tilt rod bediening (bediening door middel van een kantelstokje dat bevestigd is aan de voorzijde van de lamellen) geeft je shutters een wat meer karakteristieke uitstraling en past goed binnen een klassieke woonstijl. Bij een clearview bediening zijn de lamellen aan de achterzijde met elkaar verbonden en kunnen ze zonder kantelstokje, via de lamellen zelf, worden bediend. Dit zorgt voor een wat rustigere en strakkere uitstraling van de shutters en past goed binnen een modern interieur.

grijze-shutters.jpgEen andere keuze die je kunt maken is hoe breed je de lamellen van de shutters wil hebben. Zo kun je kiezen tussen de lamelbreedtes 63, 76, 89 en 114 mm. Grotere lamelbreedtes stralen over het algemeen iets meer rust uit dan de kleinere varianten.

Héél veel mogelijkheden dus! Meer te weten komen? Ga naar onze inspiratiepagina om meer te weten te komen over de eindeloze mogelijkheden van shutters. Ook handig: onze 3D-configurator. Zo kun je heel eenvoudig erachter komen welke shutters goed bij jou en jouw interieur passen.


Persoonlijk advies

Antraciet is een ontzettend populaire kleur onder de klanten. Maar het maken van keuzes is soms erg lastig. Daarom is het goed om je te laten adviseren door Van Eyck shutters. Onze adviseurs komen graag bij je thuis langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ze nemen dan de gehele (kleuren)collectie mee, zodat je aan huis kan zien welke shutters het mooiste passen binnen jouw interieur. We bespreken al jouw wensen, meten de ramen op en bekijken de montagemogelijkheden. Op basis hiervan kunnen we direct een prijs opmaken.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator