Shutters als raamdecoratie voor een schuifpui

Wat is er mooier dan een groot raam of een grote schuifpui met uitzicht over je tuin? Het haalt veel licht naar binnen en het zorgt voor een prachtige open sfeer in huis. Maar dan komt de vraag: welke raamdecoratie past er voor een schuifpui? Hoe blijf je genieten van veel licht, maar kun je wel zelf de lichtinval en privacy regelen? Shutters voor een schuifpui zijn een ideale keuze; ze zijn stijlvol, sfeervol én praktisch in gebruik.

Shutters op railsysteem

Shutters zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien. Bij grote ramen, zoals een schuifpui, adviseren wij om de shutters met een schuifrail uit te voeren. Het railsysteem kan in de vloer, maar later ook op de vloer gemonteerd worden. Door middel van een vouwrailsysteem kunnen de shutterpanelen eenvoudig als een harmonica opzij geschoven worden en blijft de doorgang gemakkelijk toegankelijk. Ze nemen op deze manier weinig ruimte in beslag en staan ook in gevouwen stand heel sfeervol. Ook kun je er voor kiezen de shutters voor en achter elkaar door te laten schuiven. Ze worden volledig op maat gemaakt.

 

Laat je schuifpui stralen met maatwerk shutters!

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Spelen met licht

De verstelbare lamellen laten je spelen met licht. Hiermee bepaal je zelf de lichtinval en tegelijkertijd je privacy. De lamellen zijn in delen afzonderlijk te kantelen, zodat je zonnestralen perfect kunt weren zonder dat je heel het raam hoeft te blinderen. De lamellen in een geheel open stand laten je genieten van daglicht en het zicht naar buiten toe. Kantel de lamellen naar boven of beneden en maak de ruimte extra sfeervol. Door de shutterpanelen opzij te schuiven geniet je optimaal van de open verbinding met de tuin en laat je het volle licht naar binnen komen. In de avond, als het donker wordt, schuif je de panelen weer dicht en kantel je de lamellen. Zo kijk je niet in een ‘donker gat’ en creëer je juist een knusse, gezellige sfeer in huis.

 

Stijlvolle shutters voor je schuifpui:

Door de oneindige mogelijkheden van shutters kunnen we voor elke schuifpui een passende oplossing bieden. Wij maken shutters volledig op maat en geheel naar wens. We bieden vier uitgebreide collecties met vele opties in onder andere lamelmaten, kleuren en bedieningsmogelijkheden. Zo creëren we samen de perfecte shutters, geheel passend bij jouw woonstijl en interieur.

De mogelijkheden voor jouw schuifpui? Laat je adviseren!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw ramen zijn? Laat je adviseren door één van onze adviseurs. Zij tonen je alle mogelijkheden, bespreken je wensen, meten jouw schuifraam op en maken direct een prijs op maat. Maak direct een afspraak.

Prijs op maat Stel je vraag

 

 

 3D configurator

Creëer jouw raamdecoratie! 

Creëer met onze  
3D configurator!

 

Creëer met onze 3D configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator

Prijs op maat
Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Persoonlijk advies aan huis over shutters en blinds én een prijs op maat ontvangen?

Neem direct contact met ons op. 

prijs op maat

×
Configurator
Configurator

Configurator

Creëer jouw shutters met behulp van onze 3D configurator.

 

Configurator

×