Zoeken

Shutters voor een schuifpui, dit zijn de mogelijkheden!

Wat is er mooier dan een grote schuifpui met zicht op je tuin? Het haalt veel licht naar binnen en het zorgt voor een prachtige open sfeer in huis. Maar welke raamdecoratie is geschikt voor een schuifpui? Shutters voor een schuifpui zijn een ideale keuze; ze zijn stijlvol, sfeervol én functioneel.

Bedien de shutters voor je schuifpui eenvoudig met een railsysteem

Shutters zijn zeer geschikt voor grote raampartijen, zoals schuifpuien. Hierbij adviseren wij om de shutters met een schuifrail uit te voeren, zodat je ze eenvoudig open en dicht kunt schuiven. Door middel van een vouwrailsysteem schuif je de shutters als een harmonica opzij, of je kiest voor een dubbele schuifrail, waarmee de shutters voor en achter elkaar door kunnen schuiven. 

Het railsysteem kan zowel ín de vloer als óp de vloer gemonteerd worden. Shutters voor een schuifpui nemen op deze manier weinig ruimte in beslag en staan ook opengeschoven heel sfeervol. Bovendien blijft de doorgang eenvoudig toegankelijk. Wij maken shutters volledig passend voor jouw schuifpui en ruimte.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij jou thuis voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Advies aan huis

Schuifpui met Van Eyck shutters

Shutters laten je spelen met licht

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel licht er binnenvalt door te spelen met de shutters voor een schuifpui. Zo kun je de lamellen open of dicht kantelen, waardoor je al kunt bepalen hoeveel zon je toelaat in je huis. Maar doordat je shutters voor een schuifpui hebt, kun je ook de volledige luiken aan de kant schuiven.


Bij schutters voor een schuifpui is het namelijk zo dat de luiken op een rails geplaatst kunnen worden. Daardoor is het raam altijd goed bereikbaar. Ook handig als je de zonnestralen dus binnen wil laten vallen of de schuifpui als doorgang wil gebruiken. Schuif de shutterpanelen geheel opzij en geniet optimaal van de open verbinding met de tuin.

Laat je schuifpui stralen met maatwerk shutters!

Stijlvolle shutters voor je schuifpui:

Door de oneindige mogelijkheden van shutters kunnen we voor elke schuifpui passende shutters bieden. Wij maken shutters volledig op maat en geheel naar jouw wens. We bieden vier uitgebreide collecties met vele opties in onder andere lamelmaten, kleuren, uitvoeringen en bedieningsmogelijkheden.

Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes en komen graag aan huis voor persoonlijk advies. Op deze manier kunnen we samen met jou de mooiste shutters voor jouw schuifpui creëren. Wil jij advies aan huis? Neem direct contact met ons op via onderstaande button.

advies aan huis

Shutters voor jouw schuifpui voor een duurzaam huis

Wist je dat shutters voor de schuifpui niet alleen bijzonder sfeervol zijn, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid van je woning? De shutters brengen een extra stukje isolatievermogen. Deze worden namelijk precies passend gemaakt en in een frame gemonteerd, waardoor deze perfect voor je schuifpui geplaatst kunnen worden. Zo weerkaats je in de zomer de warme zonnestralen en houd je de warmte buiten. In de winter helpen ze je de warmte binnen te houden en heb je veel minder last van koude, tochtende lucht in de kamer. Zo bespaar je op hoge energiekosten en wordt jouw woning nog meer waard. Met shutters voor de schuifpui wordt je woning een stukje sfeervoller en duurzamer.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Laat je inspireren door ons

Wil jij alvast wat inspiratie opdoen voor de shutters voor jouw schuifpui? Dan kun je een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Hier vind je prachtige voorbeelden van shutters in verschillende interieurs. Diverse materialen en stijlen worden uitgelicht, waar je meer dan genoeg inspiratie vandaan kunt halen. Ook laten we hier verschillende raamtypen en bijzondere raamvormen zien, zoals (half-)rond, driehoekig en overige bijzondere vormen.


Onze fotogalerij bestaat uit honderden foto's. Allemaal foto's van shutters die Van Eyck shutters heeft gemonteerd en die jou op ideeën kunnen brengen voor het kiezen van jouw favoriete shutters voor een schuifpui. Ben jij overtuigd of benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan contact op met ons op en plan een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor shutters voor een schuifpui? Laat je adviseren!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw ramen zijn? Laat je adviseren door één van onze adviseurs. Zij tonen je alle mogelijkheden, bespreken je wensen, meten jouw schuifraam op en maken direct een prijs op. Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op voor het maken van een adviesafspraak. 
ADVIES AAN HUIS

Dat shutters voor een schuifpui een echte aanwinst voor je interieur zijn, is geen geheim. Maar wist je dat ze nog meer voordelen bieden? Zo zorgen shutters voor een schuifpui ervoor dat...

  • ...je niet alleen veel privacy hebt, maar ook beschikt over een extra stukje isolatievermogen. De shutters voor een schuifpui houden in de zomer de warmte buiten, door de wering van het zonlicht. In de winter, wanneer je juist behoefte hebt aan warmte, houden de shutters voor een schuifpui de warmte binnen. Zo bespaar je weer op je energierekening!
  • ...je woning meer waard is. Ja, je leest het goed. Shutters voor een schuifpui zijn duurzaam en kunnen daardoor de waarde van jouw woning laten stijgen.
  • ...je minder hoeft schoon te maken. Shutters voor een schuifpui zijn onderhoudsarm. Zo is een vochtige doek in veel gevallen al voldoende om het vuil te verwijderen. Vuil in gordijnen is veel lastiger te verwijderen. Daarnaast zijn shutters voor een schuifpui, in tegenstelling tot gordijnen, geen stofverzamelaars. Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor stof.

Bij Van Eyck shutters hebben we een eigen specifieke werkwijze, waardoor we jou altijd tevreden stellen. Allereerst komt één van onze adviseurs bij jou langs, om samen de wensen en mogelijkheden te bespreken. Welke kleur kies jij en welke collectie sluit het beste aan bij jouw wensen? Enkele vragen waar wij graag achter willen komen. Vervolgens toont onze adviseur de verschillende lamelbreedtes, bedieningsvormen en deelt hij de nodige inspiratie. Wanneer we hier samen uit zijn, wordt de schuifpui alvast opgemeten. Zo kunnen we direct een prijs opmaken. Zijn we het hierover eens? Dan plannen we snel een volgende afspraak in met onze inmeetspecialist. Onze shutters voor een schuifpui worden namelijk volledig passend gemaakt, met oog voor detail. 

 

Bij de volgende afspraak gaat onze inmeetspecialist nogmaals bij jou aan de slag om de schuifpui nauwkeurig op te meten. Hierna kan de productie van jouw maatwerk shutters voor een schuifpui beginnen. Zijn de shutters gereed voor montage? Dan maken we een afspraak om de shutters definitief voor jouw schuifpui te installeren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmannen gebeurt dit secuur en bekwaam. Wanneer de shutters geplaatst zijn, laten we de ruimte keurig achter en kun jij direct genieten van deze nieuwe blikvanger, die jou op een stijlvolle en prachtige manier naar buiten laat kijken.

De kosten voor shutters voor een schuifpui kunnen heel erg uiteenlopen. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van de ramen waar ze voor gemonteerd moeten worden, maar ook welke keuzes je zelf maakt. Onze adviseur laat je de mogelijkheden voor shutters voor een schuifpui zien en geeft direct een prijs.

Jazeker! Onze shutters worden volledig passend gemaakt. Hierdoor passen de shutters voor een schuifpui altijd en overal. We houden rekening met eventuele rails en deurklinken, zodat je die nog eenvoudig kunt bereiken en bedienen.

Denk je aan gordijnen of blinds? Dat kan. Maar wist je dat shutters voor een schuifpui ook altijd passend zijn? Ook al zou je daar niet direct aan denken. Wij maken de houten luiken volledig passend en zorgen ervoor dat de shutters op een schuifpui volledig tot hun recht komen.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator