Zoeken

Shutters voor een schuifpui als raamdecoratie

Wat is er mooier dan een groot raam of een grote schuifpui met uitzicht over je tuin? Het haalt veel licht naar binnen en het zorgt voor een prachtige open sfeer in huis. Maar dan komt de vraag: welke raamdecoratie past er voor een schuifpui? Hoe blijf je genieten van veel licht, maar kun je wel zelf de lichtinval en privacy regelen? Shutters voor een schuifpui zijn een ideale keuze; ze zijn stijlvol, sfeervol én praktisch in gebruik. Benieuwd naar ons complete aanbod? Bekijk dan deze pagina met onze shutters voor een schuifpui!

Shutters op railsysteem

Shutters zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en schuifpuien. Bij grote ramen, zoals een schuifpui, adviseren wij om de shutters met een schuifrail uit te voeren. Het railsysteem kan zowel ín de vloer als óp de vloer gemonteerd worden. Door middel van een vouwrailsysteem kunnen de shutterpanelen eenvoudig als een harmonica opzij geschoven worden. De doorgang blijft daardoor gemakkelijk toegankelijk. De shutters voor een schuifpui nemen op deze manier weinig ruimte in beslag en staan ook in gevouwen stand heel sfeervol. Ook kun je er voor kiezen de shutters voor en achter elkaar door te laten schuiven. De shutters voor een schuifpui worden bij Van Eyck shutters volledig op maat gemaakt.

 

Laat je schuifpui stralen met maatwerk shutters!

Schuifpui met Van Eyck shutters

Spelen met licht

De verstelbare lamellen laten je spelen met licht. Hiermee bepaal je zelf de lichtinval en tegelijkertijd je privacy. De lamellen zijn in delen afzonderlijk te kantelen, zodat je zonnestralen perfect kunt weren zonder dat je heel het raam hoeft te blinderen. De lamellen in een geheel open stand laten je genieten van daglicht en het zicht naar buiten toe. Kantel de lamellen naar boven of beneden en maak de ruimte extra sfeervol. Door de shutterpanelen opzij te schuiven geniet je optimaal van de open verbinding met de tuin en laat je het volle licht naar binnen komen. In de avond, als het donker wordt, schuif je de panelen weer dicht en kantel je de lamellen. Zo kijk je niet in een ‘donker gat’ en creëer je juist een knusse, gezellige sfeer in huis.

 

Stijlvolle shutters voor je schuifpui:


Door de oneindige mogelijkheden van shutters kunnen we voor elke schuifpui passende shutters bieden. Wij maken shutters volledig op maat en geheel naar wens. We bieden vier uitgebreide collecties met vele opties in onder andere lamelmaten, kleuren en bedieningsmogelijkheden. Een belangrijke, maar lastige keuze om te maken. Om de juiste shutters te vinden is het belangrijk om naar de indeling en het interieur van jouw woning te kijken. Zo is de kleurkeuze van de shutters bepalend voor de uitstraling van de rest van de kamer.

Wil je jouw kamer zo ruim mogelijk laten ogen? Of heb je niet veel ruimte in je woonkamer? Kies dan voor wit of beige gekleurde shutters voor je schuifpui. Vermijd donkere kleuren. Deze kleuren zorgen er namelijk voor dat de kamer kleiner oogt dan hij is. Lichte houtkleurige shutters voor de schuifpui zijn hiervoor ook een goede optie. Wil je juist accenten aanbrengen binnen de kamer? Of de kamer een moderne en industriële uitstraling geven? Dan zijn donkere shutters voor de shuifpui ideaal. De tijdloze kleur zorgt voor contrast in jouw kamer, waardoor de shutters een echte eyecatcher worden. De shutters voor de schuifpui zetten we helemaal naar jouw hand! Zo creëren we samen de perfecte shutters, geheel passend bij jouw woonstijl en interieur.

Ja, ik wil weten hoe shutters er bij mij thuis uitzien!

>> Wij gaan vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Shutters voor jouw schuifpui voor een duurzaam huis

Wist je dat shutters voor de schuifpui niet alleen bijzonder sfeervol zijn, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid van je woning? De shutters brengen een extra stukje isolatievermogen. Deze worden namelijk precies op maat gemaakt en in het frame gemonteerd, waardoor deze perfect op je schuifpui aansluiten. Hierdoor heb je geen last meer van tochtkieren. Zo blijft warme lucht in de zomer lekker buitenshuis en heb je in de winter geen last van een koude en tochtende lucht in de kamer. Zo bespaar je op hoge energiekosten en wordt jouw woning nog meer waard. Met shutters voor de schuifpui wordt je woning een stukje sfeervoller en duurzamer.

Dat shutters voor een schuifpui een echte aanwinst voor je interieur zijn, is geen geheim. Maar wist je dat ze nog meer voordelen bieden? Zo zorgen shutters voor een schuifpui ervoor dat...

  • ...je niet alleen veel privacy hebt, maar ook beschikt over een extra stukje isolatievermogen. De shutters voor een schuifpui houden in de zomer de warmte buiten, door de wering van het zonlicht. In de winter, wanneer je juist behoefte hebt aan warmte, houden de shutters voor een schuifpui de warmte binnen. Zo bespaar je weer op je energierekening!
  • ...je woning meer waard is. Ja, je leest het goed. Shutters voor een schuifpui zijn duurzaam en kunnen daardoor de waarde van jouw woning laten stijgen.
  • ...je minder hoeft schoon te maken. Shutters voor een schuifpui zijn onderhoudsarm. Zo is een vochtige doek in veel gevallen al voldoende om het vuil te verwijderen. Vuil in gordijnen is veel lastiger te verwijderen. Daarnaast zijn shutters voor een schuifpui, in tegenstelling tot gordijnen, geen stofverzamelaars. Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor stof.

Bij Van Eyck shutters hebben we een eigen specifieke werkwijze, waardoor we jou altijd tevreden stellen. Allereerst komt één van onze adviseurs bij jou langs, om samen de wensen en mogelijkheden te bespreken. Welke kleur kies jij en welke collectie sluit het beste aan bij jouw wensen? Enkele vragen waar wij graag achter willen komen. Vervolgens toont onze adviseur de verschillende lamelbreedtes, bedieningsvormen en deelt hij de nodige inspiratie. Wanneer we hier samen uit zijn, wordt de schuifpui alvast opgemeten. Zo kunnen we direct een prijs op maat maken. Zijn we het hierover eens? Dan plannen we snel een volgende afspraak in met onze inmeetspecialist. Onze shutters voor een schuifpui worden namelijk volledig op maat gemaakt, met oog voor detail. 

 

Bij de volgende afspraak gaat onze inmeetspecialist nogmaals bij jou aan de slag om de schuifpui nauwkeurig op te meten. Hierna kan de productie van jouw maatwerk shutters voor een schuifpui beginnen. Zijn de shutters gereed voor montage? Dan maken we een afspraak om de shutters definitief voor jouw schuifpui te installeren. Door de jarenlange ervaring van onze vakmannen gebeurt dit secuur en bekwaam. Wanneer de shutters geplaatst zijn, laten we de ruimte keurig achter en kun jij direct genieten van deze nieuwe blikvanger, die jou op een stijlvolle en prachtige manier naar buiten laat kijken.

De kosten voor shutters voor een schuifpui kunnen heel erg uiteenlopen. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van de ramen waar ze voor gemonteerd moeten worden, maar ook welke keuzes je zelf maakt. Onze adviseur laat je de mogelijkheden voor shutters voor een schuifpui zien en geeft direct een prijs op maat.

Jazeker! Onze shutters worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor passen de shutters voor een schuifpui altijd en overal. We houden rekening met eventuele rails en deurklinken, zodat je die nog eenvoudig kunt bereiken en bedienen.

Denk je aan gordijnen of blinds? Dat kan. Maar wist je dat shutters voor een schuifpui ook altijd passend zijn? Ook al zou je daar niet direct aan denken. Wij maken de houten luiken volledig op maat en zorgen ervoor dat de shutters op een schuifpui volledig tot hun recht komen.

Laat je inspireren door ons

Wil jij alvast wat inspiratie opdoen voor de shutters voor jouw schuifpui? Dan kun je een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Hier vind je prachtige voorbeelden van verschillende interieurs, die allen beschikken over shutters. Diverse materialen en stijlen worden uitgelicht, waar jij meer dan genoeg inspiratie vandaan kunt halen. Ook laten we hier verschillende raamtypen en vormen zien, zoals (half-)rond, driehoekig en overige bijzondere vormen.


Onze fotogalerij bestaat uit honderden foto's. Allemaal foto's van shutters die Van Eyck shutters heeft gemonteerd en die jou op ideeën kunnen brengen voor het kiezen van jouw favoriete shutters voor een schuifpui. Ben jij overtuigd of benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten!

De mogelijkheden voor shutters voor een schuifpui? Laat je adviseren!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw ramen zijn? Laat je adviseren door één van onze adviseurs. Zij tonen je alle mogelijkheden, bespreken je wensen, meten jouw schuifraam op en maken direct een prijs op maat. Maak direct een afspraak onderaan deze pagina.
PRIJS OP MAAT

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator