Zoeken

Houten shutters

 Ook voor draaikiep- en ronde ramen

 Maatwerk shutters voor jouw raam

 Met of zonder houtnerf


Met houten shutters creëer je een warme, luxe en gezellige sfeer in huis. Ben je op zoek naar shutters die jouw ruimte helemaal afmaken? Van Eyck houten shutters worden geheel op maat gemaakt. Ze passen voor elk type raam, voor elke raamvorm én zorgen voor een sfeervolle uitstraling in iedere ruimte.

Houten shutters van de hoogste kwaliteit

Wij bieden drie verschillende collecties houten shutters, bestaande uit Paulownia hout of Lindehout. Dit zijn lichte houtsoorten, uitermate geschikt voor maatwerk raamdecoratie. Onze houten shutters worden volledig uit hout gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit. Doordat we gebruikmaken van kwartiersgezaagd hout, technische zijstijlen én sterke pen-gatverbindingen, voorkomen we dat de shutters zullen kromtrekken en weten we deze hoge kwaliteit te waarborgen. Ontdek onze diverse collecties houten shutters voor binnen!

 

AFSPRAAK MAKEN

Ja, ik wil weten hoe shutters
er bij mij thuis uitzien!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Mogelijkheden van maatwerk houten shutters

De shutters van hout kunnen worden uitgevoerd in vele varianten. Je hebt keuze uit diverse collecties, lamelmaten, frames en kleuren. Hiermee creëer je een moderne, industriële, landelijke of juist klassieke uitstraling in huis. Kies je voor houten shutters met een volledig gladgelakte uitvoering of juist voor een karakteristieke houtnerf? Creëer zelf de perfecte houten shutters voor jouw interieur.

cottage-shutters-wit.jpgVerschillende lamelbreedtes

Bij al onze houten shutters collecties heb je keuze uit de volgende lamelbreedtes: 63, 76, 89 en 114 mm. Met de verschillende breedtes creëer je ook verschillende uitstralingen. Hoe breder de lamel, hoe meer ‘body’ jij toevoegt aan de houten shutters. Ook heb je keuze uit talrijke verfkleuren en beitskleuren. Door de uitgebreide collectie, de vele mogelijkheden én omdat elke houten shutter volledig op maat gemaakt wordt, maken wij shutters die volledig aansluiten bij jouw wensen en interieur.

Onze houten shutters zijn toepasbaar voor ieder raamtype; grote ramen, kleine ramen, draaikiepramen, erkers, schuiframen en zelfs dakramen. Ook zijn houten shutters uitermate geschikt voor iedere woonruimte en speciale raamvormen, zoals ronde ramen, boogramen, driehoekramen en schuine ramen. Benieuwd of we ook houten shutters voor jouw raam kunnen maken? Neem direct contact met ons op.

Meer inspiratie?
Volg Van Eyck shutters!
INSTAGRAM  FACEBOOK

Jarenlang plezier van houten shutters

Hout is een natuurlijke en duurzame materiaalsoort. Of je nu kiest voor een strakke en gladde afwerking of voor shutters met een zichtbare houtnerf, de houten shutters worden speciaal voor jou op maat gemaakt door onze eigen vakmensen. Van deze houten shutters zal je dan ook jarenlang plezier hebben. Wanneer je kiest voor Van Eyck shutters ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Wij bieden dan ook vol vertrouwen 5 jaar garantie op onze houten shutters. Deze garantie is van toepassing op de constructie, montage en kleur van de shutters.

Persoonlijk advies?

Zijn houten shutters precies wat jij zoekt? Het is erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt wanneer het gaat om shutters. Deze bepalen immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. We komen daarom graag bij je aan huis om alle mogelijkheden te tonen, je wensen te bespreken en direct een passend advies uit te brengen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent, wat bij je past én kan je een weloverwogen keuze maken. Wel zo prettig! Maak eenvoudig een vrijblijvende adviesafspraak via het formulier op deze pagina of onderstaande button.

advies aan huis

Meer inspiratie?

Ben je op zoek naar nog wat extra inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vind je vele toepassingen van houten shutters in diverse ruimtes en voor diverse raamsoorten.

Creëer met onze  
3D-configurator!

 

Creëer met onze 3D-configurator. Kies je woonstijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D-configurator

Veelgestelde vragen

Vind jouw vraag én antwoord in de veelgestelde vragen over houten shutters.

Houten shutters zijn binnenluiken die bestaan uit verstelbare lamellen. De shutters hebben een fraaie uitstraling en creëren een warme sfeer in jouw interieur. Houten shutters kunnen bestaan uit verschillende soorten hout. Bij Van Eyck shutters heb je de keuze uit Paulownia en Lindehout. Stevige houtsoorten die beschikken over een unieke nerfstructuur.


Met shutters kun jij eenvoudig de lichtinval in de kamer regelen. Kantel de lamellen naar jouw wens en speel met het zonlicht. Niet alleen de kanteling, maar ook de lamelbreedtes hebben invloed op de lichtinval. Van Eyck shutters biedt lamellen aan van 63, 76, 89 en 114 mm breedte.

Ja! Bij Van Eyck shutters worden de houten shutters op maat gemaakt. Onze vakspecialisten komen bij jou thuis langs om alles nauwkeurig op te meten. Vervolgens maken we de shutters van begin tot eind helemaal op basis van de inmetingen van onze specialisten. Hierdoor kunnen we de houten shutters perfect in iedere raamvorm en -type toepassen.

De prijzen van onze houten shutters zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst kijken we naar de afmetingen, het type raam en de vorm van het raam. Daarnaast houden we ook rekening met jouw wensen. Denk aan de kleur- en materiaalkeuze van de houten shutters, de lamelmaat, de indeling van de luiken, het type frame en het soort bediening. Op basis van deze gegevens stellen we een prijs op maat op.

Heb je nog andere vragen over onze shutters? Onze specialisten helpen jou graag verder!