Houten shutters

Van Eyck shutters worden geheel op maat en naar wens gemaakt. Wij bieden diverse collecties houten shutters, bestaande uit Paulownia hout en Lindehout. Dit zijn lichte houtsoorten, uitermate geschikt voor maatwerk raamdecoratie.

Houten shutters kunnen worden uitgevoerd in vele varianten; diverse lamelmaten, binnen een strak en modern frame of een frame met een kraaltje om een landelijke, klassieke uitstraling te creëren. Kiest u voor volledige gladgelakte uitvoering of juist voor een zichtbare houtnerf? Ook heeft u keuze uit talrijke kleuren. Zo creërt u zelf de perfecte houten shutters voor uw interieur.

Van Eyck Premium Collectie

De Van Eyck Premium collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout. U heeft hierbij uitgebreide keuzemogelijkheden. Keuze uit diverse lamelbreedtes, een tilt rod of clearview bediening en vele (beits-)kleuren. Lees hier meer over de Van Eyck Premium collectie.

Van Eyck Cottage Collectie

De Van Eyck Cottage collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout met een sterk zichtbare én voelbare houtnerf. Deze collectie biedt een karakteristieke uitstraling en is uitvoerbaar in diverse (beits-)kleuren, met een tilt rod of clearview bediening. Lees hier meer over de Van Eyck Cottage collectie.

Van Eyck Special Collectie

De Van Eyck Special collectie bestaat uit houten shutters van Lindehout. Deze worden volledig glad gelakt en lenen zich uitstekend voor een moderne en strakke afwerking. De Van Eyck Special collectie heeft een mooie, moderne uitstraling en is mogelijk in vele kleuren en uitvoeringen. Lees hier meer over de Van Eyck Special collectie.

Ja, ik wil meer informatie & persoonlijk advies!

>> Van Eyck shutters gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Privacyverklaring.

Bij al onze houten collecties geldt dat u keuze heeft uit diverse lamelbreedtes: 63, 76, 89 en 114 mm. Ook zijn de houten shutters toepasbaar op ramen in speciale vormen, draai-kiepramen en dakramen. Door de vele mogelijkheden zijn ze uitermate geschikt voor ieder raam in elke woonruimte of werkruimte. U creeërt zo een mooie, stijlvolle en sfeervolle ruimte. Neem gerust eens een kijkje op onze inspiratie pagina.

 

Wij zijn specialist in shutters raamdecoratie en adviseren u graag over de talrijke mogelijkheden. Benieuwd naar úw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak aan huis.

advies aan huis Collectieoverzicht


3D configurator

Probeer het direct uit!

Visualiseer uw shutters!
3D configurator

 

Stel uw eigen shutters samen met de 3D configurator. Creëer uw eigen stijl, pas de muur- en vloerkleur aan en speel met de talrijke mogelijkheden, zoals kleuren, lamelmaten, raamvormen en bedieningsvormen.

 

Probeer het direct uit!

3D configurator