Houten shutters

Van Eyck shutters worden geheel op maat en naar wens gemaakt. Wij bieden diverse collecties houten shutters:

Van Eyck Premium Collectie

De Van Eyck Premium collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout. U heeft hierbij uitgebreide keuzemogelijkheden. Keuze uit diverse lamelbreedtes, tilt rod of clearview bediening en vele (beits-)kleuren. Ook is deze collectie shutters bestand tegen luchtvochtigheid. Lees hier meer over de Van Eyck Premium collectie.

Van Eyck Cottage Collectie

De Van Eyck Cottage collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout met een sterk zichtbare én voelbare houtnerf. Onze Van Eyck Cottage collectie biedt een karakteristieke uitstraling. Ook zijn deze shutters mogelijk in diverse (beits-) kleuren en uitvoerbaar met tilt rod of clearview bediening. Lees hier meer over de Van Eyck Cottage collectie.


Van Eyck Special Collectie

De Van Eyck Special collectie bestaat uit houten shutters van Lindehout. Deze shutters worden volledig glad gelakt en lenen zich uitstekend voor een moderne en strakke afwerking. De Van Eyck Special houten shutters bieden een mooie, moderne uitstraling en zijn mogelijk in vele kleuren en uitvoeringen. Lees hier meer over de Van Eyck Special collectie.

Bij al onze houten shutter collecties geldt dat u keuze heeft uit diverse lamelbreedtes: 63, 76, 89 en 114 mm. Ook zijn de houten shutters toepasbaar op ramen in speciale vormen, kantel-kiepramen en dakramen. Door de vele mogelijkheden zijn houten shutters uitermate geschikt voor elke woonruimte of werkruimte. Neem gerust eens een kijkje op onze inspiratie pagina. U creeërt met shutters een mooie, stijlvolle en sfeervolle ruimte.

 

Van Eyck shutters is specialist in shutters raamdecoratie en adviseert u graag over de talrijke mogelijkheden. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak.

 

advies aan huis Collectieoverzicht

Ja, graag meer informatie en persoonlijk advies!