Zoeken
4 redenen voor shutters als raamdecoratie
28 juli 2017

4 redenen voor shutters als raamdecoratie

Bent u net ingetrokken in een nieuwe woning of wilt u uw huidige stekkie een opknapbeurt geven? Dan moet u niet vergeten na te denken over nieuwe raambekleding! Door de juiste decoratie voor uw slaapkamer, woonkamer en badkamer ramen te kiezen, creëert u de perfecte sfeer in huis. De keuze is reuze wat raamdecoratie betreft, daarom geven wij 4 redenen waarom shutters een goede optie zijn voor uw ramen. 

 

1.       Een rond, vierkant of driehoekig raam? Geen probleem voor onze shutters!

Een woning bestaat meestal uit ramen met verschillende afmetingen. Zo heeft u bijvoorbeeld grote vierkante ramen in de woonkamer voor maximaal lichtinval, een klein rond raampje op de badkamer en langwerpige ramen in de slaapkamer. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u de zonwering van deze ramen op elkaar af wilt stemmen zodat uw woning een nette en geordende uitstraling krijgt. Hiervoor is het van belang dat de raambekleding op maat gemaakt kan worden. Dit kan met shutters van Van Eyck shutters! Heeft u een driehoekig, rond of draai-kiepraam? Geen probleem! Onze specialisten maken de shutters geheel naar uw wens op maat.  


2.       Uitgebreide collectie shutters

Naast het op maat maken van shutters, hebben we een uitgebreide collectie beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u de shutters perfect afstemmen op de look en feel die u wilt creëren in uw woning. Voor een landelijke en knusse uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor shutters gemaakt van Pauwlonia hout of Lindehout, waarbij de houtnerf nog zichtbaar is. Een industriële sfeer schept u met alluminium shutters, en onze kunststof shutters zijn een uitstekende oplossing voor in de badkamer. Ook de afmetingen van de lamellen, de kleur en de afwerking zijn geheel naar uw wens te maken. 

 

 shutters-kastenwand-shutters-ramen-slaapkamer.jpg

3.       Speel met licht voor de juiste sfeer

Het leuke aan shutters is dat u de lamellen kunt kantelen en zo een sfeervolle en stijlvolle ambiance creëert. Het spelen met het licht is niet alleen bevorderend voor de sfeer in huis; het is ook erg praktisch! Zet de shutters helemaal open tijdens het ochtendgloren en sluit de raamdecoratie weer zodra de zonnestralen u verblinden gedurende het lezen van uw favoriete boek.

 

4.       Shutters met service

Van Eyck shutters heeft jarenlang ervaring in de wereld van raambekleding. Hierdoor kunnen we u uitgebreid adviseren over welke shutters het beste bij uw interieur en woning passen. Na het bekijken van de mogelijkheden en het bespreken van uw wensen, zorgen onze vakmensen voor een zorgvuldige montage van de shutters. De klant staat centraal bij Van Eyck shutters en onze specialisten zijn pas tevreden als u tevreden bent. Door te kiezen voor Van Eyck shutters wordt u volledig ontzorgt en kunt u binnen korte tijd genieten van stijlvolle raamdecoratie. 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze shutters in uw woning? Neem dan contact op met Van Eyck shutters en bespreek samen met een van onze vakmensen uw wensen en ideeën.

Terug