Zoeken
BATIBOUW 2018: Laat u inspireren door Van Eyck shutters
18 februari 2018

BATIBOUW 2018: Laat u inspireren door Van Eyck shutters

BATIBOUW is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting. Van Eyck shutters presenteert ieder jaar weer de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van shutters. Om al een klein tipje van de sluier op te lichten; dit jaar presenteren we onze shutters met nieuw ontworpen Van Eyck stijlkamers! Breng een bezoek aan onze nieuwe stand en bewonder de verscheidenheid van shutters in diverse ruimtes.

 

In de diverse stijlkamers laten we u de vele variaties en toepassingen van shutters zien. Shutters zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen en uitvoeringen. Zo heeft u keuze uit vele (beits-)kleuren, een zichtbare houtnerf of een glad gelakte uitvoering en een moderne, landelijke of klassieke afwerking. Shutters worden op maat gemaakt en zijn geheel naar uw interieurstijl aan te passen. Breng een bezoek aan de Van Eyck shutters stand in Paleis 3, stand nr. 403 en bewonder onze diverse shutters in diverse woonstijlen.

 

Na jarenlange ervaring kunnen wij onszelf met trots dé specialist in shutters noemen. Wilt u graag meer informatie en persoonlijk advies over shutters? Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Thuis kunt u het beste zien wat mooi is binnen uw interieur en onze adviseur maakt direct een offerte op maat.  

 

BATIBOUW is te bezoeken van donderdag 22 februari tot en met zondag 04 maart in Brussels Expo (let op: donderdag 22 en vrijdag 23 februari zijn exclusief voorbehouden voor professionele bezoekers). Lukt het u niet een bezoekje aan BATIBOUW te brengen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende adviesafspraak.

 

Tel: 011 92 29 23 [BE]     |             Tel: 0495 71 28 44 [NL]  |             E: info@vaneyckshutters.com

Terug